Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım üzülme geri gelecektir biraz sabırlı ol sende arama karşısına çıkma kaçan kovalanır bunu unutma. bende 24 yaşındayım 21 yaşında evlendim eşimin anneside beni istemiyodu. evlendikten sonra eşimde annesine çok düşkün oldu. niyedir bilmem belkide annesinden ayrıldığı içindir. kayınvalidem çok kıskanıyordu oğlunu aramızı bozmaya çok çalıştı ama tabi sonra hatasını anladı. inşallah seninkide düzelir.
valla cnm senin adina cok sevindim. Allah kimseyi huzursuz etmesin. cok kötü birsey ayni dört duvar arasinda.
Sebep bu mu yani?? yok artık yahu... onun bahaneye ihtiyacı varmış güzelim yol ver gitsintartisma konumuz: ben gecen sene tam o zamanda düsürdügüm bebegime üzgündüm. O bunu duymak istemiyormus.
Olay bundan ibaret.
Ortaya soktugum büyükleri bi sekilde susturuyor, artik ne diyorsa. Bazilarinin da telefonlarina cikmyor. Herkesden kaciyor.
evt canım gerçekten çok kötü bir durum ama ben asla kovalamam üstüne düşmem sinirlenince girerim odama süslenir püslenir kendimi dışarıya atarım hiçbir zaman erkeğe hakettiğinden fazla değer vermiyeceksin
valla süslenip disari cikmana birsey demiyorsa iyi ben normalde pek süslenmem yani esim bunu istemez hele birde tartisma aninda bunu yapacam ohooooo ne hale geliriz kim bilir
kıskandırmak bazen işe yarıyo senin kocan çok kıskanç demekki benimkide tam tersi kıskandırmak için neler yapıyorum geçengün hiçbirşey yapmadan kıskandı şok oldum
evlenmeden önce benim esim 7 sene erkek arkadaslariyla yasadi, annesini cok az görürdü. Yani hic böyle degildi ben o yüzden evlenmyi kabul ettim. Yoksa asla istemezdim.
babam kendisine söyledi avukata gittigimi bosanmak istedigimi, ben daha düsünmek istiyorum demis öyle kaldi mevzu.
Kaynanami aradim esimle konusmak istiyorum dedim. Konusamazsin dedi, ve ekledi: sen bizi saf sandin, oglumu elimden alirsin sandin ama olmadi. Oglumun 10 senelik ömrü gitti seninle. sen evinde otur da ev isi yap dedi, erkek gibi calisacagina. Madem dedi bize ayak uyduramadin o zaman kendine sünepe bir koca bulsaydin. Benim oglum sana büyük geldi dedi. Bizim cevremiz genis dedi, senin kimin varki dedi. Bundan sonra ne haliniz varsa görün dedi. ben bisey diyemedim, kelimeler bogazimda kaldi. Sonunda da dedi ki, güya ben evde kendime kadar yemek yapiyormusum, oglu da aksam isden eve gelince kendine yeniden yemek yapiyormus. Dedim ya yok öyle bisey, orasini bilmem sen otur önce camlarini sil dedi kapadi telefonu.
Iyi günler ablalarim / arkadaslarim,
ben 22 yasinda üniversite mimarlik bölümü ögrencisiyim. 1 senelik evliyim ve su an cok kötü bir durumdayim. Esimi 4 senedir taniyorum. Zor sartlarda evlendik, ailem kesinlikle istemedi, 1 sene bekletti en sonunda kabul ettiler (istemeyerek de olsa). O zamana kadar hersey güzeldi. Evlendikten sonra esim ailesine iyice düskün oldu. Dügün sabahi apar topar annesine gittik. Her hafta sonu annesinde kaliyorduk vs vs. 2 ay önce esim ögretmen oldugu icin tayini cikti baska bir sehire, annesine 90km uzaklikta (benim okulum da orda, hergün gidip geliyorum). annesi bunu duyunca ogluna hep alttan alttan göndermeler yapti. Onu demoralize etti. Orda yapamazsin edemezsin diye. En sonunda da esimle ufak bir tartisma yüzünden beni babamlara birakti, kendi de annesine tasindi. 1.5 ay oldu ne ses var ne seda. Ne bosanicam diyor nede barisicam.
Cok kötü durumdayim, hayattan zevk alamiyorum cünki onu seviyorum. Sizden tavsiyeler bekliyorum ablalarim.
aradim ama cikmyior telefona, maillerime de cevap yok, isyerine gittim, yüzüme bile bakmadi. Konusmadi cekti gitti.
Annesini aradim, bana demedigini birakmadi.
cok tesekkür ederim yardimlariniz icin. Az önce doktordaydim, o da aynisini söyledi.
Bende öyle yapicam, olabildigince kendimi oyalicam. Elbet birgün aricak. Bosanmak icin bile olsa.
Güzel tespit arkadaşım..ha bisey daha,
sen boyle bir koseye cekilip sessiz sessiz bekliyerek
kaynananin ekmegine yag suruyorsun.
hiiic meydani ona birakma, senin hayatin onun iki dudagi arsinda olmasin, olmamali
bunu ona goster bence.
o cadaloz kaynananin inadina, bir yolunu bul esnile baris.
kendine bagla, ondan sonra kaynanani ara, senin istemele oglun benden ayrilmaz de catir catir catlat.
ya bence kadinlar, siyasetlede olsa erkekleri kandira bilirler,
cunku onlar kisilikleri oturmamis yaratiklar, nasil annesinin etkisinde kalabiliyorsa, bir baska kadinin yani eslerininde etkisinde kalabilirler.
bunu nasil yapabilecegini bilmen onemli.
ne bileyim susulen puslen, ara bir yerde bulusmaya ikna et, gelmessen evinize gelirim hir gur cikarrim diye tehdit et, gelincede aglamadan sizlamadan, onsuz yapamayacagini cok sevdigini soyle, al avucunun icine, sonrada kaynanayi catlat.
off sacmalamista olabilirim, bu gun kk da o kadar cok sey okudumki, kaynanayla, eslerle ilgili, butun sinir sistemim alt ust old.
bence kimse firsat vermesin, kaynana yuzunden yuvalarinin yikilmasina mucadele edin.