Eşimin ailesine düşkünlüğü

daha bir cok olayi anlatmadim bile, artik siz düsünün. Sinirlerim alt üst ama kimseye belli etmiyorum.
Maalesef davayi acamiyorum, alman kanununa göre evliyiz ve su an elim kolum bagli. Maalesef bu demokratik ülkede kocamin agzindan cikacak lafi beklemek zorundayim. Su an ayri yasiyor görünüyoruz ve bu 1 sene daha devam etmeli. Anca o zaman dava acabiliyorum. Kendisini asla geri alma niyetim de yok. O tren coktan gecti. Sadece pisman olup sürünsün istiyorum ikiside.

şu dünyada ne kadar, başkasının evliliğinin yıkılmasına neden olan insan varsa, Allah hepsini bildiği gibi yapsın. Şimdi kaynananın başı göğe ermiştir umarım.

Bugün olanlari bi anlatsam inanamicaksiniz: Sabah babamla o eve gittik, okul malzemelerimi almaya.
Bi gittik ki kapi duvar. Esim olacak insan! evin kilitini degistirmis ve bunu haber vermeden yapmis. Yani eve giremedim. Babam kendisini aradi ve kizimin okul esyalari lazim deyince, mecburen kiliti degistirdim demis. Yalana bak! Ayrica babam artik bu is uzamasin, deyince de: senin kizin kararini vermis, avukata bile gitmis diye cevap vermis. Yani güya yuvayi ben yikiyorum. Sanki ortada yuva varmis gibi. SU an kendisinin gelmesini bekliyoruz ki esyalarimi alsin babam.
Allahim kimlere gelin gitmisim ben

keşke ayaklarının üstünde durup sonra evlenseydin şimdi güçsüz olmazdın

su an maddi yönden gücsüz degilim ki ben. zaten düzenli bir gelirim var, altimda arabam var. Ailem yanimda. Daha ne eksigim olsun? Ben sadece esimin bana yaptiklarini kaldiramiyorum. Gücsüzlükle alakasi yok bunun... Doktor da olsan, cöpcü de olsan bosanmak kolay degil..hele benim bu durumum hic kolay degil.

çirkinliğe bak yaaa olacak işmi yani

Babam evden esyalarimi aldi..ve esim cok berbat bir durumdaymis.
Babamin dedigine göre pismanmis ama ailesi yüzünden geri adim atamiyor. Dertlesmek istemis babamla ama babam izin vermemis. Sac sakal birbirine girmis. Oh olsun!
Bosanmayi kabul etmis, ben istedigim icin.

es dedigin sarar sarmalar sonucta. birde yuvani yik yada yikma diyemem zor bir karar hele ki icinde olunca insan daha zordur. ama kendini mutsuz hisediyorsan durma arkadasim .. yazik elinde meslegin bile var.

es dedigin sarar sarmalar sonucta. birde yuvani yik yada yikma diyemem zor bir karar hele ki icinde olunca insan daha zordur. ama kendini mutsuz hisediyorsan durma arkadasim .. yazik elinde meslegin bile var.

esim bu durumu haketti...
beni sebepsiz üzdü ve annesinin hakaretlerine maruz birakti..
zerre acimiyorum.

öyle böyle diosun ama nickinin altındada kocişinin bidenesi yazmışsın :SSS

esim bu durumu haketti...
beni sebepsiz üzdü ve annesinin hakaretlerine maruz birakti..
zerre acimiyorum.

ya zaten icinden sogumaya baslayincada daha geri donusude olmuyor. insan kalbi bir kere kirildimi acilari yasadimi sil bastan yasayamiyor.. en iysii hayata baska sayfadan baslamak. birde senin artin diger kadinlara oranla daha cok. hic dilse maddi durumun var isin meslegin var. birde ona bagli kalaydin senin icin daha zor olurdu... Allah yuzune ins en kisa zamanda guler.

evet haklisin, iyiki meslegim ve ailem var. Yoksa cok daha zor olurdu.
Iyi dileklerin icin tsk ederim.

arkadaşın dediği gibi sana ayrıl ya da ayrılma demek bize düşmez ama senin ailen onu istememesine rağmen ikna edip bir şekilde evlenmişsin aşkınıza sevginize ilişkininize sahip çıkıp ailene kabul ettirmişsin. bunun kıymetini bilmeyipte evlenene kadar sana canciğer olup sonradan anneci olması hiç iyi olmamış. yüreğinin sesini dinle ne diyorsa onu yap çünkü yaşadıklarını hislerini acılarını senden iyi kimse bilemez ve tanıkta olmamıştır. az zamnda değil hani kaç zamn olmuş ayrıymışsınız düşünmek için bir hayli vaktin olmuştur umarım. kimsenin yuvasının yıkılmasını istemem hemde çok yeniymiş evliliğiniz ama seni üzdüğü ve yarı yolda bıraktığı da bir gerçek.. Allah kimseye yaşatmasın senide tez elden mutluluğa erdirsin inş. Rabbim yardımcın olsun cnm.. hakkında ne hayırlıysa o olur umarım

aslinda mevzu barismak degil de, esime bir ders vermek istiyorum galiba kendimce. Bana cok acilar yasatti, gercekten beni cok üzdü. Onun da üzülmesini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…