babam esimi konusmaya cagirdi, bu isi uzatmayin, istemiyorsaniz kizim acsin davayi diye, annesiyle gelmis ve düsünmek istiyorum, sizi aricam demis.
Daha da bisey gelmez babamin elinden. Su an da arayanlarin telefonuna cikmiyor iste.
yorum ve yardimlariniz icin cok tesekkür ederim. Bugün gercekten cok üzgündüm bana cok güzel destek oldunuz.
Eger yenilik olursa buraya yazicam :)
sasirdim gercekten
bir mesaj cekin
kendime gore planlarim projelerim var
bosanalim bitsin bu is keyfinimi beklicem
diye yaz gitsin
ayrica baban "bize yakismaz " diyor ama alakasi yok
bosanmak istiyor kizim neyi bekliyorsunuz artik
diye soramazmi?
ayrica kaynanayi aradiginda agza alinmicak seyler dedi yazmissin
ne dedi?
babam kendisine söyledi avukata gittigimi bosanmak istedigimi, ben daha düsünmek istiyorum demis öyle kaldi mevzu.
Kaynanami aradim esimle konusmak istiyorum dedim. Konusamazsin dedi, ve ekledi: sen bizi saf sandin, oglumu elimden alirsin sandin ama olmadi. Oglumun 10 senelik ömrü gitti seninle. sen evinde otur da ev isi yap dedi, erkek gibi calisacagina. Madem dedi bize ayak uyduramadin o zaman kendine sünepe bir koca bulsaydin. Benim oglum sana büyük geldi dedi. Bizim cevremiz genis dedi, senin kimin varki dedi. Bundan sonra ne haliniz varsa görün dedi. ben bisey diyemedim, kelimeler bogazimda kaldi. Sonunda da dedi ki, güya ben evde kendime kadar yemek yapiyormusum, oglu da aksam isden eve gelince kendine yeniden yemek yapiyormus. Dedim ya yok öyle bisey, orasini bilmem sen otur önce camlarini sil dedi kapadi telefonu.
babam kendisine söyledi avukata gittigimi bosanmak istedigimi, ben daha düsünmek istiyorum demis öyle kaldi mevzu.
Kaynanami aradim esimle konusmak istiyorum dedim. Konusamazsin dedi, ve ekledi: Sen bizi saf sandin, oglumu elimden alirsin sandin ama olmadi. Oglumun 10 senelik ömrü gitti seninle. Sen evinde otur da ev isi yap dedi, erkek gibi calisacagina. Madem dedi bize ayak uyduramadin o zaman kendine sünepe bir koca bulsaydin. Benim oglum sana büyük geldi dedi. Bizim cevremiz genis dedi, senin kimin varki dedi. Bundan sonra ne haliniz varsa görün dedi. Ben bisey diyemedim, kelimeler bogazimda kaldi. Sonunda da dedi ki, güya ben evde kendime kadar yemek yapiyormusum, oglu da aksam isden eve gelince kendine yeniden yemek yapiyormus. Dedim ya yok öyle bisey, orasini bilmem sen otur önce camlarini sil dedi kapadi telefonu.
ne diyeyim nasıl diyeyim niye diyeyim hem seni sap gibi ortada bırakan o hem de daha bekleyeceksin keyfini isterse çağıracak istemezse çağırmayacak iyi bekle bakalım ama söyleyeyim daha çok beklersin
Kaynanami aradim esimle konusmak istiyorum dedim. Konusamazsin dedi, ve ekledi: sen bizi saf sandin, oglumu elimden alirsin sandin ama olmadi. Oglumun 10 senelik ömrü gitti seninle. sen evinde otur da ev isi yap dedi, erkek gibi calisacagina. Madem dedi bize ayak uyduramadin o zaman kendine sünepe bir koca bulsaydin. Benim oglum sana büyük geldi dedi. Bizim cevremiz genis dedi, senin kimin varki dedi. Bundan sonra ne haliniz varsa görün dedi. ben bisey diyemedim, kelimeler bogazimda kaldi. Sonunda da dedi ki, güya ben evde kendime kadar yemek yapiyormusum, oglu da aksam isden eve gelince kendine yeniden yemek yapiyormus. Dedim ya yok öyle bisey, orasini bilmem sen otur önce camlarini sil dedi kapadi telefonu.
Bırak kaç sene geçerse geçsin şuanda onun keyfini bekliyor durumdasın yedirebiliyor musun kendine sen aç davanı sürünsün dursun mahkemelerde süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama neden bekliyorsun istemiş evlenmişsin istemiş ayrılmışsın istese boşanacak mısın bu da senin kararın olsun oturup onun keyfini beklemediğini bilsin
zaten maddi olarak da bağımlı değilsin ailen de yanında umarım okula devam ediyorsundur umarım
evet cnm zaten insanı en çokda yiyip bitiren beklemek oluyor neoldu neolucak diye ama Allaha her zaman dua et hakkımda hayırlı neyse o olsun dezaten tam 1 aydir ne sesini duydum ne yüzünü gördüm.
sadece bu is nereye varicak diye düsünmeden edemiyorum. Sonucta konu komsu artik soruyor.
ayyyy şu manyak kaynanaya bak sen ya!! delirmiş resmen!! Resmen ruh hastası bu kadın!!!...
Ya ben gerçekten anlamıyoum bu kaynanaları ,benimde oğlum olcak 4 ay sonra,ben düşünüyorumda,onun sevdiğiyle birlikte mutlu,husurlu bir evliliği olması benimde en büyük mutluluğum olur,gelin yemek yapmayı bilmese bile ben yapar götürürüm oğluma da eşin yaptı derim,yeterki mutlu olsunlar sanane yemeklerinden camından onlar bir aile olmuş isterse çöp içinde yaşarlar birirlerne sarılıp..Anne ayrı eş ayrı bir olur mu..bunlar nası lböyle kıskançlık yapıyorlar,kim kimi elinden alıo tööbe yarabbim..böyle kaynana falan olmaz ya,oğlununda hayatını mahvedicek ,adam doluyo annesinin söylediklerinden ama sonra çok pişman olucak!!!..Küplere bindim resmen..camlarını silmiş..sen kimsin yaw
Kaynanami aradim esimle konusmak istiyorum dedim. Konusamazsin dedi, ve ekledi: Sen bizi saf sandin, oglumu elimden alirsin sandin ama olmadi. Oglumun 10 senelik ömrü gitti seninle. Sen evinde otur da ev isi yap dedi, erkek gibi calisacagina. Madem dedi bize ayak uyduramadin o zaman kendine sünepe bir koca bulsaydin. Benim oglum sana büyük geldi dedi. Bizim cevremiz genis dedi, senin kimin varki dedi. Bundan sonra ne haliniz varsa görün dedi. Ben bisey diyemedim, kelimeler bogazimda kaldi. Sonunda da dedi ki, güya ben evde kendime kadar yemek yapiyormusum, oglu da aksam isden eve gelince kendine yeniden yemek yapiyormus. Dedim ya yok öyle bisey, orasini bilmem sen otur önce camlarini sil dedi kapadi telefonu.