Eşimin ailesine düşkünlüğü

Kısa ve net..

yolun başındayken defet gitsin..

sende yoluna bak.. okulunu bitir ilerde daha güzel bi evlilik yaparsın..

bu sebepten senden boşanmak isteyen adamdan hayır gelmez..

yani pesssss bu nebiçim bir koca
yanlız seninde ne acelen vardı be güzel kardeşim
neyse şimdi bence eşin evliliğe hazır değilmiş ben böyle
saçmalık duymadım ufak bir tartışmada
babanın evine bırakmış seni bu adamdan sana hayır yok bence
seven adam gibi adam olan bunu yapmaz annesinin ağzına
bakmaz belliki boşanmayı kafasına koymuş
daha çok gençsin yazık etme kendine bu adamla
şimdi barışsanız bile çok parlak görmüyorum ben bu evliliği üzgünüm ama
bence böyle

bende senin benzerin gibi sorun yasiyorum evlenmeden o kadar kiymetli olmayan ailesi simdi herkesten önemli benden bile.düsünün yani ki bana senin garantin yok diyecek kadar.onun icin üzülme...

peki benim esim 29 yasinda ve ögretmen. Yani madem evlenmeye hazir degil, neden illa evlenmek istedi? Ailemle 1 sene cabaladi benimle evlenebilmek icin. Beni üzen nokta bu.

Nerde yaşarsan yaşa güzelim ama sen mutsuzsan her yer zindan olur, neyi duymak istemiyormuş sen bebeğiini düşereceksin yok okulun var yok gözünün üstünde kaş var varda var bu böyle gider. Paşa hazretleri ne zaman isterse ne zaman değerli kararını verirse o zaman konuşacak öylemi ?
Canım bende evliyim biliyorum zor ama aç boşanma davası alda tazminatı yap bir hayır kurumuna parayı oku oku oku ve yaaaşaaaa

bende senin benzerin gibi sorun yasiyorum evlenmeden o kadar kiymetli olmayan ailesi simdi herkesten önemli benden bile.düsünün yani ki bana senin garantin yok diyecek kadar.onun icin üzülme...

evet abla aynen öyle. Kadin dügünden sonra canavar oldu. Her ay adet kanamasi yüzünden hastanelere yatiyor. Kendini acindiriyor. Kaynanam da Kaynatam da calismiyorlar. Bütün gün evde oturuyorlar. Bize engel oluyorlar iste. Kadin her aksam oglunu arardi, ne yaptiniz, nerdeydiniz. Ben esime sorunca kavga cikiyordu ama annesi sorunca sorun yoktu.

Hay Allah ım neyin garantisi varmış birde kendilerine bu kadar da güvenirler. Allah kolaylık versin arkadaşım

avukata gittim, anlasmamiz gerekiyor ama esim buna da yorumsuz kaliyor. ne yapmak istedigini bilmiyorum.

Hay Allah ım neyin garantisi varmış birde kendilerine bu kadar da güvenirler. Allah kolaylık versin arkadaşım

ya daha bu ne ki? türkiyeye kardesine araba götürmek istiyordu bende tabiki karsi ciktim borcumuz var dedim. senmisin bunu diyen acti agzini yumdu gözünü sen benim kardesimi kiskaniyorusun diye. ben kim senin kardesin kim?

Şimdide gerçek yüzü orataya çıktı değilmi...

Annesine bu kadar bağımlıysa ilerisini düşünemiyorum bilee..

Yol yakınkennn ayrıl gitsin sende hayatına yeni bir yol çizersin...

annesi de herseye razi. Ben hem okudum hem calistim, önünden yemegi hic eksik olmadi. O da yetmedi annesini hep doktorlara götürdüm. SImdi hepsi nankör.

aradim ama cikmyior telefona, maillerime de cevap yok, isyerine gittim, yüzüme bile bakmadi. Konusmadi cekti gitti.
Annesini aradim, bana demedigini birakmadi.

bence sende hiç arama sen böle üstüne düştükçe oda kendini bişey sanır senin çok zor tahmin ediyorum ama üstüne gitme.. bu nası kaynana ya nası insan evladının mutsuzluğunu ister allah ıslah etsin bunlarıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…