Eşimin ailesinden nefret ediyorum

En iyisini yapıyorsun. Hiç altta kalma.
Bir de tavsiyem borca girerken kendi üstüne girmemeye çalış.
Eşinin üstüne olsun borçlar.
Biraz çirkin duruyor söylediğim ama önlem almakta fayda var.

yok cnm çirkin falan değil...kendisi bunalmalı birazda haklısın...ole zaten artık şöle yapalım bole yapalım demiyorum bu eksik alıncak diyorum.. nasıl alırsa alsın buda sorun aslında sen eskiden bu lazım ama bu ay almayalım durum bu derdin şimdi diretiyosun dio..bende evet eskidendi..senin bana saygın varken di o zamanlar diyorum...bazen almıyo ozamanda ben alıyorum sonra param yok para ver bana diyorum..

geçen bir duvar saati istedim..neten alacaz..alamamak için elinden geleni yaptı bende direttim isityorum die..bide nie almıyosun die çıkıştım...para yok bilimiyosun sanki dedi..bende hep o bana derdi para zaten hiç bi zaman yok ben bu saati istiyorum alırmısın lütfen yoksa ben alırım dedim aldı çok söylendi bende ona söylendim..o akşam sinir olmuştum kendisine artık böle hep sürtüşüyoruz hayırlısı bakalım...

Bunu yapmaya seni mecbur bırakan o.
Sen ona o saati aldırmasan o saatin parası da sevgili babacığına gidecek.
Param yok demeyi becerebiliyorsa ailesine de söylesin.
Param yok bilmiyor musunuz sanki diye.
Hiç pabuç bırakma
İnşaallah düzelir. Aklı başına gelir.

aynen ole cnm..bana gelince para yok..anasıgil isteyince hallederiz anne

inş.valla bu bir yılda düzelmediği için çokta umutlu değilim bakalım zaman gösterecek

ben henuz nısalıyım 1ay sonra dugunum var ama bende nısanlımın aılesınden nefret eder oldum...
gorumcem bı yandan kaynanam bı yandan ıkısı bır olup benı cıldırtıo resmen gorumcem 5 senelık evlı 4 yasında kızı var kendı calısıo cocuga sureklı kaynana bakıo zaten o yuzden nısanlılıgımdan da bısı anlamadım. yakında dugun var halıyle balayına gıdılcek fılan nıyeyse gorumcem karısıo 5 gun cokmus ona gore bodrum uzakmıs ona gore konustu konustu bısı demedım en son yumurtladı o da gelcekmıs bızımle arkadaslar var mı bole bısı sız soleyın ustelık masrafını karsılamamızı beklıo ve ıstıo ona bısı solesem kaynana bana cephe alıo ona bısı solemesem benım balayı burnumdan gelıcek. nısanlımda saolsun agzını acıp bısı demıo seytan dıo dugun ustu ayrıl kurtul sımdıden boyleyse gerdegede gorumceyle gıreyım allah bana sabır versın

azım açık kaldı afedersin ama aranızda da yatsın bari gelip yuh şimdi susarsan sonra hiç konuşma zaten canım açık konuşayım... hemen bugün konuş nişanlınla o nasıl kabul eder bu saçmalığı aklım ermiyo en özel tatiliniz olucak bu nasıl müsade eder nasıl susar!!!:95:

Ayy keşke kaynanamda bana öyle desen ne olurdu sanki :) Şaka bi yana bütün iş eşinde bitiyor hayret bişey sanki sadece para eşinden çıkcak gibi eşini tek çağırıyor oylemi sende kaynana tepkini ver para sırf eşimden çıkmıyor de beni neden çağırmıyosun den ve hatta babanın para verdiğini söyle kendinizi kullandırmayın derim ben gerekiyosada konusmayın sizin yüzünüzü göremey muhtac değil onlar paranızı seviyorlar

canım babam o ya allah onu başımızdan eksik etmesin..ama o devir bitti artık..almayacam para falan..birazda eşimin ailesi düşünsün

Canım siz karı koca mühendissiniz en az ayda 5-6bintl geliriniz vardır. Buna rağmen baban yardım ediyosa zaten burda başta bir problem var. Sizin daha kenara para atmanız lazımdı. Sen o kocanı ya şkna edecen ya da gidecek anasının evine. Çok sinirlendim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…