kizlar dün esimin avukatindan mektup geldi, malum bizim mahkemeye 2 hafta kaldi. O durusma da hem bosanma hem altinlar görülücek. Esimin avukati mektubunda sunlari yazmis: Esimin yakin akrabalari, yaklasik 5 kisi, güya altinlari esime hediye etmsler. yani onlar benim degilmis. Ancak o kisiler dügün sirasinda o altinlari bana taktilar. Simdi bu beyanin ne hükmü var? Bileniniz var mi?
kizlar dün esimin avukatindan mektup geldi, malum bizim mahkemeye 2 hafta kaldi. O durusma da hem bosanma hem altinlar görülücek. Esimin avukati mektubunda sunlari yazmis: Esimin yakin akrabalari, yaklasik 5 kisi, güya altinlari esime hediye etmsler. yani onlar benim degilmis. Ancak o kisiler dügün sirasinda o altinlari bana taktilar. Simdi bu beyanin ne hükmü var? Bileniniz var mi?
canım ne oldu mahkeme merak ediyorum inşşşllaa iyisindir
canimm hersey istedigim gibi gecti mahkeme günü, yüklü nafaka alicam altinlarimi da aldim, Allahima cok sükür.
ESKI esim 2,5 saat boyunca gözlerimin icine bakti, ben hic bakmadim bile, sirf gülümsedim. Hic heyecanlanmadim onu görünce ama o beni görünce nutku tutuldu valla. Taniyamadi hatta ilk basta :)
Maşallah.Aman acele etme sakın, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yesin
güzel dikleriniz icin hepinize cok tesekkür ederim, inanin siz olmasaydiniz ben bu sekilde atlatmazdim bu olayi gercekten.
Eski esim dün okuluma geldi, bana sadece bakti ve gitti, arabayla gelmisti.
Ne yapmaya calisiyor anlamadim.
Konunu takip ediyordum ama hiç yazmamıştım.Harika bir başarı öyküsü gibi hayatın.Boşanmak isteyen kadınlara örnek olur inşallah.Bir ömür boyu mutlu olmanı dilerim.İnşallah herkesin,herşeyin hayırlısıyla karşılaşırsın.
cok tesekkür ederim inanin bende eski sayfalari okudukca ic geciriyorum. nerden nereye diye.
Allahim herkesin yüzünü güldürsün insallah, su an mükemmel bir erkege sahibim, Rabbim korusun.