Eşimin ailesine düşkünlüğü

ya herzaman demisimdir ailelerinin yemege icmeye paralari durumlari olmasa ömürlerinin sonuna kadar baksinlar ama fuzili harcamalara gelemem dogrusu. peki sen parani ayiriyormusun? ve sana karsi cimrilik yapiyormu?

ya herzaman demisimdir ailelerinin yemege icmeye paralari durumlari olmasa ömürlerinin sonuna kadar baksinlar ama fuzili harcamalara gelemem dogrusu. peki sen parani ayiriyormusun? ve sana karsi cimrilik yapiyormu?

aynen katiliyorum abla ama durum su: kaynim 27 yasinda, sorumsuzun teki, kaynatam da genc ama bana para lazim degil, devlet yardiminla geciniyorlar. Yani istemedikleri icin calismiyorlar bütün yük esimin üstünde.
Bana karsi cimrilik yapmadi asla, paramiz bir hesaba gelirdi. Sadece ailesine fuzuli masraf edince bende kizardim o da derdi: kendi paramdan verdim.

Hatta esim derdi ki, fazla aylik alinca anneme aylik bir maas baglicam, o kadar yani.

bu nasıl bır evlılık ufacık bır tartışmada hemen annenın evıne bırakmış senı kusura bakma canım ama eşinin yaptığı gerçekten dengesızlık erkeksın sonuçta hayatın boyunca annecığının dizi dibinde oturcak halin yok annesındede var problemler oğlunun evlı oldugunu bır karısı olduğunu hatırlaması lazım ailecek sorunlular ah canım ya kimlerin eline düştün böyle kime aşık oldun ALLAH yar ve yardımcın olsun sonunuzu hiç iyi görmüyorum

Cevap cok net,,
Büyümemiş,,
Evlilik ona agır gelmiş,,
Annesinin kucagı daha rahat gelmiş demek ki,,
Yasından büyük hareketler yapmıs, şimdi de hatasını ikinize ödetiyor,,
Umarım kafasını az çalıştırırda birilerinin himayesinden kurtulur, karısına da sahip cıkar.

bak bak daha neler. ayni durum bizdede var. kaynim tr de ve calisma gibi bir cabasi yok. ekmek elden su gölden yani. ve birde cocugu oldu. ben parayi kendimize yetiremiyoruz diye cocuk plani bile yapamiyorum o dogurttu cocugu oturdu.

bizim bir derdimiz de esimin herseyimizi annesine anlatmasi. Her ufak detayi annesi biliyordu hakkimda.

bak bak daha neler. ayni durum bizdede var. kaynim tr de ve calisma gibi bir cabasi yok. ekmek elden su gölden yani. ve birde cocugu oldu. ben parayi kendimize yetiremiyoruz diye cocuk plani bile yapamiyorum o dogurttu cocugu oturdu.

ben o ay disari cikmiyordum para yetsin de, kaynim o son paramizi cekip diskoda harciyordu.

canm yha nedir bu eşlermnz annelernden cektklerimiz paylaşamıolar bi türlüüü sanki kendileri başkalarının oğlunu alıp evlenmemişler snir oluorm yani

bu yazdıklarından sonraaa ve anlattıklarına bakarak sok oldum arkadasım
ne adamlar varmıs yarabbı
sen hem calıs hem oku ama adam devamlı anasında
sen dıdın sen para kazan kendı paramdan gonderdım demeler.. off falan fılan

sısıtım bugun yaaa
ne bu boyle arama kızım sende ıstemıyo senı bellıkı arkdasım
sert oldu ama kusura bakma
otursun anasının dızı dıbınde

buyumemeıs kucuk bır oglan cocugu
acıyorum boylelerıne .....

buarda klavyem bozuk kızlar kusura bakmauın

valla saskinlikla okuyorum yazdiklarini. tmm herkes tartisiyor ama 1,5 ay aramamak ne demek. bence aileni araya koy. bir büyük olarak onlar isi eline alsin...

katılıorm sana cnmm ama önce kendisi bir arasın belki düzelir aile araya grmeden

abla cok haklisin, ben sadece bu is iyi yada kötü sonuclansin istiyorum. Cevrede su an kimseyle paylasamiyorum cünki zaten herkes karsi cikmisti. SU an kimseden "ben demistim"i duyacak durumda degilim.

ya okumuş öğretmen olmuş yaşını almış bir adamın seni görünce koşarak arabasına biniyor olması oturup derdini anlatıp konuşmayı başaramıyor olması bilmem bana garip geldi....

abla cok haklisin, ben sadece bu is iyi yada kötü sonuclansin istiyorum. Cevrede su an kimseyle paylasamiyorum cünki zaten herkes karsi cikmisti. SU an kimseden "ben demistim"i duyacak durumda degilim.

onemlı olan sensın canım SENNNN
gerısı hıkaye mıllet ne der ne eder dıye dusnme hıc
yapmayımn bak akıllı kızsın sen nıye boyle bır adamı cekmek zorunda klaıyorsunkı

yıne dıyorum hep dıyorum kendımızden gıdıyor gıden
yapmayın etmeyın
bırakın
sız degıkl o dusunsun artık ya...

ya okumuş öğretmen olmuş yaşını almış bir adamın seni görünce koşarak arabasına biniyor olması oturup derdini anlatıp konuşmayı başaramıyor olması bilmem bana garip geldi....

ablacim okumakla adam olmuyor insan bos bir söz degil.
Sadece hatirlatmak istedim.

ablacim okumakla adam olmuyor insan bos bir söz degil.
Sadece hatirlatmak istedim.

senden kaçması için sebep ne?? istemiyorum ya da biraz bekle düşünelim vs.. yani konuşmak yerine koşarak arabaya binip kaçmayı tercih ediyor olması garip..ya da işyerine gittiğinde tek kelime bile konuşmadan kaçması...benim mantığıma yatmadı...bunları yapan bir adam ruhen ve kafaca bozuk o halde.... sende üzüleceğine tak sepeti koluna gitsin kendi yoluna canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…