kartalkiz umarim cok cok mutlu olursun...
insallah canim, sen iyi misin? uzun zamandir konusamadik canim
iyiyim Allaha sükür....gelismeleri takip ediyorum
elinden geldigi kadar dimdik onlara inat ayakta dur olurmu?
senin iyi olmana cok sevindim canim. Umarim huzurun daim olur.
Insallah bende bu olaylari atlaticam.
lalcim sende durumlar nasıl?
canım bende herkes gibi çok şaşırdım yazdıklarını uzun zamndır takip ediyordum yorum yazamıyordum allh bu günleri gösterdiye en azından son sözü soyleyen sen oldun ister kabul etsinler ister etmesinler ilk adımı onlar attı sonu boşanmayla bile bitse sen kabul etmedin ya bu da onlara yara olsun eşin yine yanlış yolda yine annesini karştırıyor.. eşin karşına çıksa pişmanlığını dile getirse boşanmak istemedğini soylese ok ama yine annesinin aklıyla hareket ediyor huylu huyundan vazgeçmiyo eşinin gordüğü göreceği sen olursun inşalla .... çok zor günler seni çok iyi anlıyorum ama her zamn beterin beteri var en kotüleri düşün kendini iyi hisset ablamda kayınvalidesi yüzünde eşinden boşanıyo birde onların çocukları var düşün adam aldı eşyalarını çıktı gitti ne çocuğu ne ablamı gördüğü var 5 aydır düşün yani yine ortada kalan bir çocuğun yok allh herkesin yardımcısı olsun seininde çok zor ama geçecek allh dirayetini artırsın şu sancılı donemler bitsin herşey dahada güzel olur inşşllla
1.5 ay bence beklemek yerine bir karar vermelisiniz.
kizlar dün esimin avukatindan mektup geldi, malum bizim mahkemeye 2 hafta kaldi. O durusma da hem bosanma hem altinlar görülücek. Esimin avukati mektubunda sunlari yazmis: Esimin yakin akrabalari, yaklasik 5 kisi, güya altinlari esime hediye etmsler. yani onlar benim degilmis. Ancak o kisiler dügün sirasinda o altinlari bana taktilar. Simdi bu beyanin ne hükmü var? Bileniniz var mi?
Bilgim yok ama çok mantıksız geldi.
Şayet böyleyse kimse altınını kocasından alamazdı, herkes akrabasını tutup götürür "biz o altınları damada hediye ettik" dedirtirlerdi. Kocanız ya da avukatı çok uyanıkmış ama bence bu yalan sökmeyecek. Madem size değil damada hediye etmişler, sizi damat sanıp da mı size takmışlar altınları
Kaldi ki damada ya da geline takılan takı diye de ayrılmaz altınlar. Allah yardımcınız olsun, karşınızdakiler çok cin, Allah oyunlarını bozar inşallah.
evet cok sacma gercekten, bu akrabalari bana bilezik takti, ne yani damada miydi o bilezikler :) Allahim sabir versin artik gercekten sabrim kalmadi. Bitse de kurtulsam. IS inada bindi artik.
Avukatınızla görüştünüz mü? Sonucu bizimle de paylaşırsanız sevinirim. İnsanların aklına ne yöntemler geliyor söz konusu para olunca, Allah akıl fikir versin.
kizlar dün esimin avukatindan mektup geldi, malum bizim mahkemeye 2 hafta kaldi. O durusma da hem bosanma hem altinlar görülücek. Esimin avukati mektubunda sunlari yazmis: Esimin yakin akrabalari, yaklasik 5 kisi, güya altinlari esime hediye etmsler. yani onlar benim degilmis. Ancak o kisiler dügün sirasinda o altinlari bana taktilar. Simdi bu beyanin ne hükmü var? Bileniniz var mi?
hollandada kaynana gelin kızı 14 bin avroluk altın takıyor sonra evlilik 3 ay sonra ayrılıkla sonuçlanınca kaynana mahkemeye dava açıp altınları geri istiyor, mahkemede islam hukukuna bakarak şu kararı veriyor, boşanma sonrası altınlar gelinin güvencesidir geri verilemez hükmünde karar kılıyor