Eşimin ailesine düşkünlüğü

babam esimi konusmaya cagirdi, bu isi uzatmayin, istemiyorsaniz kizim acsin davayi diye, annesiyle gelmis ve düsünmek istiyorum, sizi aricam demis.
Daha da bisey gelmez babamin elinden. Su an da arayanlarin telefonuna cikmiyor iste.

canim valla sana bu saatten sonra tek önerilebilecek sey beklemen ve pesine düsmemen. baska ne denilebilirki....

yorum ve yardimlariniz icin cok tesekkür ederim. Bugün gercekten cok üzgündüm bana cok güzel destek oldunuz.
Eger yenilik olursa buraya yazicam :)

hiç umursama dicem ama demesi kolay..
bırak o arayana kadar arama gözyaşını içine akıt ama arama...
o merak edip arıyacaktır kacan kazanır..

cok tesekkür ederim yardimlariniz icin. Az önce doktordaydim, o da aynisini söyledi.
Bende öyle yapicam, olabildigince kendimi oyalicam. Elbet birgün aricak. Bosanmak icin bile olsa.

sasirdim gercekten
bir mesaj cekin
kendime gore planlarim projelerim var
bosanalim bitsin bu is keyfinimi beklicem
diye yaz gitsin

ayrica baban "bize yakismaz " diyor ama alakasi yok
bosanmak istiyor kizim neyi bekliyorsunuz artik
diye soramazmi?

ayrica kaynanayi aradiginda agza alinmicak seyler dedi yazmissin
ne dedi?

babam kendisine söyledi avukata gittigimi bosanmak istedigimi, ben daha düsünmek istiyorum demis öyle kaldi mevzu.

Kaynanami aradim esimle konusmak istiyorum dedim. Konusamazsin dedi, ve ekledi: sen bizi saf sandin, oglumu elimden alirsin sandin ama olmadi. Oglumun 10 senelik ömrü gitti seninle. sen evinde otur da ev isi yap dedi, erkek gibi calisacagina. Madem dedi bize ayak uyduramadin o zaman kendine sünepe bir koca bulsaydin. Benim oglum sana büyük geldi dedi. Bizim cevremiz genis dedi, senin kimin varki dedi. Bundan sonra ne haliniz varsa görün dedi. ben bisey diyemedim, kelimeler bogazimda kaldi. Sonunda da dedi ki, güya ben evde kendime kadar yemek yapiyormusum, oglu da aksam isden eve gelince kendine yeniden yemek yapiyormus. Dedim ya yok öyle bisey, orasini bilmem sen otur önce camlarini sil dedi kapadi telefonu.

Allahindan bulsun ne diyim
demek esin kotulemis seni kaynananda zaten sevmiyordu
malzeme cikartiyor akli sira
yapacagin sey dik durmak
ve isine gucune devam et okulunu oku
daha cok gencsin
sanirim almanyada belcika gibi
bir sene ayni adreste oturmayinca bosaniliyor
Allah yardimcin olsun canim

evet abla esim bir anlik gazla beni kötüledi demek, o da koz olarak kullandi.
Allahindan bulsun hepsi.
Yorumun icin tsk ederim, galiba tek care beklemek...

ne diyeyim nasıl diyeyim niye diyeyim hem seni sap gibi ortada bırakan o hem de daha bekleyeceksin keyfini isterse çağıracak istemezse çağırmayacak iyi bekle bakalım ama söyleyeyim daha çok beklersin

ne diyeyim nasıl diyeyim niye diyeyim hem seni sap gibi ortada bırakan o hem de daha bekleyeceksin keyfini isterse çağıracak istemezse çağırmayacak iyi bekle bakalım ama söyleyeyim daha çok beklersin

su an baska carem yok. Telefonlara cikmyior, bosanmak istedigimi biliyor malum avukata gittim. Bende 1 senenin gecmesini beklicem o zaman bosanabilirim. O istemese bile...

Bırak kaç sene geçerse geçsin şuanda onun keyfini bekliyor durumdasın yedirebiliyor musun kendine sen aç davanı sürünsün dursun mahkemelerde süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama neden bekliyorsun istemiş evlenmişsin istemiş ayrılmışsın istese boşanacak mısın bu da senin kararın olsun oturup onun keyfini beklemediğini bilsin

zaten maddi olarak da bağımlı değilsin ailen de yanında umarım okula devam ediyorsundur umarım

o mu karar verecek akibetinize yani? paşa zade efendi düşünecek karar verecek lütfedecek haber verecek yok artık kuzum niye izin veriyorsun bunlara sen boşanmak istiyorsan onun keyfinimi bekliceksin ayrıca senin camına yemeğine kaynana hangi cesaretle karışıyor velevki silmezsin camını onun haddinemi!! ya çok kızıyorum hepte derim ezdirmeyin kendinizi siz olguluk yapıyorum efendiliğimi bozmuyorum dersiniz onlar ezik sanır bi kaç kere bildirin hadlerini ayaklarını denk alsınlar insanoğlu sömürmeye ezmeye çok müsait ay sinirlendim akşam akşam

Son düzenleme:

alman kanununa göre su an davayi acamiyoruz. Esim de bosanmayi kabul etmesi lazim, ama bu konuda bisey demiyor. Mecbur 1 sene ayri kalicaz ki ben davayi acabileyim.

okuluma devam ediyorum, mezuniyetime 1 seneden az bir zaman kaldi insallah.

canım vardır bunda da bir hayır belli bir yaşa gelmiş ama anasının eteğinden ayrılmayan adam bundan sonrada ayrılmaz anasından, demek ki evliliğin sorumluluğunu alacak yürek ve sorumluluğa sahip değilmiş.Biraz acı çekersin başta ama kimse vazgeçilmez değildir. Aç boşanma davanı o seni değil sen onu boşa gitsin.

ayyyy şu manyak kaynanaya bak sen ya!! delirmiş resmen!! Resmen ruh hastası bu kadın!!!...
Ya ben gerçekten anlamıyoum bu kaynanaları ,benimde oğlum olcak 4 ay sonra,ben düşünüyorumda,onun sevdiğiyle birlikte mutlu,husurlu bir evliliği olması benimde en büyük mutluluğum olur,gelin yemek yapmayı bilmese bile ben yapar götürürüm oğluma da eşin yaptı derim,yeterki mutlu olsunlar sanane yemeklerinden camından onlar bir aile olmuş isterse çöp içinde yaşarlar birirlerne sarılıp..Anne ayrı eş ayrı bir olur mu..bunlar nası lböyle kıskançlık yapıyorlar,kim kimi elinden alıo tööbe yarabbim..böyle kaynana falan olmaz ya,oğlununda hayatını mahvedicek ,adam doluyo annesinin söylediklerinden ama sonra çok pişman olucak!!!..Küplere bindim resmen..camlarını silmiş..sen kimsin yaw

zaten tam 1 aydir ne sesini duydum ne yüzünü gördüm.
sadece bu is nereye varicak diye düsünmeden edemiyorum. Sonucta konu komsu artik soruyor.
evet cnm zaten insanı en çokda yiyip bitiren beklemek oluyor neoldu neolucak diye ama Allaha her zaman dua et hakkımda hayırlı neyse o olsun de

ailesiyle esini ayri dallarda tutamayan insanlara sinir oluyorum. benim esimde bana agir suclamalar yapti. hala kabul edemiyorum. ama elden birsey gelmiyor. bizimkiler yani kaynata, kayin caktirmadan hic düsnmeden huzurumu kaciriyor. tmm o niyetle yaptiklarini pek düsünmüyorum ama insan düsünmezmi ya ya huzurlari kacarsa diye. ben olsam önce Allahtan korkarim...

allahım bildiği gibi yapsın bu kadını.hep şu gerizekalı kayganalar yüzünden gelinlerin başına gelmedik kalmadı.allahım versin cezasını inşallah.oturup ev işi yuapacakmışsın cam silecekmişsin.yokyaaa.gerizekalı kendi oğlu için bunca okuduğun senelerini heba edeceksin.kendi pek bi akıllı sanıyor.eşin olacak adam neden insan gibi telefonlara çıkıp da konuşmuyor.canım benim kimseyle uğraşmak zorunda değilsin.kendi hayatını kur ve yaşa.ettiği laflara bakya.

bana tuttuklari ev harabeydi, camlari fln hersey cok kötü. Hic bir desteklerini göremedim, tam tersi bize bir sürü borc yüklediler. Hala dügün masraflarimizi biz cekiyoruz.
Allah hepsini bildigi gibi yapsin. Cok canimi acittilar. Haketmedigim halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…