Eşimin ailesine düşkünlüğü

kartalkız konunu okudum. Senin adına çok üzüldüm. Şimdi mutlu olmana Sevindim. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun. Allaha emanet ol canım.

sana ne zamandır yazamamıştım kartalkız.
çoooook sevindim o adamdan kurtulup altınlarını ve nafakanı almana :))
rabbim mutluluğunu daim etsin
iş ve aşk hayatın mükemmel olsun inşallah

hepinize coook tskler, gercekten ilk basta tepki almaktan korktum, hemen nasil asik oldun dersiniz diye.
Ama simdi bu güzel sözleriniz bana cok iyi moral oldu gercekten.

iyiki varsiniz gercekten :)

allhm nazarlardan korusun mutluluklar her yokuşun bir inişi var boşuna denilmemiş inşaalla bundan sonra yüzün gülcek

hepinize coook tskler, gercekten ilk basta tepki almaktan korktum, hemen nasil asik oldun dersiniz diye.
Ama simdi bu güzel sözleriniz bana cok iyi moral oldu gercekten.

iyiki varsiniz gercekten :)

Aşık olacaksın tabii... Bir adamı seveceksin, onunla yeni bir hayata başlayacaksın. Hayat devam ediyor, ömür boyu yas tutmanı isteyenlerin niyetinden kork zaten. Neyse bu konun KK daki diğer kadınlara örnek olsun değil mi

evet canim cok haklisin, ben ki esim olmadan nefes alamam derdim, baskasini asla sevemem derdim ama su an resmen bulutlarin üstündeyim.
5 ay olucak, tek bir kavga yok (ki ailesi ile de görüsüyorum, mükemmel bir annesi var).
Herkese sesleniyorum, sakin hayatinizi heba etmeyin, baktiniz üzülüyorsunuz direk bosanin. Inanin hersey düzeliyor.

Cnm bayadır bakamıyodum senin durumuna..Ama mutlu olmana sevindim.Kimse vazgeçilmez değil ve kendi mutluluğundan değerli de.Kurtulmuşsun.Yeni bir ilişkin var sanırım..İnşalla diğer evliliğnde yaşayamadığın güzellikleri bu ilişkinde kat kat yaşarsın

inanın yaşadıklarınızı şaşkınlık içinde okudum.roman gibi.ilk sayfalarda içim yandı sizin için.ama son sayfaların mutlu biten türk filmleri gibi olduğunu görünce dilim tutuldu.çok sevindim sizin için.hayat adına güzel dersler var hikayenizde.hep mutlu olun yaşamınız boyunca inşaallah

çok sewindim canım umarım daha çok mutlu olursun..belki hatırlarsın beni uzun zamandır girmiyordum siteye.
darısı tüm ayrılan bayanlara içindede bana :)))

Güzel sözleriniz icin cok tesekkür ederim, kusura bakmayin uzun zamandir giremedim, isler baya yogun. Aksama kadar calisiyorum.
Allaha sükür cok mutluyum, 5 aydir harika giden bir iliskim var. Eski esim de hala mahkemelerle ugrasiyor,niyeti benden para koparmak, tazminat ödemek yerine. Ben hic düsünmüyorum bile.

Karaktersiz iste ne denir..Ne kadar flört edersen et evlenmeden tanıyamıyorsun..Senin icin en hayırlısı bosanmanız olur bence.

Harika.....

yazılanların çoğunu okudum. başta çok şaşırdım sonra sevindim. çok şanslısın. 1 yılda o adamın n eolduğunu anladın ve kurtuldun. ya devam edtseydin...takdir ettim doğrusu. bundan sonra da neler olacak merak ediyorum

Kartalkiz, beni hatırlarsın umarım epeydir yazmıyorum konulara, bugün okudum gelişmeleri inan çok sevindim senin adına, İnşallah hep böyle çok mutlu olursun.

Kartalkiz, beni hatırlarsın umarım epeydir yazmıyorum konulara, bugün okudum gelişmeleri inan çok sevindim senin adına, İnşallah hep böyle çok mutlu olursun.

Asıl sen nerelerdesin :) Bir kayboldun hamile kalıp geri gelmişsin :) bebek de doğmak üzere zaten, keşke okula başlayınca gelseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…