Eşimin ailesinin sürekli yatılı kalmaya gelmesi

Dalga mı geciyorsun sen ya üç çocukla on gün coreklenecek neymiş değer vermekmiş. Yeme içme biraz da milletin evinin ortasina s*çmak olmuyor da değer vermekmiş .

bir kere bile cağırılmadığım yere gitmedim. sadece insanlar evlenince anne baba kardeş silinmiyor yok sayılmasına ve eşin ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi görmesini anlamıyorum o kadar
Haaa işte konu sahibinin eş tarafı kadına sormadan ,cagrilmadan geliyor, okuduğunuzu anlasaniz keşke.Ogullarini, kardeşlerini özledik diye geliyorlar ama adam evde yok.Siz bu enayi yerine konulmayi kabullenebilirsiniz ama bunu süslü cümlelerle başkasından beklemeyin

Çok fazla kelime israf ediyorsun . Böylelerine en güzeli nedir ? Yok saymak . Senin benim gibi insanlarla karşılaşmış haddini öğretmiş birileri ona ondan çıldırıyor benimkiler de aynıydı . Evimi ben daha oturmadan kullanacaklarını sandılar şimdi kimse evime gelmez gitmez missss anlamazlar laftan

O kadar kimseyi sevmiyorsa evlenmeyecek, insan görmeden güzel güzel oturacak. Ha bu denli uzun süte eşi yokken kalınması normal değil ama beş ay sonrasında da kimse gelmesin de normal değil.
Evlendik kardeş sevmiyoruz insan agirlamiyoruz etrafınızdaki gelinler de sevmiyor agirlamiyor istemiyorlar sizi anlayın artık zorlamayın

Yok valla böylelerine susmayacaksın her yerde çat diye lafını geçireceksin ki toplumda pısıp kalsınlar, ses çıkarmaya korksunlar, iyi oluyor böyle

O kadar kimseyi sevmiyorsa evlenmeyecek, insan görmeden güzel güzel oturacak. Ha bu denli uzun süte eşi yokken kalınması normal değil ama beş ay sonrasında da kimse gelmesin de normal değil.
Tm sen ağırla eş ailesini bol bol , hatta beraber yaşayın, ne güzel sıcacık bir ortam olur , bolca birbirinizi sever durursunuz artık, yeni evliye hatta eski evliye bile 10 gün kalmaya gi-dil-mezz...

Benim görümcemde ben çalışırken 1 hafta kalmak için gelecekti eşime ben evde yokken misafrin evde tek kalmasından hoşlanmıyorum gerekte yok dedim. Oda ailesine aynı şekilde iletti. Eşinizde problem var abisini özleyip abisinin evde olmadığı zaman gelmek nasıl bir akıldır. Kaynananızda aynı şekilde burası oğlumun evi gözdağını vermiş gitmiş.

Ben calışıyorum izinli zamanlarımda bunları halletsek çok daha güzel olur diyebilirsin hayır demeyi öğrenmelisin. Demezsen tepene çıkarlar hayır diyeceksin eşinde durduracak

Henüz o samimiyette değiliz nasıl yaparım bilmiyorum
Gelecek on yıllarının temeli şimdiden atılıyor söyleyeyim
İlerde de bunlar aynı şiddette gelmeye kalmaya devam edecek
Sana soran olmayacak
Eşin ayıp olur diyecek
Sen hamile olacaksın dinlemeyecekler.
Bebekli olacaksın dinlemeyecekler
O zaman sinir krizi de geçirsen bir işe yaramayacak
Şimdi tavrını koyman gerekiyor
Görümcene telefon açıp net ama kaba olmayan bir dille ,gündüz evde yokuz o yüzden sizin gelmeniz uygun olmaz,müsait olunca biz size kalmaya geliriz de
Tecrübe konuşuyor,malesef onlara hizmetçilik yapacaksın evini batıracaklar üstelik

Kızlarr tek tek cevap veremedim ama sizden baya bi gaz aldım. eşime durumu güzelce anlattım o da kardeşine müsait olmadığımızı, şu aralar çok yoğun çalıştığımızı belirtti. Bi de bundan sonra benden önce karıma sorun ben evde yokken sizi ağırlayacak kişi o demiş. Sonra görümcem aradı seni de arayacaktım fırsat bulamadım kusura bakma falan filan diye kendini açıklamaya çalıştı. Bende sorun yok bundan sonra önce bana sorarsın artık dedim Sonuç olarak gelmiyolar. Büyük bi problemin önüne geçtik sayenizdee teşekkür ederim hepinize

Kendim sorunlarimi cozmus kadar mutlu oldum, sevindim senin adina

Bundan sonra öyle güzel sınırlar çiz ki pat diye hayatınıza, evinize dalamasınlar, bu kocalara da fazla yüz vermeyin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…