- 9 Ağustos 2021
- 15.389
- 52.675
- 548
Dalga mı geciyorsun sen ya üç çocukla on gün coreklenecek neymiş değer vermekmiş. Yeme içme biraz da milletin evinin ortasina s*çmak olmuyor da değer vermekmiş .evinde bi kaç gün ağırlamayı yük sayan bizler , çıkarlarımız kendi premmmsesliğimiz söz konusu olduğunda ay gelip bi kap yemek yapmadı , ay ben doğurdum( ki günde milyonlar doğuruyor) gelip evimi temizlemedi ,ay ben lohusa oldum da 18 çeşit yemek yapıp dolabıma doldurmadı dıye başlarız . yeterki biz premseslerin istekleri çıkarları olsun. bizde adam olanın kıymet verilenın evine misafir gelir denir size kıymet vermiş sizi anmış geliyor ki kardeşinin evine de gelebilsinler bi zahmet. insanlar size gelmek istediğinde bir tek hafta sonu çiftleşeceğinizi düşünmüyorlardır.
Siz ağırlayın millete niye karışıyorsunuzO kadar kimseyi sevmiyorsa evlenmeyecek, insan görmeden güzel güzel oturacak. Ha bu denli uzun süte eşi yokken kalınması normal değil ama beş ay sonrasında da kimse gelmesin de normal değil.
Haaa işte konu sahibinin eş tarafı kadına sormadan ,cagrilmadan geliyor, okuduğunuzu anlasaniz keşke.Ogullarini, kardeşlerini özledik diye geliyorlar ama adam evde yok.Siz bu enayi yerine konulmayi kabullenebilirsiniz ama bunu süslü cümlelerle başkasından beklemeyinbir kere bile cağırılmadığım yere gitmedim. sadece insanlar evlenince anne baba kardeş silinmiyor yok sayılmasına ve eşin ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi görmesini anlamıyorum o kadar
Çok fazla kelime israf ediyorsun . Böylelerine en güzeli nedir ? Yok saymak . Senin benim gibi insanlarla karşılaşmış haddini öğretmiş birileri ona ondan çıldırıyorEvet bebeğim konusunda buldumcuk bir anneyim, sınırlarım konusunda hassas ve bencilim, kendimi öncelemeyi seviyorum, kayın ailem ile de savaşmıyorum, tatlı tatlı sınırlar dahilinde görüşme çabası içerisindeyim, komple bağları asla koparmıyorum , kızım dedesi ve babaannesi , halası, teyzesi ve dayısı ile mutlu huzurlu olsun istiyorum, kızım onlarla mutlu diye daha sık aile ziyaretine bile başladım, benim için kızımın kârına ise eş ailesi ile de yakınlaşırım ama sınırlarımı aştırmam , kimse evimde çadır açamaz, ben de kimse de o kadar kalamam , eğer bu bencillik ise evet bencilim ve daha huzurluyum , kafam rahat en azından...
Evlendik kardeş sevmiyoruz insan agirlamiyoruz etrafınızdaki gelinler de sevmiyor agirlamiyor istemiyorlar sizi anlayın artık zorlamayınO kadar kimseyi sevmiyorsa evlenmeyecek, insan görmeden güzel güzel oturacak. Ha bu denli uzun süte eşi yokken kalınması normal değil ama beş ay sonrasında da kimse gelmesin de normal değil.
Yok valla böylelerine susmayacaksın her yerde çat diye lafını geçireceksin ki toplumda pısıp kalsınlar, ses çıkarmaya korksunlar, iyi oluyor böyleÇok fazla kelime israf ediyorsun . Böylelerine en güzeli nedir ? Yok saymak . Senin benim gibi insanlarla karşılaşmış haddini öğretmiş birileri ona ondan çıldırıyorbenimkiler de aynıydı . Evimi ben daha oturmadan kullanacaklarını sandılar şimdi kimse evime gelmez gitmez missss anlamazlar laftan
Tm sen ağırla eş ailesini bol bol , hatta beraber yaşayın, ne güzel sıcacık bir ortam olur , bolca birbirinizi sever durursunuz artık, yeni evliye hatta eski evliye bile 10 gün kalmaya gi-dil-mezz...O kadar kimseyi sevmiyorsa evlenmeyecek, insan görmeden güzel güzel oturacak. Ha bu denli uzun süte eşi yokken kalınması normal değil ama beş ay sonrasında da kimse gelmesin de normal değil.
Doğru söylüyorsunYok valla böylelerine susmayacaksın her yerde çat diye lafını geçireceksin ki toplumda pısıp kalsınlar, ses çıkarmaya korksunlar, iyi oluyor böyle
hiç lafı bile geçmiyor ama bu işi bu akşam çözeceğimGitmeye dair planları yok mu ya? Gönder gitsin eşini de ailesiyle.
hahahaha muhtemelenKışı doğalgaz veya kömür parası ödemeden sizde çıkaracaklar herhalde? Bahara Allah kerim
Kızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Ben calışıyorum izinli zamanlarımda bunları halletsek çok daha güzel olur diyebilirsin hayır demeyi öğrenmelisin. Demezsen tepene çıkarlar hayır diyeceksin eşinde durduracakKızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Gelecek on yıllarının temeli şimdiden atılıyor söyleyeyimHenüz o samimiyette değiliz nasıl yaparım bilmiyorum
Kendim sorunlarimi cozmus kadar mutlu oldum, sevindim senin adinaKızlarr tek tek cevap veremedim ama sizden baya bi gaz aldım. eşime durumu güzelce anlattım o da kardeşine müsait olmadığımızı, şu aralar çok yoğun çalıştığımızı belirtti. Bi de bundan sonra benden önce karıma sorun ben evde yokken sizi ağırlayacak kişi o demiş. Sonra görümcem aradı seni de arayacaktım fırsat bulamadım kusura bakma falan filan diye kendini açıklamaya çalıştı. Bende sorun yok bundan sonra önce bana sorarsın artık dedimSonuç olarak gelmiyolar. Büyük bi problemin önüne geçtik sayenizdee teşekkür ederim hepinize
Çok teşekkür ederimKendim sorunlarimi cozmus kadar mutlu oldum, sevindim senin adina
Bundan sonra öyle güzel sınırlar çiz ki pat diye hayatınıza, evinize dalamasınlar, bu kocalara da fazla yüz vermeyin bacımKızlarr tek tek cevap veremedim ama sizden baya bi gaz aldım. eşime durumu güzelce anlattım o da kardeşine müsait olmadığımızı, şu aralar çok yoğun çalıştığımızı belirtti. Bi de bundan sonra benden önce karıma sorun ben evde yokken sizi ağırlayacak kişi o demiş. Sonra görümcem aradı seni de arayacaktım fırsat bulamadım kusura bakma falan filan diye kendini açıklamaya çalıştı. Bende sorun yok bundan sonra önce bana sorarsın artık dedimSonuç olarak gelmiyolar. Büyük bi problemin önüne geçtik sayenizdee teşekkür ederim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?