cnm benim aynı sorunlardan hatta daha da fazlası bizde de var.
evlendim 2 gün sonra balayındayken biz kaynım bilezikler için aramaya başladı.
giderken altınlarımı kayınvalideme bırakmıştık ne olur ne olmaz diye geldiğimizde küçük altınlarımızı bize sormadan vermişti bile kaynıma.daha sonrada zaten teker teker 2 aya kalmadan bileziklerimin hepsi gitti.meğer kaynım olacak beyefendi iflas etmiş.hiçde söylemiyo iflas ettiğini.en son benim bir künyem vardı eşim doğumgünümde almıştı nişanlıyken ona bile tenezzül edip istemeye geldi.2,5 yıl oldum evleneli bir lafı geçsin hemen kayınvalidem iyiki bir altın verdiniz ödemeyeck merak etmeyin diyo.bu arada kaynım çalışmıyo hala.nasıl ödeyecekse artık.eltim desen zaten hiç eyvallahı yok bana.beni görünce havasından geçilmiyo.hep annem babam yardım etti bize evimizin eksiklerini falan hep onlar aldı.hiç ailem,n lafı geçmiyo ama.hala bizi şikayet ediyolar aileme yardım etmiyomuşuz diye.benim artık evlerine gidesim bile gelmiyo açıkcası.eşimde yeni yeni anladı kullanıldığımızı.ama ben onları hep allaha havale ettim.bu genç yaşımda ailelerine girdiğimden beri hep sıkıntı çekiyorum.rabbim görüyo ne diyeyim.eşim üzülmesin annem üzülmesin diye geçenlerde onlar yüzünden sıkıntıdan birde düşük yaprım.birde suçlu ben oldum gidip ultrasona girmişimde ondan düşmüş.
valla evlerine gidiyorum doğru düzgün konuşmuyorum bile artık.
sana tavsiyem arkadaşım sen ne yaparsan yap o insanlar bir şekilde maddi manevi senin yuvana sıkıntı vermeye devam edecek.nasıl başlarsa öyle gidiyo çünkü.eşinle onlar yüzünden kırmayın üzmeyin birbirinizi.hayat güzel..gençliğimizde bu sıkıntılarla boğulursak yaşlanamayacağızda