Eşimin ailesinin sürekli yatılı kalmaya gelmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiraz0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle dese hayırdır evde yalnızsın niye değilmişsin gibi imalarda bulunabilirler şaşırmam da yani 3 cocukla birinin evine gidip yerleşmek çok iyi niyetli olmasa gerek

yeni evli çiftin evinde insanların ne işi var ardı ardına hemde..burada hata eşiniz de birisi size gelmek istiyorsa diyeceği şey eşimi arayıp sorun müsait mi bu hafta bilmiyorum..olması gereken bu..bu konuyu tatlı dille konuşun bence birisi gelip kalmak istediği zaman bana yönlendir beni arasınlar diyin..eşiniz tamam dediyse siz nezaketten hayır diyemiyorsunuz belli ki..bunun ardı arkası kesilmez düzelmezse

Çalışmasanızda gelip günlerce kalamazlar. Eşiniz yok onu görmeye geliyorlar desem o da değil. Ne kadar düşüncesiz bir aileymiş bunlar. Eşinizin gelme demesi gerekirken beni arada bırakma demesine bişey derdim de neyse.
Görümceyi arayıp, eşimle konuşmuşsunuz ama ben hiç müsait değilim, eşim eve geldiğinde size geliriz desen? Birinizin hayir demesi lazım bu ne böyle yol geçen hanı gibi

evime gelen aileme değil eşin feriştahı karışamayacağı için onun penceresinden de bakıyorum.
Siz evde yokken gelecek olsalar ve eşinizden hizmet bekleseler onlar benim ailem tabii ki gelecekler diyin eşiniz size o feriştahı karışamaz laflarını bakın ki nasıl yediriyor.
Konu sahibi değil eşi evde olacak olsa gelsin ailesi o da ailesini ağırlasın onun ailesine gereksiz yere gelin neden bakıyor çalıştığı halde. Ve en önemlisi haftasonu sadece eşi geliyorken, eşiyle yalnız kalamıyorken.
Bu konuyu kaba etiyle anlayan kişi siz olmuşsunuz tebrikler

seni evde tek mı bırakmak istemiyorlar acaba aklıma bu geldı ben terslerım bana böyle enribaki yapıp gelseler
Nereli bu aile diye ben sordum başkası sordu konu sahibi inatla söylemiyor.
Gelinin evde yalnız bırakılmadığı, hizmetçi görüldüğü bi toplumdan olduklarına eminim.

Evin sahibi sizi davet etmiyorsa o eve gidilmez. Adaptir bu. Ben geliyorum deyip cat kapi gelinmez. Hele de insanlar gunlerce misafir agirlamak zorunda degil. Bir yere misafirlige giderken sadece sevismelerini dusunmeye gerek yok. Azicik kafasi calisan yuk olmayalim diye dusunur 10 gun kalmaz. Kiymet veren insan zaten misafirlige gidecegi evin hanimini arar, musaitligini sorar. Hele ki evin hanimi calisan bir kadinlarsa insan az dusunceli olur.

Nereli bu aile diye ben sordum başkası sordu konu sahibi inatla söylemiyor.
Gelinin evde yalnız bırakılmadığı, hizmetçi görüldüğü bi toplumdan olduklarına eminim.
kesinn, açsın gözünü anam yaşı küçük belli ki yoksa öfke patlaması yaşaması burayı kasıp kavurması lazımdı bu herşeye gülüyor daha çok ezerler gözü açılana kadar.

Ay "ciftlesme" ne kadar cirkin bir tabir yahu, saygi saygi diye bagirip, iki insan icin ciftlesecekler terimini kullanamazsınız.

Kusura bakmayin ya da bakin ya, siz saygi nedir bilmiyorsunuz.

Ay ben çok yırtık sanardım kendimi ama ben bile diyemem sanırım herkes kendi yemeğini ödesin diye

Görümcen arayıp müsait misin diye sormuştur. Neden o zaman değilim ya da 2-3 gün seve seve vakit geçirebiliriz gibi sınırlar koymadınız da şimdi eşe sarıyorsunuz?
Eşinizi arayıp geleceğim dediyse de siz geri arayıp abla gelecekmişsin ama ben müsait değilim diyebilirsiniz.

Konu sahibi, görümcen yazmış. İlla geleceeem diyor.

Sebepleri ne? Yani sizi yalnız bırakmamak için mi geliyorlar? Eğer öyleyse bunu eşinizde siz de ifade edebilirsiniz.
Yalnız kalmayı seviyorum korkmuyorum gibisinden.
Öyle durumda kalan arkadaşım her iki aileyede böyle ifade etmişti. Rahat bırakmışlardı onlarda

Ay "ciftlesme" ne kadar cirkin bir tabir yahu, saygi saygi diye bagirip, iki insan icin ciftlesecekler terimini kullanamazsınız.

Kusura bakmayin ya da bakin ya, siz saygi nedir bilmiyorsunuz.
Aaaa olur mu hiç, geleceğin kayinvalidesi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…