Eşimin ailesi

Aaa kayninizin evinde bakilmasi ne alaka...hey Allahim akil fikir ver boyle insanlara...
Onlarda araba varmış bizi hastaneye götürürlermiş eşim evde sıkılırmış falan diyolar bende arabamı yok taksi tutarım dedim kötü oldum

Hic sormayı inanın bazen keşke biraz daha bekleseydim evlenmeseydim bile diyorum.
Lütfen kendinizi ezdirmeyin
Onların canı can, seninki değil mi?
Eşinizle güzelce tatlı dille anlatın bu durumu nereye kadar böyle gidecek ki ayrı eve çıkmışsınız ama hiç huzur vermiyorlar Allahım güzel günler hayırlı günler versin size

Ama lütfen artık güçlü görünün ve mesafeli olun.. bırak kötü desinler sen kendini biliyorsun sonuçta

Sizi üzmekten çekinmeyeni siz de üzmekten çekinmeyin. Çağırdılar mi bahane uydurun. Anasının evinde mi bakilmak istiyor benim bakmamı istiyorsan evinde kalırsın yoksa git anan baksın derim doğum yapan görümceye bakma konusu şahsi bir şeydir aranız çok iyidir olabilir ama emrivaki ile olmaz bu iş annesi nerdeymis hem daha neler yani. Kendinizi açıklamaya çalışmadan sessizce koyun mesafeyi kendini açıklasanız da anlamazlar çünkü. Bir şey mi istediler ah suram ağrıyor ah buram böyle. Böyle ailelerle evlilik politika istiyor. Dobralik ve iyi niyet kar etmiyor. Hele kocamı uzmeyeyim demeyin hiç size böyle yapılmasına izin veriyorsa ilk onun gözünü oyun. Bir kendinin mi ailesi varmış? Sizin kardeşiniz rahatsızlansa o gelip bakacak mıymış mesela? Anneniz sürekli gel söyle hizmet et diye darlıyor muymuş?? Ailesi nerenin kraliyetinden geliyormuş? Anası nerenin güzellik kraliçesiymis??

Bizi yönetmeye çalışıyorlar abisi evimize gelip bize çeki düzen verecekmiş yani aile hayatı diye birşey koymuyorlar bizim kararlarımıza saygı duymuyorlar. Ben konuşunca kusuyorlar eşimde benim ailemle aramı aciyosun diyo ama ben birşey yapmıyorum onlar beni kukla saniyo artık yeter diyorum mesela çocuk düşünmeye başladık hepsi daha erken ne çocuğu bekleyin borcunuz var kiradasınız falan diyolar kusura bakmayın fazlaca doldum o yuzden herşeyi yaziyorum

Görümcemle aram iyi değil annesi orda duracakmış bende geleni gideni karşılayacakmışım eşim babasız büyümüş anneside bunları terk edip gitmiş ama hala bizim evliligimize burnunu sokuyo çok masum gibi duruyor ama yılan gibi sokup dolduruyo herkesi

Zamanı gelince bakarız deyip kestirip atın. Direkt söyleyince kötü siz olursunuz. Sanırım sizin de ajitasyon yapmanız gerekecek. Direkt bunlar beni sevmiyor böyle fesat söyle yılan derseniz kötü siz olursunuz. Böyle durumlarda en iyisi yuvarlak belirsiz cevaplar vermek. Huzurunuzu sağlayıncaya kadar da çocuk düşünmeyin derim naçizane.

Aslında biz eşimle çok mutluyuz yani onlar bizim hayatımıza müdahale etmediği zaman çok çok iyiyiz ama onlar bi buraya gelince veya biz oraya gidince herşey allah bullak oluyor tabiki herkes kendinde aramalı hatayı önce ama onlar sürekli laf sokuyor ve kıskanıyorlar beni eşimden onların acısı ondan yolda yürürken bile görümcem aramızda yürüyor artık gerisini siz düşünün bunların hakkinda nasıl iyi düşünebilirim ki bilmiyorum yani

Kesinlikle bilmiyorlar görümcem doğum yapackmış gel bak diyorlar eşimde git bak falan diyo bunlar bana kafyı yedirtecek iyice
Yok artik en buyuk problem esinde.esin boyle yaparsa onlar da istediklerini soyler tabi.inatlasirsan iyice yapisir boyle tipler ailesine.bahane bul gecistir.ailesinin yaptiklarini kendisinin gormesini saglayin

Esinize kötülemeyin diyorum efenim. Sevmek zorunda değilsiniz. Esinize sikayetlendikce onları daha çok tutacak hep böyle olur. Susup oturmak da olmaz. Emrivaki mı yapıldı bahane sunun yan yattı yok çamura battı. Size laf mı sokuldu ah ben onlar hep iyi olsun istiyorum neden böyle söylüyorlar ki (tarzı masumane yakarış gibi gibi şeyler... Namertle mertçe dovusulmez politika ise politika

Evet sizde haklısınız ama sinirlerime hakim olamiyorum bir türlü

Estağfurullah dolmakta o kadar haklısınız ki.. ben zaten konunuzu okurken eşinizin izin aldığında abisinin sizin eve gelip sizi ısrar ile alıp gitmesine öyle gıcık oldum ki anlatamam keşke eşiniz izin vermese ya bu kadar müdaheleye

O şehirden uzaklaşma gibi bir durum söz konusu mu?

Bu nedir elleri hep bi üzerinizde.. eşinizin evlendiğini idrak edemiyor mu bunlar

Yok artik en buyuk problem esinde.esin boyle yaparsa onlar da istediklerini soyler tabi.inatlasirsan iyice yapisir boyle tipler ailesine.bahane bul gecistir.ailesinin yaptiklarini kendisinin gormesini saglayin
Eşimde de şu problem var bana gelip ya şöyle böyle haklısın falan diyo onlardan biriyle konuşuncada beni onlara karşı savunmayip ya napiyim işte diye onların eline beni eşim veriyo aslında o üzülmesin diye susuyorum ama artık susamıcam galiba

Uzaklaşmamiz mümkün degil malesef. Ya biz yeni evli insanlar sayılırız vakit geçirmek istiyoruz ama bunu anlamıyorlar. Eşimde birşey olunca tamam tamam tamam demekten başka birşey bilmiyor bana gelince tamam değil ama

Bu erkeklerin kafasını alıp duvara sürteceksin

Allah sana kol
Alla sana kolaylik versin diyecegim cidden. Bencede fazla taviz verme verdikce tepene cikacaklar. eşinde kusura bakmasinda rvin erkegi senide ailesinide ayirt etmesini bilecek kendine guveni yoksa evlenmeseymis

Allah sana kol

Alla sana kolaylik versin diyecegim cidden. Bencede fazla taviz verme verdikce tepene cikacaklar. eşinde kusura bakmasinda rvin erkegi senide ailesinide ayirt etmesini bilecek kendine guveni yoksa evlenmeseymis
Çoğu zaman bende bunu diyorum madem böyle olacaktı seni yanlarından ayirmasalardı sende otursaydın yanlarında benim derdim neydi evimi ailemi bırakıp gelmek diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…