Yok ya tarzım farklı. Bu lafı ben edemem, bence çoğu kişi de edemezBu sitede bu lafı söyleyebilecek biri varsa o da sensin seni tanıdığım kadarıyla söylüyorum
4-5 aylık evli birinin evine 3 çocuğunla keyfi yatılı kalmak kıymet vermek değildir hanım efendi.evinde bi kaç gün ağırlamayı yük sayan bizler , çıkarlarımız kendi premmmsesliğimiz söz konusu olduğunda ay gelip bi kap yemek yapmadı , ay ben doğurdum( ki günde milyonlar doğuruyor) gelip evimi temizlemedi ,ay ben lohusa oldum da 18 çeşit yemek yapıp dolabıma doldurmadı dıye başlarız . yeterki biz premseslerin istekleri çıkarları olsun. bizde adam olanın kıymet verilenın evine misafir gelir denir size kıymet vermiş sizi anmış geliyor ki kardeşinin evine de gelebilsinler bi zahmet. insanlar size gelmek istediğinde bir tek hafta sonu çiftleşeceğinizi düşünmüyorlardır.
İşte tam da bunu diyebildiğin için yapabilecek kişi olsa olsa sen olursunAma mesela baştan zaten eşime gelmesinler gelirlerse kapıyı açmam diyeceğim için gelemezler
Yok bende değilim zaten, oyle olmadığım için yuvami yikmaya durdular, baska genclerin yuvasi catirdamasin diye cesaretlendiriyorumAy ben çok yırtık sanardım kendimi ama ben bile diyemem sanırım herkes kendi yemeğini ödesin diye
Simdiden geline damada sabirlar diliyorum.Aaaa olur mu hiç, geleceğin kayinvalidesi o
yok ben aklımla sen götünle anlamıssın kı bu yorumu yazmışsınSiz evde yokken gelecek olsalar ve eşinizden hizmet bekleseler onlar benim ailem tabii ki gelecekler diyin eşiniz size o feriştahı karışamaz laflarını bakın ki nasıl yediriyor.
Konu sahibi değil eşi evde olacak olsa gelsin ailesi o da ailesini ağırlasın onun ailesine gereksiz yere gelin neden bakıyor çalıştığı halde. Ve en önemlisi haftasonu sadece eşi geliyorken, eşiyle yalnız kalamıyorken.
Bu konuyu kaba etiyle anlayan kişi siz olmuşsunuz tebrikler
bir kere bile cağırılmadığım yere gitmedim. sadece insanlar evlenince anne baba kardeş silinmiyor yok sayılmasına ve eşin ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi görmesini anlamıyorum o kadarKonu sahibi, görümcen yazmış.İlla geleceeem diyor.
Ya kadın, koca eve sadece haftasonu gelebiliyor ve bunlar on gün kalacak sen burdaki rezaletin gerçekten farkında değil misin ya. Neden haftasonu eşin gelebilmesi kısmına cevap yazmadın sen telepati yoluyla çiftleşmeyi biliyorsun herhaldebir kere bile cağırılmadığım yere gitmedim. sadece insanlar evlenince anne baba kardeş silinmiyor yok sayılmasına ve eşin ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi görmesini anlamıyorum o kadar
O kadar yazıya bunu yazdığına göre gerçekten başka bi tarafınla anlıyormuşsunyok ben aklımla sen götünle anlamıssın kı bu yorumu yazmışsın
Radikal bir çözümBoşandım hahahhahaha
Aaaa olur mu hiç, geleceğin kayinvalidesi o
He işte durmasi gereken o yeri bilmio insanlar. Oğlunun evi de evde oğlu yok ki sence oğullarının olmadığı yere niye gelmek istiyorlar? Sectikleri 10 günün icine iki tane haftasonu sigsa bile daha cok haftaici gün var bunun icin ne düşünüyorsun?10 gün kalmak zorunda tabiki değil . ama 2 3 gün kalsa da premmses sendromu olanlar aynı tepkiyi verirdi. benim evime kardeşimde gelir anam babam da gelir bir allahın kulu da ağzını açıp yorum yapamaz ses çıkaramaz. eşimin ailesi de oğlunun evine gelir. karışmak gelmesin demek kimsenin haddi değil. herkesin ailesi kendine kıymetli. herkesin haddini bileceği , durması gereken bir yeri var.
Ben buna katılıyorum.Kv kp evinde üç çocukla görümce var.Kolay iş değil aslında.Bir zaman sonra belli yaşta kafa kaldırmıyordur.Bu nedenle inanın kv kp her fırsatta kafa dinlemeye gelecekler gelini yalnız bırakmıyoruz ayaklarına.Görümcede anne baba ile birlikte.O da ayrı kafa dinlemeye geliyor iki büyükten kurtularak.Siz aynısını yaz tatilinde de yaşayacaksınız. Dolayısı ile bu ikili ayrı ayrı her fırsatta gelecek.Bu arada bence kaynanayla kayinpeder cocuk gürültüsünden kaçıyor. Yani sizin evi dönüşümlü oba kurma noktası görmeleri asıl kaynananin dahiyane fikri gibi. Sen hariç herkesin lehine. Ikinci bi evleri olmuş gibi havalardalar. Indirmek lazim acilen. Eşin de senin üstünden ogulculuk oynuyor. Kolaysa gelsin kendi ilgilensin.
Hiç alakası yok, tam tersi aslında. Doğumuma gelmek istiyorlar ben istemiyorum, yardım beklemiyorum, yardım bahanesine bana hizmet ettirecekler, evin huzurunu bozacaklar diye zaten istemiyor bu ‘piremsesler’.evinde bi kaç gün ağırlamayı yük sayan bizler , çıkarlarımız kendi premmmsesliğimiz söz konusu olduğunda ay gelip bi kap yemek yapmadı , ay ben doğurdum( ki günde milyonlar doğuruyor) gelip evimi temizlemedi ,ay ben lohusa oldum da 18 çeşit yemek yapıp dolabıma doldurmadı dıye başlarız . yeterki biz premseslerin istekleri çıkarları olsun. bizde adam olanın kıymet verilenın evine misafir gelir denir size kıymet vermiş sizi anmış geliyor ki kardeşinin evine de gelebilsinler bi zahmet. insanlar size gelmek istediğinde bir tek hafta sonu çiftleşeceğinizi düşünmüyorlardır.
Kimse kimseyi silmiyor ki , 10 gün kalamadılar diye silinmiş gibi mi olacaklar, geline yazık değil mi , insan gibi hafta da bir gidip gelinse kimse kimsenin evine çadır açmasa olmaz mı, gelin çekmek zorunda mı bu insanları, oğulları evde bile değilken hürraaaa eve dalan kayın aileye laf yok mu , nerde yaşıyorsunuz acaba , hangi ilkel kabilede ?bir kere bile cağırılmadığım yere gitmedim. sadece insanlar evlenince anne baba kardeş silinmiyor yok sayılmasına ve eşin ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi görmesini anlamıyorum o kadar
Ağaç kovuğudur o ,kavuk olsa duramazsın.bir kere bile cağırılmadığım yere gitmedim. sadece insanlar evlenince anne baba kardeş silinmiyor yok sayılmasına ve eşin ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi görmesini anlamıyorum o kadar
İlla sevişmek mi lazım? Eşi yokken ailesini ağırlamak istemiyor olabilir, misafir sevmiyor olabilir. Ne işi var kardeşi çocuğu yok neye kime geliyorlar?yeni gelin olunca ne oluyor allah aşkına 6 ay olmuş . 7 /24 sevişiliyor mu. anne kardeş ne zaman gelsin . kaç sene sonra eski miş oluyorlar
Eşiniz size sormadan kabul ederek yüz vermiş oldu zaten siz aradan çıkmışsınız artık eşinizi arayıp geliyoruz deyip gelecekler ve normalleşecek.Henüz o samimiyette değiliz nasıl yaparım bilmiyorum
O kadar kimseyi sevmiyorsa evlenmeyecek, insan görmeden güzel güzel oturacak. Ha bu denli uzun süte eşi yokken kalınması normal değil ama beş ay sonrasında da kimse gelmesin de normal değil.İlla sevişmek mi lazım? Eşi yokken ailesini ağırlamak istemiyor olabilir, misafir sevmiyor olabilir. Ne işi var kardeşi çocuğu yok neye kime geliyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?