yok artıknapmaya çalışıyor,annesinden ayrılamıyorsa niye evlenmeye kalkmış
evlenmeden önce benim esim 7 sene erkek arkadaslariyla yasadi, annesini cok az görürdü. Yani hic böyle degildi ben o yüzden evlenmyi kabul ettim. Yoksa asla istemezdim.
Eşinle kaç yıldır tanışıyosunuz?
yani pesssss bu nebiçim bir koca
yanlız seninde ne acelen vardı be güzel kardeşim
neyse şimdi bence eşin evliliğe hazır değilmiş ben böyle
saçmalık duymadım ufak bir tartışmada
babanın evine bırakmış seni bu adamdan sana hayır yok bence
seven adam gibi adam olan bunu yapmaz annesinin ağzına
bakmaz belliki boşanmayı kafasına koymuş
daha çok gençsin yazık etme kendine bu adamla
şimdi barışsanız bile çok parlak görmüyorum ben bu evliliği üzgünüm ama
bence böyle
bende senin benzerin gibi sorun yasiyorum evlenmeden o kadar kiymetli olmayan ailesi simdi herkesten önemli benden bile.düsünün yani ki bana senin garantin yok diyecek kadar.onun icin üzülme...
bende senin benzerin gibi sorun yasiyorum evlenmeden o kadar kiymetli olmayan ailesi simdi herkesten önemli benden bile.düsünün yani ki bana senin garantin yok diyecek kadar.onun icin üzülme...
biz 3 sene arkadaslik yaptik ve o zaman kendisi bambaska biriydi.
Nerde yaşarsan yaşa güzelim ama sen mutsuzsan her yer zindan olur, neyi duymak istemiyormuş sen bebeğiini düşereceksin yok okulun var yok gözünün üstünde kaş var varda var bu böyle gider. Paşa hazretleri ne zaman isterse ne zaman değerli kararını verirse o zaman konuşacak öylemi ?
Canım bende evliyim biliyorum zor ama aç boşanma davası alda tazminatı yap bir hayır kurumuna parayı oku oku oku ve yaaaşaaaa
avukata gittim, anlasmamiz gerekiyor ama esim buna da yorumsuz kaliyor. ne yapmak istedigini bilmiyorum.
Hay Allah ım neyin garantisi varmış birde kendilerine bu kadar da güvenirler. Allah kolaylık versin arkadaşım
Şimdide gerçek yüzü orataya çıktı değilmi...
Annesine bu kadar bağımlıysa ilerisini düşünemiyorum bilee..
Yol yakınkennn ayrıl gitsin sende hayatına yeni bir yol çizersin...
aradim ama cikmyior telefona, maillerime de cevap yok, isyerine gittim, yüzüme bile bakmadi. Konusmadi cekti gitti.
Annesini aradim, bana demedigini birakmadi.