amin abla insallah. YOk ben trabzon diye demiyorum sadece esim bana demisti ki, biz trabzonlular annemise düskünüs, bize anne bitane ama es cok. O yüzden.
ne kadar seviyesizce bir cümle.allahım nasıl sinirlendim.ahbe güzelim evlemeden önce abla bana böyle dedi deseydin kesinlikle sana evlenme o adamla derdim.yazık ya çok yazık.ama şu bir gerçekki benim eşimde annesine çok düşkündür.annesi bizimle kalıyor.çok tartıştık bu yüzden ama eşim hiç beni annemin evine göndermedi gitmeye kalksamda eminim kendine zarar verirdi.benim bildiğim bizim erkeklerin çoğu için yuvada eş de çok önemlidir namustur.ne bilim dedimya senin eşin sana o cümleyi nasıl kurdu anlamıyorum.
bence sende hiç arayıp sorma.peşine düşüyormuşsun gibi olmasın.o kadar üzülüyorumki genç kızlarımızın evlenip böyle durumlara maruz kalmalarına anlatamam.
evlendikten sonra dedi bunu. Cok üzülmüstüm. KAynanam beni istememis demek ki, trabzonlu degilim diye, e bide esimle baska sehire tasinicaktik. Benim istegimle gidiyoruz sandi. Halbuki tayini cikti oglunun.
aramiyorum abla, karsisina bile cikmiyorum artik. Ama ne kadar sürer böyle?
kaç yaşında eşin canım.
babam da diyor ki bana yakismaz, adam hakli. Kaynatam en azindan aramali degil miydi sizce de?
dügünden bu yana annemler ve kaynanamlar hic görüsmedi.
tüm çıkar yollar kapalı canım sizde de.. eşin ve ailesi konuşma konusunda sıkıntılılar sanırım...:)
ya bitirmek için neyi bekliyorlar sence?? seni istemeyen bir aile seninle konuşmayan bir koca... sence beklenilen nedir??
29 yasinda, üni mezunu, liseyi istanbulda okusum, üniyi almanyada okudu ama dogma büyüme almanya
bence baban konuşmasın ya.bu sefer kzını yamamaya ç.alışıyor falan diye laflar söylerlerse baban daha çok üzülür.bence karşı tarafın aramasını bekleyin.allahım nasıl anlayış fukarası insanlar.