- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
esim sadece karar vermekten kactigi icin konusmuyor. Su an arada kaldigini bilmiyorum.
yarin hayirlisiyla davayi aciyor avukatim insallah. Rabbim onun bana yasattiklarini ona da yasatsin.
Yazik ki, yuvasini bir hic ugruna yikti.
yarin hayirlisiyla davayi aciyor avukatim insallah. Rabbim onun bana yasattiklarini ona da yasatsin.
bir insan bu kadar değişiyorsa eğer annesinin sözleriyle, bu kadar raht ayrılma kelimesini de emin ol annesinin dolduruşlarıyla söylüyordur. dediğin gibi sanki ayrılmayı sen istiyormuş gibi yapıp vicdanlarını rahatlatıp, ele güne karşıda mağdur rolünü oynayacaklar. bence ozamn yüzyüze konuşmayı dene ayrılsanızda barışsanızda kesin kararı ozamn verirsin ancak. annesi babası dıdısı olmadan ama.
emin ol en doğru kararı veriyorsun çok pişman olucak ama affetme bu arada şunu unutma en zor şey ölümdür ama gördüğün gibi ölümlere bile 3 gün üzülüolar bu neki? ve bitiyor sen bunu atlatacaksın emin ol daha yaşında küçükk neler çıkar karşına. o yansın.
Onu pişman etmek istiyosan en alımlı güzel halinle çık karşısına, zaten boşanma kararını almışsın. Birazda canını yak.. Evine git mesela sıradan biri gibi kapısını çal açtığında onunla konuşmak istediğni söyle ona bu evliliğin senin için neden bittiğini anlat sonra kalk ve git :)
Ne kaybettiğini görünce eminim çok üzülücektir :)
Baştan sona okudum konunu hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım daha fazla üzülmezsin..
Can yakma projemle ilgili olumsuz yorum almam umarım :)
benim aklıma böyle bişey geldi niyeyse :)
aminnnnnnnnnnnn.
kaynanam cok mutluymus gercekten. Ogluyla aile gezmelerine bile baslamis.
Bugün olanlari bi anlatsam inanamicaksiniz: Sabah babamla o eve gittik, okul malzemelerimi almaya.
Bi gittik ki kapi duvar. Esim olacak insan! evin kilitini degistirmis ve bunu haber vermeden yapmis. Yani eve giremedim. Babam kendisini aradi ve kizimin okul esyalari lazim deyince, mecburen kiliti degistirdim demis. Yalana bak! Ayrica babam artik bu is uzamasin, deyince de: senin kizin kararini vermis, avukata bile gitmis diye cevap vermis. Yani güya yuvayi ben yikiyorum. Sanki ortada yuva varmis gibi. SU an kendisinin gelmesini bekliyoruz ki esyalarimi alsin babam.
Allahim kimlere gelin gitmisim ben
hem de büyük bir hiç...böyle annelerin derdi ne ya hiç mi vicdanları sızlamıyor kurulmuş bir yuvayı yıkınca ne geçiyor ellerine oğullarına nasıl bir
bağlılık bu hiç çıkarmasalarmış içlerinden sıpalarını tövbe tövbe