Eşimin ailesine düşkünlüğü

amin abla insallah. YOk ben trabzon diye demiyorum sadece esim bana demisti ki, biz trabzonlular annemise düskünüs, bize anne bitane ama es cok. O yüzden.

ne kadar seviyesizce bir cümle.allahım nasıl sinirlendim.ahbe güzelim evlemeden önce abla bana böyle dedi deseydin kesinlikle sana evlenme o adamla derdim.yazık ya çok yazık.ama şu bir gerçekki benim eşimde annesine çok düşkündür.annesi bizimle kalıyor.çok tartıştık bu yüzden ama eşim hiç beni annemin evine göndermedi gitmeye kalksamda eminim kendine zarar verirdi.benim bildiğim bizim erkeklerin çoğu için yuvada eş de çok önemlidir namustur.ne bilim dedimya senin eşin sana o cümleyi nasıl kurdu anlamıyorum.:KK57:

ne kadar seviyesizce bir cümle.allahım nasıl sinirlendim.ahbe güzelim evlemeden önce abla bana böyle dedi deseydin kesinlikle sana evlenme o adamla derdim.yazık ya çok yazık.ama şu bir gerçekki benim eşimde annesine çok düşkündür.annesi bizimle kalıyor.çok tartıştık bu yüzden ama eşim hiç beni annemin evine göndermedi gitmeye kalksamda eminim kendine zarar verirdi.benim bildiğim bizim erkeklerin çoğu için yuvada eş de çok önemlidir namustur.ne bilim dedimya senin eşin sana o cümleyi nasıl kurdu anlamıyorum.:KK57:

evlendikten sonra dedi bunu. Cok üzülmüstüm. KAynanam beni istememis demek ki, trabzonlu degilim diye, e bide esimle baska sehire tasinicaktik. Benim istegimle gidiyoruz sandi. Halbuki tayini cikti oglunun.

bence sende hiç arayıp sorma.peşine düşüyormuşsun gibi olmasın.o kadar üzülüyorumki genç kızlarımızın evlenip böyle durumlara maruz kalmalarına anlatamam.

evlendikten sonra dedi bunu. Cok üzülmüstüm. KAynanam beni istememis demek ki, trabzonlu degilim diye, e bide esimle baska sehire tasinicaktik. Benim istegimle gidiyoruz sandi. Halbuki tayini cikti oglunun.

allah ıslah etsin akıl fikir versin.trabzonlu gelin alacaktıda başı göğe erecekti sanki.alsada şöyle eli maşalı esaslı bir trabzon gelinide görseydi fotoğrafını duvarda.dengesiz.oğlun sevmiş almış sananeee.

üzgünüm ama burada iş babanıza düşüyor... geçecek karşılarına ve net bir cevap alacak şekilde kararlıca konuşacak eşin ve ailesi ile...neyi bekliyorsunuz ki 1,5 aydır sizi aramayan bir eş karşısında...

Bugün yeni açılan tüm konuları okuyunca içim şişti...
Allah yardımcın olsun canım daha gençsin ama inşallah kendin için en doğru kararı verirsin... Hayatta aslında kendimizden daha değerli kimse olmamalı ki kimse bize acı çektiremesin... Bir evlilikte her anlamda saygı yoksa ne o evlilikten hayır gelir ne o adamdan size hayır gelir... Ne demek ailesinin yanına bıraktı ve 1,5 aydır ne aradı ne geldi... Allah'ım sen bayanları iyi insanlarla karılaştır yarabbim....

bence baban konuşmasın ya.bu sefer kzını yamamaya ç.alışıyor falan diye laflar söylerlerse baban daha çok üzülür.bence karşı tarafın aramasını bekleyin.allahım nasıl anlayış fukarası insanlar.

bence baban konuşmasın ya.bu sefer kzını yamamaya ç.alışıyor falan diye laflar söylerlerse baban daha çok üzülür.bence karşı tarafın aramasını bekleyin.allahım nasıl anlayış fukarası insanlar.

kocası 1,5 ay değil de 1,5 yıl aramadı yine de beklesin mi babası kızını yamamaya çalışıyor demesinler diye... katılmıyorum ben.. arkasında ailesinin olduğunu bilmeleri gerekiyor.. kimse sahipsiz değil...onlar kim oluyor ki genç bir kadını sebepsiz ortada bırakıyorlar..

babam esimi konusmaya cagirdi, bu isi uzatmayin, istemiyorsaniz kizim acsin davayi diye, annesiyle gelmis ve düsünmek istiyorum, sizi aricam demis.
Daha da bisey gelmez babamin elinden. Su an da arayanlarin telefonuna cikmiyor iste.

X