- 6 Aralık 2010
- 524
- 3
canım daha neler neler ohooo ilk 3 ay ekem bulamadım desem yeridir makarna yapyordum evde tekken oda ekmek parası artsın die birde annem alıp alıp gönderiyordu vallaha bir kere market gördü gönderdi pudinge kadar sivastan otobüse veripte yaa hamileliğimde bir kere aramadılar ne bir harclık ne bişi abim urfada öğretmen yiğenim iyi beslensinde zeki olsun die son 4 ayda her ay 100lira gönderdi ama karsı taraf fos:84: esimde bilir inkar etmez sonra lojmana tasındık para biriktirdik birde oğlum çok nasipliydi çok altın geldi kredimizi kapattıkta rahatladık allah onalrın inadına verdi rabbim sükürler olsun kaynanam bana siz 3 ay olmadan boşanırsınız dediği lafını bile iştiim su evde bir halısı bir yün yatagı vardır onunlada övünür daha ne olacakdı die halıyıda eşim sırlamış getirmiş düşünün yani
aman ben olsam postamı koyarım o ne la sen çalış onlar yesin evlenirken sana mı sordular yada diğeri borç yaparken sana mı danıştı açıkça söyle eşine merak etme alınmaz kırılmaz eskiden erkekler kadın tarafına yardım ederdi şimdi kadınlar yardım ediyor hey allahım bu ne dün ya yaa allah kolaylık versin
canım aynıyiz inan ne zaman anneme gitsel yada onlar bize gelse benim deterjanımdan,çayımdan peynirime hadar market alışverişimi eksiksiz yaparlar 8 aylık evliyim tıplasan 2 yada 3 kere kendi evimin alışverişini kendim yapmışımdır...canım annem kışlık herşeyimi hazırlamış mantıma kadar bükmüş koymuş dolabe...kaynanamda vereceği yerde götürmeye çalışır...dün aksam eşimi aldım karşıma konuşmaya çalıştım...rızan yoksa tamam yapmayalım dio..ama kardeşim bişeyler yapmak istiyorum die artık yarım ağızla konuşmaya başladı...güna boyu belliki kayanam arıyıp eşini beynin yiyo..ogün ben yüzüne karşı rızam yok dedim ye sabah akşam arıyo..herşeyi söyledim eşime..çocuk istiyorum karışmasınlar dedim...çocuğum büyüyüp okul olay başlamadan ev olayını halletmek istiyorum dedim..hamilelik sürecimi özel doktor ve özel hastanede istiyorum bunlari içinde para biriktermek lazım dedim...kendini hazırla dedim artık bende ihtiyaçlarımı ertelemeyecem dedim..yeter benim sabrım bitti dedim...ole boş boş baktı yüzüme bende sıkıldım arık ailemle senin aranda kalmaktan dedi gitti pc ye oturdu ben aldım kitabımı odama geçtim..dün olanlarda bunlar işte canım