Eşimin ailesine düşkünlüğü

kesinlikle arama artik, hakli olan sen oldugun halde yuvani oyle birakmayip elinden geleni yapmissin.. bundan sonra top onda artik, sirasi geldi gostersin bakalim marifetlerini.. çok uzuldugunu biliyorum zira çok zor bir durum ama yaptiklarina bakarmisin bir.. annesini karisini daha ayird edemiyor birbirinden , karistiriyor sonra kenara çekiliyor.. yok oyle yagma, yaptiginin cezasini çekecek gerekirse sensiz kalarak!!!

Vallahi bende ilk zaman konunun fake oldugunu düsündüm, cünkü böyle 29 yasina gelmis, ögretmen adayi bir adamin bu davranislarini okuyunca, birisi bizimle dalga geciyor zannetim.
Kusura bakma canim, ne erkekler varmis ya Rabbim, esim aksam eve gelince ayaklarina su döküp icmeyi düsünüyorum...
Bu ne ya??? Bunlarda erkekmi, kapimin önüne köpek diye koymam, kusura bakma canim ama böyle anneci erkekleri cok sevdigimden daha güzel kelimeler gelmiyor aklima.

bence ailen ailesiyle konuşsun.
bunun bu şekilde devam etmesini istemiyorz desin.
bu kız evli,1,5 aydır bizim yanımızda ve oğlunuz da hiçbir görüşmeyi kabul etmemiş.
o yüzden bu işin büyüklere düştüğüne kanaat getirdik.
evli bir kadının,sebepsiz yere 1,5 aydır annesinde kalmasını herkes yadırgar.
(olmasa da böyle şeyler abartsınlar biraz) insanlar niye bu kız burda fln demeye başladılar vs vs desin...
ne bileyim bence araya ailen girsin,o adamla değil de direk ailesiyle muhatap olsun...
evladının yuvasını yıkan bi kaynanayı hiç anlamyorum hiç

of ne diyeceğimi bilemedim yine, ama kurtulmuşsunuz bence. bu kadar ana kuzusu bi adam evlenmesin bence, otursun anasının dizinin dibinde.

esim sadece karar vermekten kactigi icin konusmuyor. Su an arada kaldigini bilmiyorum.

babam da diyor ki bana yakismaz, adam hakli. Kaynatam en azindan aramali degil miydi sizce de?
dügünden bu yana annemler ve kaynanamlar hic görüsmedi.

ah ailesiyle karisini ayri dalda tutamayan bende de var bi tane

bilmiyorum ya üzüldüm durumunuza ama demezlermi kız evi naz evi diye ilk adımı onlar atmalı bana göre

benim buraya yazma sebebim, bu tarz bi durumu kimseden daha önce duymamam. O yüzden ne yapacigimi bilmedigim icin sizin gibi tecrübeli ablalara danismak istedim.

abla benim esim trabzonlu, seninki?

trabzonlumu utandım şimdi valla.ama ne yazıkki insanların kişilikleri yaşadığı şehre bağlantılı değil.kişiliği oturmamış bir insan eşin.kaç yaşında bilmiyorum ama resmen çocukça davranıyor.bence ilk adımı siz atmayın derim.siz boşanalım yada boşanmayalımda demeyin.ne yaparsa bırakın oyapsın ettiğinide bulsun inş.allahım bende erkek annesiyim ne olur rabbim oğlum evlenince ona sıkıntı veren huzurunu bozan bir anne ve kayınvalide olmayım inş.

amin abla insallah. YOk ben trabzon diye demiyorum sadece esim bana demisti ki, biz trabzonlular annemise düskünüs, bize anne bitane ama es cok. O yüzden.

benimki de trabzonlu çok temkinliyimdir bu anneciliği konusunda sürekli zaten. ailesini görmeye bile tahammülüm kalmadı benim de. yine de kocam bana ben ona sahip çıkıyoruz
memleketten değil canım bence bu durum, tamamen annesinin vicdansızlığı ve kocanın da pısırıklığı işte.

Siz zaten hiç evli olmamışsınız, hiç evlilik yaşamamışsınız.
Başlamadan bitmiş. Hiç olmamış...
Ve şu an ise resmen bitmenin eşiğinde.

Eğer ilerde içinde kalacak, "acaba" diyeceksen biraz daha bekle,
tekrar konuşmayı dene.
Ama sonucun değişeceğini sanmıyorum.

beni bitiren de bu nokta, 1 sene ailem kabul etsin diye cabaladik, evlendik ve olaya bakin. Annesinin gölgesinde yasadik. Hic basbasa kalamadik, dertlesemedik. En cok da bu adam beni hic sevmemis olmasi beni üzüyor. Seven böyle yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…