Yav bırak Allahaşkına...
Kaynanaya inat kocanı eve bağlayacakmışsın falan...
Boşver yol ver gitsinler.
Bu gün bağlarsın yarın yine sorun çıkarırlar.
Sen bağla kayınvaliden çözsün...
Bir bakmışsın ki yıllar akmış gitmiş.
Gençliğin de gitmiş...
Yol ver gitsin.
Çünkü kocan olacak adam umutsuz vaka...
Kocanda iş yok ki neyin mücadelesini vereceksin?
durumumda hala bir degisiklik yok. beyefendi hala meydana cikmadi.
Bugün beni bir tanidik teyze aradi, esimi aramis, esini de al bize yemege gel demis, esim de söyle cevap vermis: bu ara islerim cok, vaktim yok, insallah yakinda esimle beraber geliriz.
Bu ne simdi ya??!!
ahh bu aileler araya girinice işler b... oluyor canımm ya bende 21 yaşındaym eşim evlendikten sonra ana oğul birbirlwrine bi düşkün oldular sorma üst katımızda oturmalarına rağmen hergün o fena karıya gitmek istoyodu ne4yse ben haddinden geldimde biraz yola koydmm
canim takdigini nize de söylermisin?
çok basit ben çalışıorm eşimde çalışıo o akşam gelince ama kaynanam gile giderdi bende bu durumdan hiç hoşlanmıyorm eve gitmek istoyrm neticede biz yeni evliyiz ilk bir ay öyle oldu o kaynanama gidiyodu bende mecbur peşinne gidiodm sat 10 a kadar ordaydk sonra eve giderdik ama benm canıma tak etti ben artık direk eve gidiorm oda anladı durumu peşime geliyo artık evee her akşam cadı kaynanayı görmek zorunda değilimm :))
bana tuttuklari ev harabeydi, camlari fln hersey cok kötü. Hic bir desteklerini göremedim, tam tersi bize bir sürü borc yüklediler. Hala dügün masraflarimizi biz cekiyoruz.
Allah hepsini bildigi gibi yapsin. Cok canimi acittilar. Haketmedigim halde.
ne mutlu sana gerci benim direkman öyle bir derdim yok ama izine gittigimde ilk iznimizde pesimizden ayrilmadilar nereye gittiysek beraber gittik. bakalim ikinicisi nasil olacak?
işte benmde en büyük korkum o tatlım ya geçende kaynanamlardaydm diyoki ben oğlumla bu sene kıbrısa gidecem sanki hayatında kaç kere kıbrısa gitmiş çok anlayışsız ilk senemiz ilk tatilimiz bi müsade ette yanlız gidelimm
ay inanirmisin gecen sene ilk defa gittik esim illa bi karadeniz turu yapmak istedi...kaynanam kaynatam kücük kaynim ve eltim gittik.utanmasalar tatile de gelirlerdi herhalde de niye gelmediler bilmiyorum...
işte düşüncesizlikk yaa valla bazen öyle bi laf koyasım geliyoki sormaa yaa sizde resmen aşiretle gitmişsiniz kız:)))
ahhh ahh ne diyorsun sen...ordu mübarek...gittik birde trabzonda cok kötü bi otelde kaldik. o kadar kisiyle 5 yildizli otele malesef gidemedik kiiii...ha sunu da ekleyeyim benim safdirik kocam tr varinca verdi parasini babasina lazim olunca ondan aldi...cocuk sanki ya kaybederse...sacmaliga bak yaaa
ayy allah ben olsam sinir krizi geçirirdim senin kocanınkide iş bari elinden tutsaydın kaybolmasaydı :)) yaşın aç bu arada
benim yasim 23 esim 32. ya sen?