- 7 Ağustos 2009
- 546
- 50
senden kaçması için sebep ne?? istemiyorum ya da biraz bekle düşünelim vs.. yani konuşmak yerine koşarak arabaya binip kaçmayı tercih ediyor olması garip..ya da işyerine gittiğinde tek kelime bile konuşmadan kaçması...benim mantığıma yatmadı...bunları yapan bir adam ruhen ve kafaca bozuk o halde.... sende üzüleceğine tak sepeti koluna gitsin kendi yoluna canım...
esim aksam eve gelince ayaklarina su döküp icmeyi düsünüyorum...
bence ailen ailesiyle konuşsun.
bunun bu şekilde devam etmesini istemiyorz desin.
bu kız evli,1,5 aydır bizim yanımızda ve oğlunuz da hiçbir görüşmeyi kabul etmemiş.
o yüzden bu işin büyüklere düştüğüne kanaat getirdik.
evli bir kadının,sebepsiz yere 1,5 aydır annesinde kalmasını herkes yadırgar.
(olmasa da böyle şeyler abartsınlar biraz) insanlar niye bu kız burda fln demeye başladılar vs vs desin...
ne bileyim bence araya ailen girsin,o adamla değil de direk ailesiyle muhatap olsun...
evladının yuvasını yıkan bi kaynanayı hiç anlamyorum hiç
esim sadece karar vermekten kactigi icin konusmuyor. Su an arada kaldigini bilmiyorum.
fikrimin maalesef değişmedi....tatmin edici değil yazdıklarınız...
kesinlikle arama artik, hakli olan sen oldugun halde yuvani oyle birakmayip elinden geleni yapmissin.. bundan sonra top onda artik, sirasi geldi gostersin bakalim marifetlerini.. çok uzuldugunu biliyorum zira çok zor bir durum ama yaptiklarina bakarmisin bir.. annesini karisini daha ayird edemiyor birbirinden , karistiriyor sonra kenara çekiliyor.. yok oyle yagma, yaptiginin cezasini çekecek gerekirse sensiz kalarak!!!
ah ailesiyle karisini ayri dalda tutamayan bende de var bi tane
abla benim esim trabzonlu, seninki?
abla benim esim trabzonlu, seninki?
trabzonlumu utandım şimdi valla.ama ne yazıkki insanların kişilikleri yaşadığı şehre bağlantılı değil.kişiliği oturmamış bir insan eşin.kaç yaşında bilmiyorum ama resmen çocukça davranıyor.bence ilk adımı siz atmayın derim.siz boşanalım yada boşanmayalımda demeyin.ne yaparsa bırakın oyapsın ettiğinide bulsun inş.allahım bende erkek annesiyim ne olur rabbim oğlum evlenince ona sıkıntı veren huzurunu bozan bir anne ve kayınvalide olmayım inş.
Siz zaten hiç evli olmamışsınız, hiç evlilik yaşamamışsınız.
Başlamadan bitmiş. Hiç olmamış...
Ve şu an ise resmen bitmenin eşiğinde.
Eğer ilerde içinde kalacak, "acaba" diyeceksen biraz daha bekle,
tekrar konuşmayı dene.
Ama sonucun değişeceğini sanmıyorum.