zaten kendi degil de babasini yollamasi ayri bir kepazelik. erkek olan adam kendi cikar meydana ama nerdeeee.
Artik eski kartalkiz yok, bunu o da anladi, etekleri tutustu. Ben öteki tarafta beklicem onu, orda sorucam hesabimi.
Bu dünyada benim onunla isim bitti kizlar. 1 senedir ne aradi ne sordu, ben onun soy adini tasiyorum hala.
terbiyesiz adam birde babasını yolluyor amada egosu yüksek ,çocuğun varmıydı? Halen ergenlik halleri var eşinde
Kartalkız ne yapacaksın?
ben kesinlikle altinlarimi istiyorum, ama mahkeme yolu ile. Barismak, konusmak asla fikirlerimde yok. Benim icin o sayfa kapandi.
Nafaka davam 2 haftaya sonuclarmis dedi avukatim, sonra da derhal bosanicam.
Ben 45 yaşındayım aynı yapıda bir eşim var hep dua ederdim annesinden kurtulmak için sanıyordum ki anne problem,kayınvalidem vefat etti beter oldu kızlar bir odayı annesinin resimleriyle doldurdu ordan çıkmıyor ve 3 yıldır aynı evi paylaşan iki kişiyiz aramızdaki her şey bitti.Anlatmak istediğim dönmeyin o gücü kendinizde bulduğunuz an boşanın ben başaramadım.Allah onlar gibilerini ne yapar bilmem ama hayatınızı yakmayın Allah aynı gücü bana verir inşallah.
Ben 45 yaşındayım aynı yapıda bir eşim var hep dua ederdim annesinden kurtulmak için sanıyordum ki anne problem,kayınvalidem vefat etti beter oldu kızlar bir odayı annesinin resimleriyle doldurdu ordan çıkmıyor ve 3 yıldır aynı evi paylaşan iki kişiyiz aramızdaki her şey bitti.Anlatmak istediğim dönmeyin o gücü kendinizde bulduğunuz an boşanın ben başaramadım.Allah onlar gibilerini ne yapar bilmem ama hayatınızı yakmayın Allah aynı gücü bana verir inşallah.
Bugun goruseceklerdi, merak ettim, ne oldu?
haber almadim daha kizlar, sanirim anca yarin duyarim. Bende merakli gibi arayip sormak istemedim simdi ama aslinda meraktan ölüyorum
Canimsin ya...
Bisilerle ugras, ne bilim, film seyret, kafani baska seylerle doldur emi.
ilk sayfayı okuduğumda "evyah yaa, kız kocasını çok seviyor ama adam çok hırt, nasıl atlatacak" filan diyordum, valla çok sevindim sonrasını okuyunca...
oh bee... mutlu son diye buna denir. aralarda birisi yazmış zaten gün olur devran döner diye. hakikaten de öyle olmuş. bak şimdi sen ayrılmak istiyorsun ama adam peşinde:) yaşasın mutlu sonlar
cok tsk ederim, gercekten de devran döndü :)
ama bakalim, asil hikaye simdi basliyor bakalim... kizlar bana dua edin
bütün sayfalarını tek tek okudum canım.Çok üzüldüm hatta bazen abarttım aramaa,msj atma sakın diye bağırmışım zavallı kardeşimde banamı dedin abla diyoryok dedim yat uyu bir arkadaşımla konuşuyorum.Okadar sevindim ki son duruma tahmin edemezsin mutlaka gelişmeleri yaz olur mu?
Umarım daha eşinin ayağına geldiği zamanıda görürsün.Aracılar nedir zaten ya 2 kişi sorun yaşıyorsa 2 kişi çözer adamın yine anası babası gelmiş çözmeye bari sizin ailenizle konuşsalar oda yokböyleleri bizim meşhur taksim meydanına yılbaşı gecesinde mini etekle çıkarıcaksın Gelsin anası kurtarsın kurtarabiliyorsa