ya daha bu ne ki? türkiyeye kardesine araba götürmek istiyordu bende tabiki karsi ciktim borcumuz var dedim. senmisin bunu diyen acti agzini yumdu gözünü sen benim kardesimi kiskaniyorusun diye. ben kim senin kardesin kim?
hiç birşeye yanaşmıyor ne olacak bu işin sonu
annesi de herseye razi. Ben hem okudum hem calistim, önünden yemegi hic eksik olmadi. O da yetmedi annesini hep doktorlara götürdüm. SImdi hepsi nankör.
annesi de herseye razi. Ben hem okudum hem calistim, önünden yemegi hic eksik olmadi. O da yetmedi annesini hep doktorlara götürdüm. SImdi hepsi nankör.
avukata gittim, anlasmamiz gerekiyor ama esim buna da yorumsuz kaliyor. ne yapmak istedigini bilmiyorum.
hatanın en büyüğünü d burada yapmışsın hayatım.
sen kadınsın ya yerini bilsene be cnm. neden erkekmiş gibi sahipleniyorsun eşinin ailesini.
bırak madem o arayıp sormuyor ver dilekçeni avukatına o ilgilensin. seninle konuşmak istediğinde yüzüne bile bakma. az çok anlayabiliyorum. çok zor bu senin için ama peki babnın evinde böylece durmak zor değilmi.
allah kimsenin aklını başından almasın. eşin de pişman olcak ama iş işten geçmiş olacak
Demekki anneside istemiyor birlikteliğinizi olumlu olsaydıı bir çaba gösterme gayretine girerdi..
Birde berabermi oturuyordunuz eviniz ayrımıydı?
ya daha bu ne ki? türkiyeye kardesine araba götürmek istiyordu bende tabiki karsi ciktim borcumuz var dedim. senmisin bunu diyen acti agzini yumdu gözünü sen benim kardesimi kiskaniyorusun diye. ben kim senin kardesin kim?
aaa ayni bizim davalar. Esim kaynima banka cüzdanini veriyordu, istedigi kadar para ceksin diye. Ama benim esim cok az para aliyor daha, yani bize bile yetmiyordu o yüzden ben bide calisiyordum.
Bana dedi ki o zamanlar: benim param, istedigime veririm. Ona da sustum ben.
neden anlaşmanız gerekiyormuş adam bırakmış seni daha ne anlaşması bu ne yani bir eşyaymış gibi gelinlikle aldığı eve sanki eşya teslim eder gibi. Bildiğim kadar bazı avukatlar çekişmeliyle uğraşmak istemiyorlar anlaşmalı daha kolay hemsenden alacak hem de karşı taraftan
Niye rahat bırakmıyorsun onu?
Belki boşanmak istiyor ama kafası karışık. Niye bu kadar üstüne düşüyorsun?
Kendini birazcık geri çek. O gelsin sana boşanmak için, o gelsin sana barışmak için. Ağırdan al biraz. Birilerini araya koymaktan, onun karşısına çıkmaktan vazgeç. Elinden gelen birşey yok şu noktada.
avukata gittim, anlasmamiz gerekiyor ama esim buna da yorumsuz kaliyor. ne yapmak istedigini bilmiyorum.
alman kanunu iste, sacma sapan. Anlasamazsak 1 sene ayri yasamaliyiz. O zaman o istemese de bosanabiliyorum.
tam 4 haftadir hic sesimi cikarmadim, aramadim, onu görmedim, evimize bile ugramadim. ama yinede ses seda yok.