- 16 Haziran 2020
- 4.458
- 9.969
- 108
- 28
1 2 yılı dolsun gelip kalsınlar tâbi yine böyle 10 gün değil 1 2 gün nelerine yetmiyor. yeni 4 aylık evli çift ve sadece hafta sonu müsait bi zahmet kimse gelmesin bırak her gün müsait olsun yine gidilmesin hem ayıp hem gelin Yeni evine alışıyor insan daha hangi tenceresini kullanacağını bilmez ya yeni çeyizin kıymetlidir ve senin onlarla konuşacağın birşey de yok ki 10 gün ne konuşcam bide 3 çocuk salicak ortaya.evinde bi kaç gün ağırlamayı yük sayan bizler , çıkarlarımız kendi premmmsesliğimiz söz konusu olduğunda ay gelip bi kap yemek yapmadı , ay ben doğurdum( ki günde milyonlar doğuruyor) gelip evimi temizlemedi ,ay ben lohusa oldum da 18 çeşit yemek yapıp dolabıma doldurmadı dıye başlarız . yeterki biz premseslerin istekleri çıkarları olsun. bizde adam olanın kıymet verilenın evine misafir gelir denir size kıymet vermiş sizi anmış geliyor ki kardeşinin evine de gelebilsinler bi zahmet. insanlar size gelmek istediğinde bir tek hafta sonu çiftleşeceğinizi düşünmüyorlardır.
Lohusaykende gelir yine hizmet beklerler hiç gelmiyor diye yakınan görmedim gel geldi huzur bozdu diye yakınıyor gelinler.
İyi olana iyi olursun zaten kimse o kadar nankör değildir