Kizlar sizlere son durumlari bildirmek istiyorum, hayirsiz demeyin sakin :)
esimden bosandim, nafakami toplu bir sekilde aldim uzun süre önce ve su an cok mutluyum,
bir ofisde calisiyorum, ayni zamanda okula devam ve cok mutluyum.
Kizlar ben asik oldum ve su an cok güzel giden, ve cok güzel giden bir iliskim var. Tek derdimiz su an asker olmasi ama bunlari da atlaticam.
Rabbim tüm o zorluklarin mükafaatini verdi sanirim.
Hepinize cok tsk ederim, hep destek oldunuz. Allah hepinizden razi olsun.
Kizlar sizlere son durumlari bildirmek istiyorum, hayirsiz demeyin sakin :)
esimden bosandim, nafakami toplu bir sekilde aldim uzun süre önce ve su an cok mutluyum,
bir ofisde calisiyorum, ayni zamanda okula devam ve cok mutluyum.
Kizlar ben asik oldum ve su an cok güzel giden, ve cok güzel giden bir iliskim var. Tek derdimiz su an asker olmasi ama bunlari da atlaticam.
Rabbim tüm o zorluklarin mükafaatini verdi sanirim.
Hepinize cok tsk ederim, hep destek oldunuz. Allah hepinizden razi olsun.
Kartalkiz, beni hatırlarsın umarım epeydir yazmıyorum konulara, bugün okudum gelişmeleri inan çok sevindim senin adına, İnşallah hep böyle çok mutlu olursun.
ben de hepsini yeni okudum ve merak ettim, evlilk yolunda bi ilerleme falan var mı yeni aşkta, onun başından evlilk geçmiş mi?
kartal kız adamın önce kişiliğine sonra para kazana bildiği mesleği var mı ona bak , sein parana göz dikmesin ,
Evet canım epeydir dertler bölümüne uğramıyordum, hamilelikle ve bebek bakımıyla ilgili sayfaları takip ediyorum daha çok, oraya da fazla yazmıyorum okuyorum daha çok faydalı bilgiler oluyor. Dün bir bakayım dedim özlemişim sizi.Asıl sen nerelerdesin :) Bir kayboldun hamile kalıp geri gelmişsin :) bebek de doğmak üzere zaten, keşke okula başlayınca gelseydin
Hikayeni dikkatle takip ettim, yani tüm sayfalari usanmadan okudum
Dogum nedeniyle ve tatlı ama çok arsız bebeğimle tüm vakitimi gerçirdiğim için bir türlü fırsat bulup ta seni destekleyemedim...
İnan o çirkef ayleden kurtulduğun için senin adına çok sevindim. Allah yüzüne bakmıs ki, seni o insanciklardan ve o gerizekalı duygusuz merhametsiz eski eşinden kurtarmıs. Aylarca karısını yani NAMUSUNU babası gile gönderen ve habersız bırakan adamdan ne köy ne de kasaba olur. Hele ki ortada bunu sebeplendirecek bir neden yokken. Kiz bütün evin yükünü taşısın, temizliğiden tut maddi manevi bütün sorunları yüklesin beline. Ha birde müptezel kayinvalidenin bitmek bilmeyen arzularını yerine getirmekte varya : Hafta sonlarını o soğan erkeği olacak eşinin isteğinle kaynana ve kayinpederle geçirmek, onlara köle gibi hizmet etmek, maddi manevi hiç bir zaman karşılık beklemeden yardım etme, kayinvadeyle ayni odada yan yana yatmak...aksi halde o gerizekalı olacak eski kocası psikolog arkadaşını çağırıp karısını şikayet edecek.
Ay Allahim ne insanlar varmiş ya, taş olsan yine bunlara katlanamasın..
Adamların sana yaptıklarını saysam zaten sayfa sayfa yazsam bitmez. Hiç iflah olmazlar inşallah, saf sevgi dolu bir genç kızın günahına girdiler.
Yaaa kurtuldun o pisliklerden, yıllarını kaybetmiş sayılmazsın, daha çok gençsin seni bekleyen yol daha uzun, açıkta olur inşallah. Allahtan o gamsız heriften çoçuğun olmamış, bu çok önemli, aksi halde onlarla belkide irtibati tamamen kesemezdin ve bu seni çok ama çok yıpratır dı.
Ve mutlu son : birisi ile tanışmış sın, umarım senin değerini bilir, çünkü mutlu olmayı hakediyorsun.
Sana tavsiyem : Kendine yeterince zaman tanı, onun huyunu suyunu aylesini tam tanımak için, hüsrana yeniden uğramak çok zor gelir bu sefer.
Yolun açik ve su gibi berrak olsun kartalkiz. Duygularını dinle ama mantığınlada yürümeyi unutma canim.
Kendine iyi bak!
merhaba, öncelikle Allah bebegini anali babali büyütsün :) Zaman ayirip tüm konumu okudugun icin de cok tesekkür ederim.
Simdi geri baktigim zaman, kendime hayret ediyorum. Bunlara nasil dayandim diye, isin kötü tarafi, o adam beni birakmasa benim birakacagim yoktu. Ama cok sükür Rabbime, su an cok mutlu ve huzurluyum. Onlara gelince; tazminatimi yatirmadigi icin, icraya verdi avukatim kendisini, simdi onun islemlerni bekliorum.
Güzel dileklerin icin de cok tsk ederm, insallah artik mutlu olurum.
selam kizlar,
az önce face de tesadüfen eski esimin amca kizinin profilini gördüm.
Profil resmi olarak eski esim ve kendisi var ve hatta eski esim tam onu yanagindan öperken. Simdi bu ikisi akraba hatta kiz eski esime abi diye hitab ederdi.
Bize cok gelir giderdi. Sizce aralarinda birsey mi basladi?
Biliyorum ilgilenmemem lazim ama sanirim görünce bir an icim acidi.
canım şöyle bi bakayım konulara dedim çok sıkılmıştım okudum okudum okudum ve saat şuan tam 03:09 tamamını ancak bitirdim seninle üzüldüm seninle kırıldım seninle öfkelendim adeta ama en sonunda seninle mutluluğuda yaşadım çok şükür huzurla uyuyabilirim artık Rabbim yar ve yardımcın olsun hep mutlu olman dileğiyle
Olabilir cnm
teyzem nişan atmıştı attığı nişanlısı halasının kızıyla evlenmişti hemen bi kaç sonra mesela..
örnekleri bolca var yani o da abi diyomuşş..
Abi diyenden korkcan
Sen üzülme artık içini ACITIR tabiki anlayabiliyorum insanın zoruna gider ama yapıcak bişi yok bi tercih yaptınız ve yol çizdiniz önüne bakman gerek belki amacı senin göreceğini bildiğinden içini acıtmak uyma şeytana..