Eşimin ailesinin sürekli yatılı kalmaya gelmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiraz0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anliyorum tabi yaslanicaz hepimiz, benimde kismetse oglum olacak. Belki gelinim bana da aynisini yapacak. Dusunuyorum bunlari. Ama ben 33 haftalik hamileydim cat kapi geldiginde. Hamile bir kadina cat kapi gece 11 de ac gidilmez, yatak actirilmaz. Insan daha hassas yaklasir. Memleketten gelse neyse ama ayni sehirdeyiz birde. Benim kv'den 11 sene 3 bekar kaynina bakmis. Ayni evde yasama ve gelis gidis olaylarinda cok normal karsiliyor, yuz versek aynisini bana da yapacak potansiyele sahip. Rahat gelip giderim deyip evimizin anahtarini da istedi. Esim biz evde yokken ne yapacaksin, gerek yok deyip vermedi. O yuzden onlem almak istiyorum bende.

Yok genel durum nasil bilmiyorum yazdim zaten , o zaman cok haklisiniz
Benim kayinvalidem zamaninda cekmis kayinvalidesinden,bana hic karismadi , benden de hep saygi gordu.
Herkes nasil davranirsan oyle karsilik bulur. Gelinden endise etmeyin

Böyle durumu ablamda yaşamıştı korkutmak istemem ama evi perili eve çevirip evin birçok yerine muskalar koymuşlardı :) gözlemlemeni öneririm

evinde bi kaç gün ağırlamayı yük sayan bizler , çıkarlarımız kendi premmmsesliğimiz söz konusu olduğunda ay gelip bi kap yemek yapmadı , ay ben doğurdum( ki günde milyonlar doğuruyor) gelip evimi temizlemedi ,ay ben lohusa oldum da 18 çeşit yemek yapıp dolabıma doldurmadı dıye başlarız . yeterki biz premseslerin istekleri çıkarları olsun. bizde adam olanın kıymet verilenın evine misafir gelir denir size kıymet vermiş sizi anmış geliyor ki kardeşinin evine de gelebilsinler bi zahmet. insanlar size gelmek istediğinde bir tek hafta sonu çiftleşeceğinizi düşünmüyorlardır.

Telefon olayı çok akıllıca bir numara Ne şiş yansın ne de kebap , mis...

Ay ne alaka , yeni evli gelinin evinde çoluk çocuk, kayın aile 10 gün kalınır mı , hadsizlik resmen ...

Ben olsam ararım görümce mi bu tür konular için beni arayın abiniz yok sizinle vakit geçirecek olan benım,ben çalışıyorum ben evde yokkende evimde kimseyi istemiyorum diyin .. sizinkide tezat bi durum hem samimi değiliz daha dıyorsun hemde sırf esının kardesı die evını mı bırakıp gidiceksin bu çok saçma zaten 10 gun kaynana kayınbaba boş evde oturmuş ne dengesiz insanlarmıs bu arada .. arayın direk müsait misin die bana sormanız gerekir diyin eğer şimdi bunu yapmazsanız sonrasında kötü olursunuz baştan sınırınız olduğunu bilsin samimi olmadığınız için şuan yüksek tepkilerde vermezler . Ayrıca 3 cocuk nie benım evımde kalacak ya hayırdır daha evimin tadını ben çıkaramamışım derdime ne ?

Önce Kocanızı arayın ve net olun . Arada kalacağın bi durum yok bana saygısızlık eden sensin olmadığın eve 3 çocukla kardesını kabul edemezsin daha ben evimin kadınlığımın senin tadını çıkaramadım diyip kestirip atın hatta sağlam bi tepki verin ki eşiniz nasıl Arada kalınır Yusuf Yusuf etsin bidaha arayana ben bilmem eşim bilir desin . Kardeşini de şimdi arıyorum bu böyle gitmez haberin olsun ben senınle evlendım ailenle değil diyip kapatın gitsin telefonu .
Çok ciddiyim eğer eşiniz karşınızda durursa vurun tepiği onuda def edin . daha samimi olmadığım dediğiniz insanla napacaksınız 10 gun bide 3 çocuk çalışıp gelip onları mı cekeceksınız

Sacmalamayın istersenız 4 ay olmuş evleneli sadece hafta sonu eve gelen bi koca tabi hafta sonu çiftleşir . Üstelik kadın çalışıyor napacak evde görümce 3 çocukla ? Zaten kaynana kayınbaba beklemiş başını 10 gun . İşten çıkacak gelecek akşama kadar ne şartlarda çalıştığını bilmediğiniz birine nasıl 3 çocuklu görümceyi ağırla diyor vicdanınız

Konu sahibinin bulunduğu ilde bi işi yok ki görümcesinin, kendi kardeşi de yokken henüz samimi bile olmamışlar ne için gelsin bir mecburiyeti yoksa.. Ben kendi görümcemden rahatsız olmazdım ama herkes bir değil.

yeni gelin olunca ne oluyor allah aşkına 6 ay olmuş . 7 /24 sevişiliyor mu. anne kardeş ne zaman gelsin . kaç sene sonra eski miş oluyorlar
10 gün kalmak zorundalar mı hem de oğulları evde bile değil, kimin yanına geliyorlar, aklı başında olan kayın aile haftasonu oğlunu görür bir gece kalır ve döner, kızınız varsa evlenince kayın ailesi bol bol yatmaya gelsin

haddini bil sen saçmalama. allah korusun senin gibi düşünmek zorunda mıyım. siz olayı yanlış anlamışşsınız misafir ağırlamak sırtında taş taşımak değil. iki sohbet iki muhabbet ve yapılırsa çay çorba içmek ki onu da zaten evde olan yapar. nerden nasıl bakıyorsunuz bunu vicdana bağlayabiliyorsunuz. evlerden ırak

Amin amin . Cidden Allah korusun

Yahu yeni gelin eş ailesini eğlemek zorunda mı bir kere, saçmalık resmen ...

10 gün kalmak zorunda tabiki değil . ama 2 3 gün kalsa da premmses sendromu olanlar aynı tepkiyi verirdi. benim evime kardeşimde gelir anam babam da gelir bir allahın kulu da ağzını açıp yorum yapamaz ses çıkaramaz. eşimin ailesi de oğlunun evine gelir. karışmak gelmesin demek kimsenin haddi değil. herkesin ailesi kendine kıymetli. herkesin haddini bileceği , durması gereken bir yeri var.

Siz bol bol ağırlayın kayın ailenizi o zaman

Valla evlendim diye kimseyi yatılı ağırlamak zorunda değilim, aynı ilde gelip günlerce kalınmaz ama eger uzak bir ilden geliyorlar ise en fazla bir hafta kalınır o da ennnnnn fazzlaaa, ben asla kabul etmem fazlasını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…