Eşimin ailesine düşkünlüğü

insanlar gerçekten iyice tuhaflaştı para altın koparma peşindeler kaybettiklerini gözü görmüyo işin maddi kısmındalar gerçkten yazık ..her yokuşun bir inişi vardır bunlarda geçer allh sabrını artırsn

kizlar dün esimin avukatindan mektup geldi, malum bizim mahkemeye 2 hafta kaldi. O durusma da hem bosanma hem altinlar görülücek. Esimin avukati mektubunda sunlari yazmis: Esimin yakin akrabalari, yaklasik 5 kisi, güya altinlari esime hediye etmsler. yani onlar benim degilmis. Ancak o kisiler dügün sirasinda o altinlari bana taktilar. Simdi bu beyanin ne hükmü var? Bileniniz var mi?

ben yardımcı olayım. düğün esnasında takılan takılar kanunumuzda geline ait kabul edilir. yani sizindir. fakat siz eğer altınlar benden alındı vs derseniz ( önceki yazıları okumadığım için bilmiyorum) bunu ispat etmek zorunda kalırsınız. çünkü dediğim gibi altınlar kadına verilen hediye gibi düşünülür dolayısıyla kadnda kaldı kabul edilir. yani bu beyanın hukmu yok hakim dikkate almaz merak etmeyin

kizlar dün esimin avukatindan mektup geldi, malum bizim mahkemeye 2 hafta kaldi. O durusma da hem bosanma hem altinlar görülücek. Esimin avukati mektubunda sunlari yazmis: Esimin yakin akrabalari, yaklasik 5 kisi, güya altinlari esime hediye etmsler. yani onlar benim degilmis. Ancak o kisiler dügün sirasinda o altinlari bana taktilar. Simdi bu beyanin ne hükmü var? Bileniniz var mi?

İstedikleri kadar hediye ettiklerini beyan etsinler, sanki düğün kasedinde gözükmüyor kimin kime ne taktığı.
Ha bileziği damada taktıysalar orasını bilemeyeceğim :KK1:

avukatimla görüstüm, sacmalik dedi. ama sonuc olarak dogrusuna hakim karar vericekmis,
mahkemeye 1 hafta kaldi, hersey o gün belli olucak ve biticek.

kizlar bana dua edin nolur

konunu yarım saatte okuyabildiğim kadar okudum,film kareleri gibi geçtiniz gözümün önünden...yalnız bişeyi anlamadım,bi de bütün bunların üstüne aldatılmışmısın sen?gerçi öyle olmasa bile,elinden geleni ardına koyma,avrupada biraz daha hızlı ve güzel işler adalet diye düşünüyorum...hakkın olanı al,gerisini de Allah'a bırak...zamanla göreceksin,birer birer çıkartacaktır herşeyi...güzel haberlerini okuycam inşallah...

canım ne oldu mahkeme merak ediyorum inşşşllaa iyisindir

canimm hersey istedigim gibi gecti mahkeme günü, yüklü nafaka alicam altinlarimi da aldim, Allahima cok sükür.
ESKI esim 2,5 saat boyunca gözlerimin icine bakti, ben hic bakmadim bile, sirf gülümsedim. Hic heyecanlanmadim onu görünce ama o beni görünce nutku tutuldu valla. Taniyamadi hatta ilk basta :)

canimm hersey istedigim gibi gecti mahkeme günü, yüklü nafaka alicam altinlarimi da aldim, Allahima cok sükür.
ESKI esim 2,5 saat boyunca gözlerimin icine bakti, ben hic bakmadim bile, sirf gülümsedim. Hic heyecanlanmadim onu görünce ama o beni görünce nutku tutuldu valla. Taniyamadi hatta ilk basta :)

Kartalkiz kurtulmana çok sevindim canım bundan sonraki hayatın çok güzel olsun dilerim. Tüm kadir kıymet bilmezler böyle tutulup kalsın işte.

hakkında hayılısı olsun bundan sonraki hayatında allh iyilerle karşılaştırsın...
tabi öküz gibi baka kalır ne kaybetiğini anlamıştır

güzel dikleriniz icin hepinize cok tesekkür ederim, inanin siz olmasaydiniz ben bu sekilde atlatmazdim bu olayi gercekten.
Eski esim dün okuluma geldi, bana sadece bakti ve gitti, arabayla gelmisti.
Ne yapmaya calisiyor anlamadim.

Kizlar sizlere son durumlari bildirmek istiyorum, hayirsiz demeyin sakin :)
esimden bosandim, nafakami toplu bir sekilde aldim uzun süre önce ve su an cok mutluyum,
bir ofisde calisiyorum, ayni zamanda okula devam ve cok mutluyum.

Kizlar ben asik oldum ve su an cok güzel giden, ve cok güzel giden bir iliskim var. Tek derdimiz su an asker olmasi ama bunlari da atlaticam.
Rabbim tüm o zorluklarin mükafaatini verdi sanirim.

Hepinize cok tsk ederim, hep destek oldunuz. Allah hepinizden razi olsun.

güzel dikleriniz icin hepinize cok tesekkür ederim, inanin siz olmasaydiniz ben bu sekilde atlatmazdim bu olayi gercekten.
Eski esim dün okuluma geldi, bana sadece bakti ve gitti, arabayla gelmisti.
Ne yapmaya calisiyor anlamadim.

beni şaşırtan nadir olaylardan sizinkisi.....eşini ne kadar severse sevsin hiçbirşeyinden taviz vermiyor oderece bencil bir erkek hakkınızda hayırlısı olsun

Konunu takip ediyordum ama hiç yazmamıştım.Harika bir başarı öyküsü gibi hayatın.Boşanmak isteyen kadınlara örnek olur inşallah.Bir ömür boyu mutlu olmanı dilerim.İnşallah herkesin,herşeyin hayırlısıyla karşılaşırsın.

Konunu takip ediyordum ama hiç yazmamıştım.Harika bir başarı öyküsü gibi hayatın.Boşanmak isteyen kadınlara örnek olur inşallah.Bir ömür boyu mutlu olmanı dilerim.İnşallah herkesin,herşeyin hayırlısıyla karşılaşırsın.

cok tesekkür ederim inanin bende eski sayfalari okudukca ic geciriyorum. nerden nereye diye.
Allahim herkesin yüzünü güldürsün insallah, su an mükemmel bir erkege sahibim, Rabbim korusun.

cok tesekkür ederim inanin bende eski sayfalari okudukca ic geciriyorum. nerden nereye diye.
Allahim herkesin yüzünü güldürsün insallah, su an mükemmel bir erkege sahibim, Rabbim korusun.

İnce eleyip sık dokuyun bu sefer:)İnşallah bir ömür mutlu olursunuz,sağlıkla,huzurla,mutlulukla yaşarsınız.Bu kadar mücadeleden sonra hakettiğinizi düşünüyorum:nazar:

X