Eşimin ailesine düşkünlüğü

ilk defa kk'da böyle bişe yazıyorum ama başka bişey diyemeceğim bu kadar iğrenç bi kayınvalideden sonra.
boşan kurtul arkadaşım.

Sizi istemeyen adamın,ailenin ne diye peşinden koşuyorsunuz?
Çok mu çirkinsiniz,elinizden hiç bir iş gelmiyor mu,aklınız hiç bir şeye ermiyor mu??
Neden kendinizi küçük düşürüyorsunuz?
Siz böyle e-mail göndermeye,aramaya,iş yerine gitmeye devam ettikçe adam "way be ne muhteşem adammışım,kadın peşimde deli divane oldu" diye düşünecek. Seninle uğraşamam,davayı açıyorum,mahkemede görüşürüz yazıp,celbi göndereceksiniz kapısına. Bu ne yahu? Anası ayrı hakaret ediyor,kendi ayrı küçük düşürüyor. Sadrazam sülalesinden herhal bunlar

Canım bak okulun var takma yaaaa babana dek " babacığım ben istemiyorum artık okumak iş güç sahip olmak istiyoum yeni bir hayat isityorum benim sizin şefkatinize ve desteğinize ihtiyacım var" de.... Sonrada o şahsı eğer anlaşamalı yanaşmıyorsa 11 ay boyunca o yokmuş gibi davran yoksa canım önüne bakamadan yüyürsen düşersin yere

Tamam için acıyabilir ama bu adamın arkasından buraya girip yazı yazman bile değmez gerçekten. Tamam çok zor ama inanki onunla evli kalman seni bu kadar üzmezdi canım

canım üzülme geri gelecektir biraz sabırlı ol sende arama karşısına çıkma kaçan kovalanır bunu unutma. bende 24 yaşındayım 21 yaşında evlendim eşimin anneside beni istemiyodu. evlendikten sonra eşimde annesine çok düşkün oldu. niyedir bilmem belkide annesinden ayrıldığı içindir. kayınvalidem çok kıskanıyordu oğlunu aramızı bozmaya çok çalıştı ama tabi sonra hatasını anladı. inşallah seninkide düzelir.

Son düzenleme:

valla cnm senin adina cok sevindim. Allah kimseyi huzursuz etmesin. cok kötü birsey ayni dört duvar arasinda.

valla cnm senin adina cok sevindim. Allah kimseyi huzursuz etmesin. cok kötü birsey ayni dört duvar arasinda.

evt canım gerçekten çok kötü bir durum ama ben asla kovalamam üstüne düşmem sinirlenince girerim odama süslenir püslenir kendimi dışarıya atarım hiçbir zaman erkeğe hakettiğinden fazla değer vermiyeceksin

Sebep bu mu yani?? yok artık yahu... onun bahaneye ihtiyacı varmış güzelim yol ver gitsin
aksi halde eşimin son 7,5 ayda beni milyon kez terk etmesi gerekirdi, zira bende bebeğimi kaybettim ve sürekli dilimde, yüreğimde eşimde kızıyor kendimi bu kadar hırpalıyorum diye ama kızarken bunun yanı sıra destekte oluyor, öyle şey olur mu ya ... Senin acına bile saygı duymayan adamdan koca da olmaz babada...

Son düzenleme:

valla süslenip disari cikmana birsey demiyorsa iyi ben normalde pek süslenmem yani esim bunu istemez hele birde tartisma aninda bunu yapacam ohooooo ne hale geliriz kim bilir

valla süslenip disari cikmana birsey demiyorsa iyi ben normalde pek süslenmem yani esim bunu istemez hele birde tartisma aninda bunu yapacam ohooooo ne hale geliriz kim bilir

kıskandırmak bazen işe yarıyo senin kocan çok kıskanç demekki benimkide tam tersi kıskandırmak için neler yapıyorum geçengün hiçbirşey yapmadan kıskandı şok oldum

kıskandırmak bazen işe yarıyo senin kocan çok kıskanç demekki benimkide tam tersi kıskandırmak için neler yapıyorum geçengün hiçbirşey yapmadan kıskandı şok oldum

ben bir ofiste calisiyorum ama buna ragmen makyaj felan yapmam ise gelirken. sadece özel günlerde yaparim mesela bir dügüne giderken ama ona bile anlayis göstermez.asiri derecede kiskanc bi insan. ben sevmiyormuyum seviyorum kiskanmiyormuyum kiskaniyorum ama herseyin bi siniri vardir. yeri gelir ben güzel giyinmesini parfüm sikmasini vs. isterim ama bunu bile istemez.bi cok sorun yasamisizdir bundan ama hala degismedi.erkekler ne kadar tuhaf yaratiklar yaaa

evlenmeden önce benim esim 7 sene erkek arkadaslariyla yasadi, annesini cok az görürdü. Yani hic böyle degildi ben o yüzden evlenmyi kabul ettim. Yoksa asla istemezdim.

şu bir qerçek oqulları nişanlanınca yada evlenince çok deqerli oluyor kaynanalar için
Takma kafanı biliyorum zor ama zaten hayır qelmezmiş yoluna bak daha qençsin hata diyemicem çünkü
evlenmeden tanıyamazsın karşındakini..

allah yardımcın olsun ama eşin anladıgım kadarıyla ana kuzusu o kaynanayla zor senin işin ayrıca eşininde kişiliği tam oturmamış bence karısıyla-annesi arasında dengeyi kuramadıgına göre

iğrenc kadın! o zaman al oğlunun turşusunu kur,oğlun senin sözünden cıkmaz,sen desen yuva bozansın,kimse katlanamaz sana... oğlunla mutlu mesud yaşayın deseydin

bugün tekrar avukatimi aradim ve ocak ayindan önce dava acamiyoruz maalesef
alman kanunu iste...

ayrica ögrendim ki, esim ve annesi beni heryerde kötülüyormus. Güya benim kisilik sorunlarim varmis, herseye agliyormusum vs vs.
Bu nasil biseydir ya? morelim cok bozuk cünkü elim kolum bagli.

aradim ama cikmyior telefona, maillerime de cevap yok, isyerine gittim, yüzüme bile bakmadi. Konusmadi cekti gitti.
Annesini aradim, bana demedigini birakmadi.

hiyar herif...
bu adamdan koca olacagina hala inaniyor musunuz gercekten???
birakin lutfen ne hali varsa gorsun...
agirdan satin kendinizi, aramayin sormayin...
ailenizin de ne kadar hakli oldugunu anlamissinizdir sanirim...

Son düzenleme:
cok tesekkür ederim yardimlariniz icin. Az önce doktordaydim, o da aynisini söyledi.
Bende öyle yapicam, olabildigince kendimi oyalicam. Elbet birgün aricak. Bosanmak icin bile olsa.

o cadaloz kaynananin inadina, bir yolunu bul esnile baris.
kendine bagla, ondan sonra kaynanani ara, senin istemele oglun benden ayrilmaz de catir catir catlat.
ya bence kadinlar, siyasetlede olsa erkekleri kandira bilirler,
cunku onlar kisilikleri oturmamis yaratiklar, nasil annesinin etkisinde kalabiliyorsa, bir baska kadinin yani eslerininde etkisinde kalabilirler.
bunu nasil yapabilecegini bilmen onemli.
ne bileyim susulen puslen, ara bir yerde bulusmaya ikna et, gelmessen evinize gelirim hir gur cikarrim diye tehdit et, gelincede aglamadan sizlamadan, onsuz yapamayacagini cok sevdigini soyle, al avucunun icine, sonrada kaynanayi catlat.

off sacmalamista olabilirim, bu gun kk da o kadar cok sey okudumki, kaynanayla, eslerle ilgili, butun sinir sistemim alt ust old.
bence kimse firsat vermesin, kaynana yuzunden yuvalarinin yikilmasina mucadele edin.

ha bisey daha,
sen boyle bir koseye cekilip sessiz sessiz bekliyerek
kaynananin ekmegine yag suruyorsun.
hiiic meydani ona birakma, senin hayatin onun iki dudagi arsinda olmasin, olmamali
bunu ona goster bence.

ha bisey daha,
sen boyle bir koseye cekilip sessiz sessiz bekliyerek
kaynananin ekmegine yag suruyorsun.
hiiic meydani ona birakma, senin hayatin onun iki dudagi arsinda olmasin, olmamali
bunu ona goster bence.
Güzel tespit arkadaşım..

Meydanı boş bırakırsan istediği gibi kaynanan at koşturur..

bence çok güzel açıklamışsınsın bi yuva kolay kurulmuyor.Çok çok haklısın birde böyle denesin bence.o kaynanaya inat herşey yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…