Eşimin ailesi

Bu erkeklerin kafasını kopartmak lazım. Böyle olacaktı niye evlendirdin oğlunu o zaman yaninda oturtup evini alsaydın. Ailesi önemli değil derdim önceden ama gerçekten aile seçtiğin eş kadar önemliymiş.

Bu erkeklerin kafasını kopartmak lazım. Böyle olacaktı niye evlendirdin oğlunu o zaman yaninda oturtup evini alsaydın. Ailesi önemli değil derdim önceden ama gerçekten aile seçtiğin eş kadar önemliymiş.
Kesinlikle oyle canım şimdi sorsalar evlenirmiydin niye aslaa bu 1 bucuk senede ne kadar dengesiz olduklarını gordumya benim ailem melekmiş mutluydum evlendim evleneli hep ağladım annesi hep oğlunu sürdü üzerime bizim tüm tartışmalarımız bu kadın yuzunden

Bizim de bütün tartışmalarımız onların yüzüne o kaar saygısızlar ki yatak odama bile direk dalıyolar insan bi kapı falan tıklatır çamaşırlarımın olduğu dolapları karıştırır ben bıktım bu kadindan artık Allaha havale ediyorum rabbim en iyisini bilir en güzelini yapar.

Sal gitsin o eşi. Seni takmayan ezdiren bir adam düşün

suçlayacak biri varsa o da sizin eşinizdir. özel hayatınıza bu denli karışılmasına müdahale edilmesine baştan beri izin verince onlarda har türlü tavrı göstermeyi kendilerine rol biçmişler. baştan beri vıcık vıcık bir ilişki. yazık olmuş. zaten kısa süreli bir ömrümüz ve gençliğimiz var. onu da sizi düşünmeyen eşinizi ve sizi insan yerine koymayan ailesi ile boşa harcamayın. tavır koymanızın vakti geldi.

Ahahaa aynen bizimkide dalıyor bebeğe bakmak icin bi tıklat değilmi kapıyı işte dağdan gelme diye bosuna demez annem nişanlıyken cok severdim kv demi ama kendi nolduysa soğuttu oysaki burda kimsem yok oğlunu sevmişim herşeyi bırakmışım onun icin saygıda kusur etmiyorum bide tavırlı hareketleri eve ayak bastığı gibi bebek nerde napıyo diyo yani tek onun icin geliyorum demeye çalısıo

Herşeye tamam der bir kere olsun demez ama evimizin içine gelince yok. Artık onlar benim için bittiler konuşmicam artık onlarla

Vallaha evlenmeden önce iyiydi ama evlenince kadın şeytana dönüştü dengesiz.

Ben de eşim için hep sabrettim kayınvalidemle kötü olmayayım diye alttan aldım Eşim benim annem ile görüşmüyor Ama ben her zaman onun ailesi ile görüştüm ve saygıda kusur etmedim. Eşimin telefonunda aramaları kaydeden bir uygulama var. Geçen gün bir telefon konuşmasında kayınvalidemle Eşimin beni çekiştirmelerine şahit oldum. Bayağı Kayınvalidem eşimi dolduruyordu. Eşimin de ondan altta kalır yanı yoktu Tabii ben bunu duyduğum hâlde kayınvalideme kötü bir söz söylemedim sadece durumumda Allah iki yüzlülerin şerrinden korusun diye bir söz paylaştım , Tabii kayınvalide üzerine almış., Biliyor tabii eşime ayrı,bana ayrı konuştuğunu geçen telefon açtı o durumu bana paylaştığını biliyorum dedi Ben de konuyu anlattım ne oldu biliyor musun o bana küstü Ben ona küseceğime. Artık hiç umursamayacağım istediği gibi küsebilir ben asla evine gitmeyi ve o'nunla görüşmeyi düşünmüyorum. Eşiniz için sabretmeyin kendi tavrınızı koruyun derim çünkü eşim için deyip de sustuklarımızın hiçbir şekilde kıymeti olmuyor. Ne eşiniz sizi taktir ediyor ne de kayınvalideniz.

Zorla götürdüler diye kimsenin evinde 2gün 4 gün her neyse kalmayın .Ben kayınvalidemin evinde 2 günde daralıyorum. Eşimle baştan anlaşıp gidiyoruz diyorum en fazla 3 gün o da öldüm kaldım. 3. Gün dönüş günü oluyor. Eviniz varken niye başkasının evinde kalsın eşiniz. Biraz net olun sınırlar iyidir. Her şeye he demeyin, zorla götürdüler demeyin. İstemezseniz kimse götüremez. Kayınvalidem yok mevlide götüreyim, yon duaya gidelim derse ben sevmiyorum yada gelmek istemiyorum derim gitmem. Eşim de ne işi var onun oralarda der kapanır mevzu. Küstülerse zaten bazı sınırları koymak için tam zaman gelmiş demektir. Eşinize 2nizin aile olduğunu ve zorlamalara gelemeyeceğinizi, kimsenin evinde kalmak istemediğinizi belirtin.

Evet çok haklısın. Eşine yaptığın fedakarlıklar bile değmiyor. Artık kendiler bilir küserse küssünler.

B
Ona belirtsemde anlamiyor bazen çok iui haklısın falan der ama bazen beni yerin dibine sokar gitmezsem onları arayıp yok şöyle böyle der durur ama bundan sonra kapı orda kendisi gitsin kalsın. Bide kaynimgil ilçede oturuyorlar hastane falan iyi değil zaten ama neyin kafasindalar bilmiyorum.

Çalışıyor musun?
Çalışmıyorsan öncelikle iş ara ve bir iş bul. Eşim izin vermez deme ikna et para lazım de bir şey de çalış.
Sonra para biriktirmeye başla
Sonra baktın böyle gitmiyor açarsın boşanma davanı tek başına küçük bir ev tutarsın yaşar gidersin zaten çocuk da yok hele İstanbul gibi bir şehirde de değilsen ne ala.
Ama demem o ki çocuk yapma şimdi dikkat et.
Çocuk olunca düzelir belki adam diye düşünme.

Niye ayıp olsun ki peki böyle yapınca size ayıp olmuyor mu. Bence bu ayıp olaylarını geçmek lazım. Açıkçası zamanla daha farklılaşır diye düşünüyorum. Siz bir şeyleri yoluna koyana kadar fazlaca taviz vermeyin sadece. Net olmak iyidir böylece sizi ezip geçemezler, eğip bükemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…