barismak degil de bi sekilde sonuca baglanmali artik. Yani bu belirsizlik cok kötü. Davayi onun acmasini istiyorum artik. O acsin ki ilerde pismanligi iki katina ciksin.
Peki araya birilerini kim soktu ailen mi?
barismak degil de bi sekilde sonuca baglanmali artik. Yani bu belirsizlik cok kötü. Davayi onun acmasini istiyorum artik. O acsin ki ilerde pismanligi iki katina ciksin.
Çok haklısın, bitecekse bitsin devame decekse etsin psikolojisinde olabilirsin ama bu fevrilikle yine hata yaparsın tatlım yaa.
Biraz kendi haline bırak. Tamam onun yaptığı çok yanlış birsey ama üstüne gitme. Üstüne gitmiyorum diyorsun okulda nasıl önüne çıkıyorsun?
Rahat bırak, kafasını toplasın en kötü bir ay sonra boşanacaksa boşanır zaten
beni ailemi biraktiktan sonra o ilk bir hafta konusmaya calistim, sonra biraktim o günden sonra.
Hımm belki barışırsınız diye böyle bir kanun olabilir, o zaman sende al büyükleri söylesinler onlarda kararını gerçekten hala bitirmek istiyorsan bitti dedirt ama sen söyleme bırak ailen halletsin yok eğer hala barışma ümüdin varsa arkadaşım bunu açık belli edersin. Her iki konuda da Allah yardım etsin.
nefret ediyorum yalanci erkeklerden. Benim esim beni tam 3 sene kandirdi.
biz evlenmeden 6 yil birlikteydik. ama gel gör ki gercek yüzünü göstermeyen yine ben oldum...
ya bunlar niye böyle ablacim ya
bunu defalarca yaptim, inan abla hizla arabasina kosuyor ve uzaklasiyor. Ben de anlamiyorum bunu hak edecek ne yaptim.
valla niye böyle olduklarini bilmiyorum ama sacmaladiklari kesin. sizde para sorunu varmi yani ailesine veriyormu gerekli gereksiz?
valla cnm anlattıklarını okudum ama hakkaten enteresan eşinin bu şekilde davranması normal bi insan değil diyorum ama ben senin yerinde olsaydım kesinlikle arayıp sormam yüz yüze dahi gelmem herşeyi zamanı bırakırdım nereye kadar bu şekilde giderse gitsin derdim ben okuluma işime gücüme bakardım ve tamamiyle böyle kişiliksiz insanı bidaha hayatıma asla sokmazdım.