konuunun sonuna gelinceye kadar sinirlerim alt üst oldu.
agır yazacagım ama kendine gel biraz.
tabi zor aşık oldugun bir sürü hayaller kurdugun adam böyle dengesiz ve aklı dengesi bozuk çıksın.
seni getirip annenin evine bırakan bi adamdan koca mı olur ?
onu geçtim cevap vermesinler , arayıp sormasınlar?
delimisin kızım sen hala davayı o acsın diyorsun?
hemen git aç davanı,kendin yeni eve çık,oturup düşünürsen neden diye psikolojik bunalıma girer böyle ne yapacagını bilemezsin.merak etme kimsenin yaptıgı yanına kalmıyor.
o ömrünün sonuna kadar mutlu olamayacak bu dengesizlik ve annesiyle.
kendini düşünmüyorsan ileride dogacak çocugunu düşün,böyle saçma bi sülalenin genlerinimi taşısın???
baban haklı bence sanki seni zorla vermek ister gibi neden arayacak? onların araması lazım.ne kadar geçmiş beyefendi kararsızmış ? oldu canım? bence sen yüz vermişsin bu kadarki cesaret edip seni annenin evine bırakıyo. biliyo ki gelse seni alabilecek. şimdi böyle durursan ileride neler yaşarsın.
dayak yedim desen,hakaret etti desen,aldattı desen bu kadar sert konuşmazdım ama bu adam degil.
hemen ayrıl hemen!!! aslada dönme!!!
daha bir cok olayi anlatmadim bile, artik siz düsünün. Sinirlerim alt üst ama kimseye belli etmiyorum.
Maalesef davayi acamiyorum, alman kanununa göre evliyiz ve su an elim kolum bagli. Maalesef bu demokratik ülkede kocamin agzindan cikacak lafi beklemek zorundayim. Su an ayri yasiyor görünüyoruz ve bu 1 sene daha devam etmeli. Anca o zaman dava acabiliyorum. Kendisini asla geri alma niyetim de yok. O tren coktan gecti. Sadece pisman olup sürünsün istiyorum ikiside.