çocuk zaten bizi direk arayıp bize yarım edin falan demedi...ya annesine durumu anlattı bunlar kaldı alınacak die bu kaynanamın halt yemesi...yada abinde borcu var ben söyleyemem anne sen söle dedi..aklıma bu iki seçenekten başka bi şey gelmiyo canım...o yüzden diyorum danaın kuyruğu onlar gelince kopacak die...eğer bu olay kayınvalidemin halkt yemesi ise ona iki çift lafım var..bizi nasıl harcarmış..durumumuzu bilmez gibi..onu söyleyecem yok eğer ikinci seçenekse..kaynımıda neden bizimle irtibat kurmadığı ve beni kaynanamın tavrına maruz bıraktığı için ona kızacam..artık inceldiği yerden kopar..napım..kendimi boşuna çlışıp yorulıyomuş gibi hissediyorum..çalışıyorum kaznıyorum ama ortada hiç bişey yok..banada kocamada yazık..ama yada benmi artık sinirden saçmalama moduna geçtim bilimiyoru.m
bu gibi durumlarda hep kaynana devreye girerçocuk zaten bizi direk arayıp bize yarım edin falan demedi...ya annesine durumu anlattı bunlar kaldı alınacak die bu kaynanamın halt yemesi...yada abinde borcu var ben söyleyemem anne sen söle dedi..aklıma bu iki seçenekten başka bi şey gelmiyo canım...o yüzden diyorum danaın kuyruğu onlar gelince kopacak die...eğer bu olay kayınvalidemin halkt yemesi ise ona iki çift lafım var..bizi nasıl harcarmış..durumumuzu bilmez gibi..onu söyleyecem yok eğer ikinci seçenekse..kaynımıda neden bizimle irtibat kurmadığı ve beni kaynanamın tavrına maruz bıraktığı için ona kızacam..artık inceldiği yerden kopar..napım..kendimi boşuna çlışıp yorulıyomuş gibi hissediyorum..çalışıyorum kaznıyorum ama ortada hiç bişey yok..banada kocamada yazık..ama yada benmi artık sinirden saçmalama moduna geçtim bilimiyoru.m
aferim sana gel alnından öpeyim senivallaha gülüm önce allah sabır ktolaylık versin
çocuk yapmanız ona mı baglıymış buna çok sinir oldum :84:
bende de aynı kaynana var ama ben tavrmı en bastan koydum kayınlarım 30una dayandı daha bişi yok onlar evlenince sunu bunu alırsınız dedi kayın babam yanındada kaynanam alttan alttan bakyor sizin durumuz iyi sende çalışacaksın oğlum senin maaşın bunun ikisinin maası kadar ben borç ödyorum dedi büyük abim cok para harcadı düğünde dedi bende dayanamadım ya ben körmüyüm bişi görmedim ben dedim düğün arabası teyzamin oğlunundu gelinlik yarısını abim ödedi dedim kına bize aitti eşyalar spot altın felan da takmadınız takılanıda aldınız düğün saolun parasını gözümün önünde eşim ödedi dedim sen neyin hesabını çıkartıryosun dedim adamlara kal geldisonra ben bize ne taktıysa kaynım bizde onlara aynısını takarız yok öyle dedim hersey karsılıklı dedim abim bilezik taktı ona bilezik sizinkiler küçük altın taktı küçük altın takarız bu kadar dedim kestirip attım biz kendi borcumuzu ödyoruz bana ne herkes biriktirsin kimseye agız egmesin dedim birdaha bu mevzu açılmadı ve esşimde bana tercüman oldum canım saol dedi bir daha bunlara kal geldi bence bastan kestirip atacaksın canım sonra kıymete binmezsin sömürür ha sömürürler
vallaha gülüm önce allah sabır kolaylık versin
çocuk yapmanız ona mı baglıymış buna çok sinir oldum :84:
bende de aynı kaynana var ama ben tavrmı en bastan koydum kayınlarım 30una dayandı daha bişi yok onlar evlenince sunu bunu alırsınız dedi kayın babam yanındada kaynanam alttan alttan bakyor sizin durumuz iyi sende çalışacaksın oğlum senin maaşın bunun ikisinin maası kadar ben borç ödyorum dedi büyük abim cok para harcadı düğünde dedi bende dayanamadım ya ben körmüyüm bişi görmedim ben dedim düğün arabası teyzamin oğlunundu gelinlik yarısını abim ödedi dedim kına bize aitti eşyalar spot altın felan da takmadınız takılanıda aldınız düğün saolun parasını gözümün önünde eşim ödedi dedim sen neyin hesabını çıkartıryosun dedim adamlara kal geldisonra ben bize ne taktıysa kaynım bizde onlara aynısını takarız yok öyle dedim hersey karsılıklı dedim abim bilezik taktı ona bilezik sizinkiler küçük altın taktı küçük altın takarız bu kadar dedim kestirip attım biz kendi borcumuzu ödyoruz bana ne herkes biriktirsin kimseye agız egmesin dedim birdaha bu mevzu açılmadı ve esşimde bana tercüman oldum canım saol dedi bir daha bunlara kal geldi bence bastan kestirip atacaksın canım sonra kıymete binmezsin sömürür ha sömürürler
aferim sana gel alnından öpeyim seni
sende benden farksız değilmişsin ben canım gelinliğine kadar yapmışsın sende benim gibi..kadir kıymet bilen nerde ama bole giderse bende senin gibi açıp ağzımı yumacam gözümü
yorumları okuyorumda kızlar fazla körüklüyorsunuz, daha geleceklermiş de hiç görüşmemişler belki kaynının haberi bile yok, anca kayınvalide kendi kendine karar verip gelinini sinir etmek için bide arada eşiyle arasında huzursuzluk çıkarmak için laf ediyo olabilir
Iyi de konu kayninin haberi olup olmamasi degil zaten, kaynanasi surekli biseyler koparmaya calisiyor konu o. Bizde ona taviz verme diyoruz. Zaten kaynina yapacagi kadarini yapmis bile. Artik taviz vermesin.
dün akşam kayınvalidem çıktı geldi kızlar...işte küçük oğlunun geleceğinden eksiklerin alınacağından falan bahsedip durdu..hani benden sıkma canını anne alınır bizde yardım ederiz falan dememi bekliyo...küçük oğlunun aldıklarını eksiklerini bir bir anlattı..hatta dönüp dönüp anlatıı..zaten sinirliyim birde sizinle burda konuştum falan tersim döndü artık...
ne yapabilirim anne evlenmek için acele etmeselerdi o zaman bunun böle olacağını bile bile evlendiler...hiç birşey almadan beş kuruşsuz evlenirlerse ben neyapabilirim de sen durup durup bana geliyosun dedim...kendince savunmaya başladı yok şöle yok böle..bende benim dünya kadar borcum var ben yapacağımı yaptım birazda büyük oğlun elini taşın altına koysun dedim..valla ben yoruldum ya daha yeni evliyim 8 aydır bor ödüyorum..ben 2 aylık gelinken gittin küçük oğlunu evlendirdin..tekrar kendimi bir teleşenin içinde buldum dedim..ne evliliğimden ne yeni gelinliğimden hiç bişey anlamadım halende hissettirmiyosununz ..ben size gönül koyuyomuyum dedim..siz ben bişey diyince üzülüp hasta oluyosununz dedim..abisidir..ne isterse yapsın ama ben yoruldum...rızamda yok çünkü herkes ona bekle derken bir anda apar topar evlendi..
çok sert oldu belki ama kızlar gerçekten çok yoruldum...kayın validemle aramada 2 sokak var ya o kadar yakınınz..hiç gelmeyen kadın dün çıktı geldi..neden..beynimi yiyecek..ikimizde çalışıyoruz ben evde saat 20.00 den önce gelemiyorum gelin yemeğinizide burda yemeyin demez bile ama canı bişey isteyince çıkar gelir..sen bişey iste hastayım nasıl geliyim der..
kayınvalidem gittikten sonra eşime de bağırıp çağırdı...eğer beni ezip geçeceksen istediğini yap..demekki biz bir aile olamamışızdır demektir. bu...yoruldum ailenden senden borçlardan her bişeyden ne olur yetsin artık dedim..her sabah kahvaltı hazırlardım eşime kalkmadım ...sabah aradı açmadım..ailesi yüzünden eşimden soğuyorum..dün kayınvalideme al oğlunuda hadi git bıktım sizden die haykırmak istedim resmen..kanım çekilmiş gibi hissediyorum kendimi..bitsin geçsin istiyorum artık..
aynen o kadar belkide ek derselerle falan dahada fazla..beyefendi sabredemyip bizden 2 ay sonra evlendiği için düğün maasrafi için kredi çekti...şimided mobilya için çekmişimiş. halıs perdesi kalmışmış..ama benim evimede farklı bi para girmiyo ki zaten üstelik bende eşimde özel sektörde ne olacağımız belli değil..zannediyolerki biz özelde daha çok para kaznıyoruz..ha bide şu lafi ikinizde mühendissiniz..daha kadın benim mimar olduğumun bile farkında deil sadece kazandığım parayla ilgilendiği için hatun..ama akşam eşime dedim..önce tamam al kardeşisin diyodum ama razı değilim beni çiğenyip geçeceksen karşına alırsın yanına değil bunuda bil dedim..zaten tavrımada koydum ama beni üzen bunların yüzünden benim evimdeki huzurum kaçıyo...eşimle aynı fikirde olsak dahi ara bi soğuyo iste ben mesala eve gidip eşim görmek istemiyorum bugün..buna kızıyorum..iyilikle olsun dedim ama bi çoğunuzun yorumlarından ve yaşadıklarından anladımki bu iş güzellikle olamayacak...illa dişini gösterecekmişsin