Eşimin ailesinin sürekli yatılı kalmaya gelmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiraz0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu sitede bu lafı söyleyebilecek biri varsa o da sensin seni tanıdığım kadarıyla söylüyorum
Yok ya tarzım farklı. Bu lafı ben edemem, bence çoğu kişi de edemez Ama mesela baştan zaten eşime gelmesinler gelirlerse kapıyı açmam diyeceğim için gelemezler eşim arayıp uygun bir dille ifade eder. Ben de üstünden zaman geçtikten sonra başka bir konuda konuşurken misafir hic sevmediğimle ilgili bir konudan bahsederim yanlarında oldu bitti. Ben bu şekilde yaptım mesela

4-5 aylık evli birinin evine 3 çocuğunla keyfi yatılı kalmak kıymet vermek değildir hanım efendi.
Karşısında ki insanı da düşünmeli insan.
Bak ne güzel diyorsunuz kardeşinin evi.
Yani ne kendi evi, ne otel orası.
Ayrıca evin sahibi sadece kardeş değil evin bir ferdi daha var.
Görümce evin asıl yükünü çekeni arayıp sormaya bile tenezzül etmemiş.
Orası iki insana ait bir konut ve sürekli babalarının eviymiş gibi emrivaki yapıp keyfi gelemezler.
Hastalık olur, mecburiyet olur eyvaAllah dersin.
Ama onun dışında herkesin hayatı var, görümce çocukların okulu yok tatili gelin evinde yapalım demiş.
Ne bu şekilde suiistimal edilmeyi ne de suiistimal etmeyi isterim.
17 Yıllık evliyim, 2 tane de fıstık gibi görümcem var.

(not: bu 15 tatilde uzaktaki görümcemi ben çağırdım gel kal diye zira asla bana sormadan böyle bi plan yapmaz)

Ay ben çok yırtık sanardım kendimi ama ben bile diyemem sanırım herkes kendi yemeğini ödesin diye
Yok bende değilim zaten, oyle olmadığım için yuvami yikmaya durdular, baska genclerin yuvasi catirdamasin diye cesaretlendiriyorum

Ben kaynananin kulagina "bayilma numarasi yaptigini biliyorum beni çekemezsin artik tuzagina" diyebildim en fazla birde iste kucagimdan usulca yere indirmistim, kolum kirildi demesin diye.
Aaaa olur mu hiç, geleceğin kayinvalidesi o
Simdiden geline damada sabirlar diliyorum.

yok ben aklımla sen götünle anlamıssın kı bu yorumu yazmışsın

Konu sahibi, görümcen yazmış. İlla geleceeem diyor.
bir kere bile cağırılmadığım yere gitmedim. sadece insanlar evlenince anne baba kardeş silinmiyor yok sayılmasına ve eşin ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi görmesini anlamıyorum o kadar

bir kere bile cağırılmadığım yere gitmedim. sadece insanlar evlenince anne baba kardeş silinmiyor yok sayılmasına ve eşin ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi görmesini anlamıyorum o kadar
Ya kadın, koca eve sadece haftasonu gelebiliyor ve bunlar on gün kalacak sen burdaki rezaletin gerçekten farkında değil misin ya. Neden haftasonu eşin gelebilmesi kısmına cevap yazmadın sen telepati yoluyla çiftleşmeyi biliyorsun herhalde
yok ben aklımla sen götünle anlamıssın kı bu yorumu yazmışsın
O kadar yazıya bunu yazdığına göre gerçekten başka bi tarafınla anlıyormuşsun

Bu arada bence kaynanayla kayinpeder cocuk gürültüsünden kaçıyor. Yani sizin evi dönüşümlü oba kurma noktası görmeleri asıl kaynananin dahiyane fikri gibi. Sen hariç herkesin lehine. Ikinci bi evleri olmuş gibi havalardalar. Indirmek lazim acilen. Eşin de senin üstünden ogulculuk oynuyor. Kolaysa gelsin kendi ilgilensin.

He işte durmasi gereken o yeri bilmio insanlar. Oğlunun evi de evde oğlu yok ki sence oğullarının olmadığı yere niye gelmek istiyorlar? Sectikleri 10 günün icine iki tane haftasonu sigsa bile daha cok haftaici gün var bunun icin ne düşünüyorsun?

Ben buna katılıyorum.Kv kp evinde üç çocukla görümce var.Kolay iş değil aslında.Bir zaman sonra belli yaşta kafa kaldırmıyordur.Bu nedenle inanın kv kp her fırsatta kafa dinlemeye gelecekler gelini yalnız bırakmıyoruz ayaklarına.Görümcede anne baba ile birlikte.O da ayrı kafa dinlemeye geliyor iki büyükten kurtularak.Siz aynısını yaz tatilinde de yaşayacaksınız. Dolayısı ile bu ikili ayrı ayrı her fırsatta gelecek.
Gelinir gelinmez değil ama evlilik 4-5 ay olmuş oğlu hafta sonu izinle gelen eve gelinmez çok ayıp önce.Nasıl önlersiniz bilmiyorum.Şubat tatilinde ben yokum ailemin yanına gidiyorum diyemez misiniz eşinize..Eşinde çekidüzen verir belki kendine hafta sonu o da sizi görmez olacak çünkü.
Kırılır kırılmazı geçmiş konu.Bu arada size yakınlar mı

Hiç alakası yok, tam tersi aslında. Doğumuma gelmek istiyorlar ben istemiyorum, yardım beklemiyorum, yardım bahanesine bana hizmet ettirecekler, evin huzurunu bozacaklar diye zaten istemiyor bu ‘piremsesler’.
Eş ailesine hizmet eden, gelmesine gitmesine karışmayanlar yazdığınız yardımları bekliyor. Çoğu karşılığını göremiyor zaten. Siz bunu eş ailesine kıl köle olanlar için yazın daha iyi.

Kimse kimseyi silmiyor ki , 10 gün kalamadılar diye silinmiş gibi mi olacaklar, geline yazık değil mi , insan gibi hafta da bir gidip gelinse kimse kimsenin evine çadır açmasa olmaz mı, gelin çekmek zorunda mı bu insanları, oğulları evde bile değilken hürraaaa eve dalan kayın aileye laf yok mu , nerde yaşıyorsunuz acaba , hangi ilkel kabilede ?

Ağaç kovuğudur o ,kavuk olsa duramazsın.

yeni gelin olunca ne oluyor allah aşkına 6 ay olmuş . 7 /24 sevişiliyor mu. anne kardeş ne zaman gelsin . kaç sene sonra eski miş oluyorlar
İlla sevişmek mi lazım? Eşi yokken ailesini ağırlamak istemiyor olabilir, misafir sevmiyor olabilir. Ne işi var kardeşi çocuğu yok neye kime geliyorlar?

Henüz o samimiyette değiliz nasıl yaparım bilmiyorum
Eşiniz size sormadan kabul ederek yüz vermiş oldu zaten siz aradan çıkmışsınız artık eşinizi arayıp geliyoruz deyip gelecekler ve normalleşecek.

Yazlık bir yerde mi yaşıyorsunuz? Tatil bölgesi falan mı? Çalışan insana çocuklu ziyaretler genelde tatil yerinde yaşayan insanlara yapılır böyle emrivaki gibi gelirler yüzsüzce.

Hem yeni evlenmişsiniz hem eşinizi sadece hafta sonları görüyorsunuz hemde daha şimdiden onun ailesi tarafından ablukaya alınmışsınız, eşinize sizden habersiz yatılı misafir onayı verdiğinin hesabını niye soramiyorsunuz?

İlla sevişmek mi lazım? Eşi yokken ailesini ağırlamak istemiyor olabilir, misafir sevmiyor olabilir. Ne işi var kardeşi çocuğu yok neye kime geliyorlar?
O kadar kimseyi sevmiyorsa evlenmeyecek, insan görmeden güzel güzel oturacak. Ha bu denli uzun süte eşi yokken kalınması normal değil ama beş ay sonrasında da kimse gelmesin de normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…