Eşimin ailesine düşkünlüğü

terbiyesiz adam birde babasını yolluyor amada egosu yüksek ,çocuğun varmıydı? Halen ergenlik halleri var eşinde

ben kesinlikle altinlarimi istiyorum, ama mahkeme yolu ile. Barismak, konusmak asla fikirlerimde yok. Benim icin o sayfa kapandi.
Nafaka davam 2 haftaya sonuclarmis dedi avukatim, sonra da derhal bosanicam.

evet uygun bir karar umarım mutlu olursun ve sana layık biriyle ileride evlenirsen

kartalkız, o adam senin tırnağını haketmiyor. çok daha iyilerine layıksın. keser döner, sap döner, gün gelir gesap döner... noldu şimdi peşinde:) ayy çok sevindim. pas verme iyice kudursun deli divane olsun. boşa gitsin. paranı da al. beter olsun. öyle bir içine otur ki, ömrü boyunca ana oğul birbirlerinden çıkarırlar hınçlarını :) başkasının üzüntüsüne sevinilmez ama napım çok sevindim peşinden koşmasına. böyle boşamak daha zevkli :)))

Ben 45 yaşındayım aynı yapıda bir eşim var hep dua ederdim annesinden kurtulmak için sanıyordum ki anne problem,kayınvalidem vefat etti beter oldu kızlar bir odayı annesinin resimleriyle doldurdu ordan çıkmıyor ve 3 yıldır aynı evi paylaşan iki kişiyiz aramızdaki her şey bitti.Anlatmak istediğim dönmeyin o gücü kendinizde bulduğunuz an boşanın ben başaramadım.Allah onlar gibilerini ne yapar bilmem ama hayatınızı yakmayın Allah aynı gücü bana verir inşallah.

işte gençlerimizde bu var.eşiyle sorun yaşayınca hep kaynana suçlanıyor.oysa asıl sorun eşlerde.sizin durumunuz çok iyi bir örnek.allah yardımcınız olsun.eşiniz de biran önce aklını başına toplar inşallah

gercekten ibretlik bir hikayeniz var, Allah size sabir versin. Benim esimin de gidisi bu yönde olurdu sanirim.

Eminim benim de kv ölse eşim bana, al mutlu oldun mu şimdi der daha çok cephe alır ve sizin eşiniz gibi içine kapanır..

Allah ıslah etsin bunları ne diyim.. Bize de kolaylık versinn

ilk sayfayı okuduğumda "evyah yaa, kız kocasını çok seviyor ama adam çok hırt, nasıl atlatacak" filan diyordum, valla çok sevindim sonrasını okuyunca...

oh bee... mutlu son diye buna denir. aralarda birisi yazmış zaten gün olur devran döner diye. hakikaten de öyle olmuş. bak şimdi sen ayrılmak istiyorsun ama adam peşinde:) yaşasın mutlu sonlar

cok tsk ederim, gercekten de devran döndü :)
ama bakalim, asil hikaye simdi basliyor bakalim... kizlar bana dua edin

eşlerin ayrılığında bir yıl çok uzun bir süre...
akıllanmak için çok geç...
ve nedense ben de bunun kolayına geldiğini düşünüyorum..
düzen için geri dönüyor.
senin için değil...
eğer senin için dönmek isteseydi,
tüm tepkine rağmen adam gibi çıkardı karşına..
gerçekten pişman olan geçmişteki tüm haraketlerini ve karakterini çöpe atar,
köpek gibi sürünürdü ayaklarının altında...

senin sorununda bununla başlamıştı..
eşinin ailesi..
ve hala daha sorunlarınızı eşinin ailesi çözmeye çalışıyor..

bir yıl geçmiş kimse ders çıkaramamış anlamamış.
sorun burda...

senin evliliğinde sorun hem eşinde hem de ailesinde.
asla düzelmeyecek yapısal sorunlar..
aksi olsaydı bu 1 yıl içerinde mutlaka düzelirdi.
mutlaka karşı taraftan bir sinyal gelirdi..

oysa onlar tam tersine sen sanki hiç onların hayatlarında yokmuşsun gibi davrandılar.
yalancı tabıklık yapan psikolog bile ayarladılar..

şu an bu geç kalmış U dönüşünün nedeni gelen gideni aratırdan kaynaklanıyor olabilir mi?
ne dersin?

cok tsk ederim, gercekten de devran döndü :)
ama bakalim, asil hikaye simdi basliyor bakalim... kizlar bana dua edin

bütün sayfalarını tek tek okudum canım.Çok üzüldüm hatta bazen abarttım aramaa,msj atma sakın diye bağırmışım zavallı kardeşimde banamı dedin abla diyoryok dedim yat uyu bir arkadaşımla konuşuyorum.Okadar sevindim ki son duruma tahmin edemezsin mutlaka gelişmeleri yaz olur mu?

Umarım daha eşinin ayağına geldiği zamanıda görürsün.Aracılar nedir zaten ya 2 kişi sorun yaşıyorsa 2 kişi çözer adamın yine anası babası gelmiş çözmeye bari sizin ailenizle konuşsalar oda yokböyleleri bizim meşhur taksim meydanına yılbaşı gecesinde mini etekle çıkarıcaksın Gelsin anası kurtarsın kurtarabiliyorsa

cook tesekkür ederim öncelikle zaman ayirip onca sayfayi okudugun icin, inan cok mutlu oldum.
Bu konumu hergün gördükce bende degisimi görüyorum, ve iyiki o zamanlar esimin pesinden kosmusum canim, hala pisman degilim.
Ben elimden geleni yaptim, degmezmis o ayri ama benim icim rahat. Ve artik güclü olan taraf benim.
Rabbim onu benim elime düsürdü. Bakalim bugün neler olmus, artik yarin ögrenirim.
Umarim kaynatam hakkimda iftiralarda bulunmamistir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…