Eşimin ailesine düşkünlüğü

barismak degil de bi sekilde sonuca baglanmali artik. Yani bu belirsizlik cok kötü. Davayi onun acmasini istiyorum artik. O acsin ki ilerde pismanligi iki katina ciksin.

hala ondan bişeyler beklemen çok garip tatlım. bu saatten sonra tek yapman gereken onu yolda görsen yolunu değiştirmen olacak...

barismak degil de bi sekilde sonuca baglanmali artik. Yani bu belirsizlik cok kötü. Davayi onun acmasini istiyorum artik. O acsin ki ilerde pismanligi iki katina ciksin.

Sen dilkeçeni verip bunu beynindede bitirirsen belirsizlik olmaz..

neden o açsınki ben olsam ben açardım başım dik alnım ak..

ama sanki sen eşinin dönmesini istiyorsun.. yazdıklarından bunu anlıyorum dönse affedeceksin..

Çok haklısın, bitecekse bitsin devame decekse etsin psikolojisinde olabilirsin ama bu fevrilikle yine hata yaparsın tatlım yaa.

Biraz kendi haline bırak. Tamam onun yaptığı çok yanlış birsey ama üstüne gitme. Üstüne gitmiyorum diyorsun okulda nasıl önüne çıkıyorsun?

Rahat bırak, kafasını toplasın en kötü bir ay sonra boşanacaksa boşanır zaten

onu hala cok seviyorum. bu dogru. Kalbim onu istiyor ama mantigim da bu evlilik bitti diyor.
Öyle bir noktadayim ki, neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmiyorum.

Çok haklısın, bitecekse bitsin devame decekse etsin psikolojisinde olabilirsin ama bu fevrilikle yine hata yaparsın tatlım yaa.

Biraz kendi haline bırak. Tamam onun yaptığı çok yanlış birsey ama üstüne gitme. Üstüne gitmiyorum diyorsun okulda nasıl önüne çıkıyorsun?

Rahat bırak, kafasını toplasın en kötü bir ay sonra boşanacaksa boşanır zaten

beni ailemi biraktiktan sonra o ilk bir hafta konusmaya calistim, sonra biraktim o günden sonra.

beni ailemi biraktiktan sonra o ilk bir hafta konusmaya calistim, sonra biraktim o günden sonra.

Hah en güzeli işte. Sal yaa. Rahatla. Kocanı seviyorsun, dönsün, pişman olsun yalvarsın istiyorsun ama olayları zamana yaymadığımız takdirde yine hataya zemin hazırlıyoruz.

Allahtan hayırlısını dile. Eğer boşanmaksa ikinizin hayatlarına iyi gelecek olan, acının çeker olgunlaşırsın.

hepinize cok tesekkür ederim, cok iyi geldi dertlesmek. Cok ihtiyacim vardi.
Harika bir siteye sahipsiniz :)

Hımm belki barışırsınız diye böyle bir kanun olabilir, o zaman sende al büyükleri söylesinler onlarda kararını gerçekten hala bitirmek istiyorsan bitti dedirt ama sen söyleme bırak ailen halletsin yok eğer hala barışma ümüdin varsa arkadaşım bunu açık belli edersin. Her iki konuda da Allah yardım etsin.

evet almanyanin ve isvicrenin böyle bir kanunu var.. esler belki barisirda vazgecer diye onlara zaman taniniyor..

herseyin hayirlisi olsun cnm.. yazik olmus insan okadar cabaliyo ailesi istemedigi halde mücadele ediyor kabul ettirmek icin (benimkilerde istemedi :KK53:) ondan sonrada bu tür olaylarla karsi karsiya birakiyorlar insani..
vallah bundan sonra genclere tavsiyem mücadele etmeyin aileniz karsi cikiyorsa yol verin gitsin..
yoksa üzülen yine biz oluyoruz bukadar ugrastik sonucu bumu diye..:KK19:
allahdan benim esim degismedi cok sükür allahima..bazen birakip kacasim var ama iste oda öfkeden kizginliktan. :KK57:

cnaım gerçekten okuduğumda çok saçma ve kırıcı geldi bu adamın yaptıkları,karı-kocasınız siz senden konuşmamak için kaçması ne demek..Ayrıca tartışma konunuz sadece anlattığın gibiysede ,eşinin normal olmadığını gösterir birbirine sarılıcaınıza kavga oluyor,bir de seni ailenin yanına bırakıyor.İşin içinde başka birşey olmadığına eminmisin..?Son zamanlarda tavırları nasıldı mesela ?

esim son zamanlarda bunalimdaydi, su an stajer ögretmen ve önemli sinavlarini gecemedi.
ee adam her bos zamanini annesinle ve arkadasinla gecirdi, derse vakit kalmadi.
esim kaybettigi seylerden hep beni suclu görürdü.
Ben bebegimi düsürdügüm gün annesindeydim, kendisi de arkadaslariyla istanbula gezmeye gitmisti.

görümcem 7 senelik evli, o da evlendikten 6 ay sonra 6 aylik bir ayrilik dönemi gecirmis. simdi kocasinda beraber cok mutlu.
Acaba benimki aynisini mi deniyor?

valla cnm anlattıklarını okudum ama hakkaten enteresan eşinin bu şekilde davranması normal bi insan değil diyorum ama ben senin yerinde olsaydım kesinlikle arayıp sormam yüz yüze dahi gelmem herşeyi zamanı bırakırdım nereye kadar bu şekilde giderse gitsin derdim ben okuluma işime gücüme bakardım ve tamamiyle böyle kişiliksiz insanı bidaha hayatıma asla sokmazdım.

valla niye böyle olduklarini bilmiyorum ama sacmaladiklari kesin. sizde para sorunu varmi yani ailesine veriyormu gerekli gereksiz?

hemde nasil abla, son paramizi annesine hediye etmeler, ailesinin masraflarini cekmeler, kardesine hediyeler, yani ben cimri bir insan degilim ama esim cok az para aliyordu. Yani ben calismasam elimizde tek kurus kalmiyordu. Biz hem kendi arabamizin hem babasinin arabasinin masraflarini cekiyorduk.

valla cnm anlattıklarını okudum ama hakkaten enteresan eşinin bu şekilde davranması normal bi insan değil diyorum ama ben senin yerinde olsaydım kesinlikle arayıp sormam yüz yüze dahi gelmem herşeyi zamanı bırakırdım nereye kadar bu şekilde giderse gitsin derdim ben okuluma işime gücüme bakardım ve tamamiyle böyle kişiliksiz insanı bidaha hayatıma asla sokmazdım.

zaten tam 1 aydir ne sesini duydum ne yüzünü gördüm.
sadece bu is nereye varicak diye düsünmeden edemiyorum. Sonucta konu komsu artik soruyor.

X