Eşimin ailesine düşkünlüğü

kizlar dün görüsme gerceklesmi olmasi gerekiyo ancak hala kimseden ses cikmadi.
ben ve ailem de arayip sormadik akrabalara ne konustunuz diye. Acikcasi cok garip bir durum, iyice kafam karisti.
Gerci benim bi teorim var ama emin degilim: sanirim aracilar babami gecen aradiginda nabiz yokladi ve hayir cevabini duyunca geri cekildiler.

kizlar dün görüsme gerceklesmi olmasi gerekiyo ancak hala kimseden ses cikmadi.
ben ve ailem de arayip sormadik akrabalara ne konustunuz diye. Acikcasi cok garip bir durum, iyice kafam karisti.
Gerci benim bi teorim var ama emin degilim: sanirim aracilar babami gecen aradiginda nabiz yokladi ve hayir cevabini duyunca geri cekildiler.

Sizden de ses çıkmadığına göre bu dediğiniz gibi mi olmuş acaba diye düşündüm.. Umarım umduğunuzdan daha sert ve yıkıcı bir gelişme olmamıştır, umarım iyisinizdir. Merak ettim...:KK14:

kizlar bu sabah mektup geldi avukatimdan, esim bosanma davasini acmis, henüz mahkeme tarihi belli degil.
Ve ben cok kötüyüm, kolum kanadim kirildi birden, neden böyle oldum ki ben simdi?
sevmiyordum, unutmustum güya... icim aciyo kizlar

tatlım vaktim olsa tüm sayfaları okuyacaktım inan ama bu üzüntün şimdi neden ne güzel toparlamıştın o insanı isteseydin isterdin zaten geri dönme gönlünü alma girişiminde bile bulunmadı onda da sen adım atsaydın belki olacaktı ... 1 sene sormamış aramamış çok uzun bir süre kendine gel üzülme dua et ki çocuğun yok

kizlar bu sabah mektup geldi avukatimdan, esim bosanma davasini acmis, henüz mahkeme tarihi belli degil.
Ve ben cok kötüyüm, kolum kanadim kirildi birden, neden böyle oldum ki ben simdi?
sevmiyordum, unutmustum güya... icim aciyo kizlar

Kendine merhamet et kartalkız..Sor şunu kendine; değer mi ? değmeeeeez ! Vallahi değmez, billahi değmez..

Bir paçavra gibi fırlat at !..İçini daha önemli şeyler için acıtmayı ilke edin çünkü ömrünün sonuna dek yaşadığın ve seni acıtan tek gerçeğin bu olmayacak..

Git sadaka ver kalk oyna ! Çocugun bile yok,daha ne ?

Ah kartalkız ah...

Son düzenleme:
tatlım vaktim olsa tüm sayfaları okuyacaktım inan ama bu üzüntün şimdi neden ne güzel toparlamıştın o insanı isteseydin isterdin zaten geri dönme gönlünü alma girişiminde bile bulunmadı onda da sen adım atsaydın belki olacaktı ... 1 sene sormamış aramamış çok uzun bir süre kendine gel üzülme dua et ki çocuğun yok

evet aslinda ben onu degil de ne bilim onu tanimadan önceki zamani istiyorum galiba. Aslinda ne istedigimi su an ne hissettigimi de bilmiorum. Böyle bir son olmamaliydi ama oldu. Kendimi büyük bir boslukta hissediyorum.

Kendine merhamet et kartalkız..Sor şunu kendine; değer mi ? değmeeeeez ! Vallahi değmez, billahi değmez..

Bir paçavra gibi fırlat at !..İçini daha önemli şeyler için acıtmayı ilke edin çünkü ömrünün sonuna dek yaşadığın ve seni acıtan tek gerçeğin bu olmayacak..

Git sadaka ver kalk oyna ! Çocugun bile yok,daha ne ?

Ah kartalkız ah...

cok haklisin, kendime su an bile kiziyorum. Degmeyecek biri icin agliyorum hala. Ne gerek var.
Sadece o hayal kirikligi iste...

bak eşimle 3 aydır ayrıyız epey toparladım ayrıyken daha huzurluyum bunu anladım ama o kağıt üzerindeki imzanın silinmesi canımı acıtacak bunu biliyorum... ama olsun son bir kez daha acıtır ve çıkar hayatımdan. çünkü çok denedim çok canım yandı sen farksızmısın 1 senedir ne yaşadığını neler yaşattığını bir sor kendine mutlu günlerini mi arayacaksın onunla inan kabullenmek lazım o günler bitti... 8 sene çok mutluyduk biz 1 senede herşey tersdüz oldu ama bitti işte o güzel günler .. toparlan psikologuna git ve hayatına devam et

bak eşimle 3 aydır ayrıyız epey toparladım ayrıyken daha huzurluyum bunu anladım ama o kağıt üzerindeki imzanın silinmesi canımı acıtacak bunu biliyorum... ama olsun son bir kez daha acıtır ve çıkar hayatımdan. çünkü çok denedim çok canım yandı sen farksızmısın 1 senedir ne yaşadığını neler yaşattığını bir sor kendine mutlu günlerini mi arayacaksın onunla inan kabullenmek lazım o günler bitti... 8 sene çok mutluyduk biz 1 senede herşey tersdüz oldu ama bitti işte o güzel günler .. toparlan psikologuna git ve hayatına devam et

son kec acitacak canimi, son defa üzülecegim onun icin. evet onsuz cok daha mutluyum huzurluyum, kariyerimde zirve yaptim.
Ama gel gör ki, bu son hamle biraz sancili olucak benim icin. Allahtan aksama piskologumda randevum var.

su an sadece ilerde gercekten mutlu olacagima dair inanmak istiyorum..kendimi cok yorgun ve bitik hissediyoum

avukatim aradi simdi, esim hafta sonu barismak icin aracilarla görüsmek istemis ancak benden olumsuz cevap alinca davayi bu sabah acmis. yani yine kolay yolu secmis, cabalamak yerine..

avukatim aradi simdi, esim hafta sonu barismak icin aracilarla görüsmek istemis ancak benden olumsuz cevap alinca davayi bu sabah acmis. yani yine kolay yolu secmis, cabalamak yerine..

Eşiniz çabalasa ne değişecekte ki Kartalkız?

Siz bu ilişkiyi zaten beyninizde bitirmemiş miydiniz?

Mutlaka zor bir dönemden geçiyorsunuz,geçeceksiniz ama sizi haketmeyen biri için daha fazla yıpratmayın kendinizi.

1 sene kocaman bir zaman dilimi.

1 senede ne değişti?Siz aynı sizsiniz.O aynı adam.

Eşinizin açtığı dava sizin kabuk bağlamak üzere olan yaralarınızı tekrar kanattı.

Ama siz güçlü bir kadınsınız.O yaraları tekrar kabuk bağlatacak ve zamanla tamamen iyileştireceksiniz.

Siz kendi yolunuzda mutlu olursunuz.Eşinizle aynı yolda yürümeniz artık çok zor.

Rabbim yolunuzda yardımcınız olsun İnşallah:KK34:

Eşiniz çabalasa ne değişecekte ki Kartalkız?

Siz bu ilişkiyi zaten beyninizde bitirmemiş miydiniz?

Mutlaka zor bir dönemden geçiyorsunuz,geçeceksiniz ama sizi haketmeyen biri için daha fazla yıpratmayın kendinizi.

1 sene kocaman bir zaman dilimi.

1 senede ne değişti?Siz aynı sizsiniz.O aynı adam.

Eşinizin açtığı dava sizin kabuk bağlamak üzere olan yaralarınızı tekrar kanattı.

Ama siz güçlü bir kadınsınız.O yaraları tekrar kabuk bağlatacak ve zamanla tamamen iyileştireceksiniz.

Siz kendi yolunuzda mutlu olursunuz.Eşinizle aynı yolda yürümeniz artık çok zor.

Rabbim yolunuzda yardımcınız olsun İnşallah:KK34:

amin, güzel yorumunuz icin cok tsk ederim.
sanirim gercekten hayirlisi böyle. bide kagit üzerinde de bitince, rahatlicam.

Kağıt üzerinde de bittiğinde daha özgür hissedeceksinizdir diye umuyorum.

İnsan hiç yaşamam dediği ne kadar çok şeyi yaşamak zorunda kalıyor değil mi?

Bu son acınız olur umarım.Hayat devam ediyor bir şekilde..Ve hayatınızın bundan sonrasında güzel yürekli insanlarla karşılaşmanız dileğiyle:KK34:

ileride birgün iyi ki diyeceksin...bu süreçte maddi olarak sıyırıcam diye insanlıktan çıktılar be gülüm.

sen ona ağzının payını vermişsin aslında,sendeki değişim onlar için sizsiz daha iyiyim demek. içine oturduğu için asıl ben seni istemiyorum demek için dava açmış..yesinler gururunu..
duygusal bağlar ne olursa olsun kolay kolay kopmuyor..
kafanın karmaşası ve gelgitlerin o denli normal ki..kolay mı yaşadıkların..
o denli cadı bir kadın ve karaktersiz bir adam hayatından çıkacak ne güzel..

Allah çektiğin acıların yüzüsuyu hürmetine günün birinde öyle kapılar açıyor ki aklın şaşar..hatta ve hatta iyi ki bu sıkıntıları yaşattın diye içten içe onlara teşekkür bile edeceksin..

ileride birgün iyi ki diyeceksin...bu süreçte maddi olarak sıyırıcam diye insanlıktan çıktılar be gülüm.

sen ona ağzının payını vermişsin aslında,sendeki değişim onlar için sizsiz daha iyiyim demek. içine oturduğu için asıl ben seni istemiyorum demek için dava açmış..yesinler gururunu..
duygusal bağlar ne olursa olsun kolay kolay kopmuyor..
kafanın karmaşası ve gelgitlerin o denli normal ki..kolay mı yaşadıkların..
o denli cadı bir kadın ve karaktersiz bir adam hayatından çıkacak ne güzel..

Allah çektiğin acıların yüzüsuyu hürmetine günün birinde öyle kapılar açıyor ki aklın şaşar..hatta ve hatta iyi ki bu sıkıntıları yaşattın diye içten içe onlara teşekkür bile edeceksin..

insallah canim insallah.
Mahkeme günü asil o gün görücek beni. ayrildiktan sonra degistim ben, hemde cok.
umarim bu adam hic mutlu olmaz, umarim bu adam hep beni arar. >Gün yüz görmesin anasiyla birlikte.

o seni arıyor yavrum daha da arayacak.yoksa etrafta senden daha iyisini bulamadığı için eski defterleri açma derdinde..

bakma şimdi sensiz de yaşarım diye ayak yapıyor.yesinler.bitti artık çoluğun çocuğun kaprisini çekmeler..

al kız hakkını hukukunu senelerin intikamını al..feyslerde resimle çatlatmaların telde o kadının sana hakaretlerinin.

diş gösterme sırası sana geldi nihayet..sakın korkma..bu kadar kalitesi düşük zavallı insan topluluğundan kurtuluyorsun nihayet gün senin günün..

kizlar cok tesekkür ederim, inanin sizin bu yapici yorumlariniz olmasa ben atlatamazdim bu zor süreci.
Allah hepinizden razi olsun, iyiki varsinizEn Büyük KK
Umarim artik herkesin mutlu huzurlu bir hayati olur..

X