Söylüyorum ama dinlemiyor ben yeni gelinmişim her istedikleri olacakmış öyle söylüyorlarKesinlikle taviz verme eşinede ailesinede bizim kendi evimiz var ben bakarım eşime de ve asla gitme kudursunlar dursunlar
Tabiki yapacam ama biz oraya gittigimizde öyle yapmiyoruz yada ailede görülen görgü mü bilmiyorum.
Kesinlikle bilmiyorlar görümcem doğum yapackmış gel bak diyorlar eşimde git bak falan diyo bunlar bana kafyı yedirtecek iyiceNeden?
Şunlara hiçbir şey yapmayın. Kıymet bilecekler mi sanıyorsunuz?
Bende dayanamadım geçen söyledim herşeyi kayinvalideme ama anlamıyor benim evliliğim kukla değilim her istediginizi yapamam diyorum ama nafileOnlar öyle sanıyorlar ben eşimin ailesine azda olsa taviz verseydim köle yaparlardı beni 1 dediler 2 dediler boşa söylediklerini anladılar sakın taviz verme bir süre sonra pes ediyorlar
Tavır yaptı bende yeter dedim ben kendimi ezdirmeye gelmedim dedim sonra o da bana hak verdi ama fazlaca aileci onu da üzmek istemiyorum ama benimde canım var artık dayanamiyorum bunlara eşimle kavgalarımız hep onların yüzüne oluyor.küssünler umursama. bi kere taviz verirsen hep öyle gider. bilirim böyle insanları bende de var aynısından. elini versen kolunu kaptırırsın. isterler ki seni yönetsinler sen de kukla gibi her dediklerini yap sesini çıkarma. sakın taviz verme. eşine de verme. sen annesiyle kavga edince eşin ne dedi ne tepki verdi konuştunuz mu hiç?
Hizmetçileri misin pardon da?Kesinlikle bilmiyorlar görümcem doğum yapackmış gel bak diyorlar eşimde git bak falan diyo bunlar bana kafyı yedirtecek iyice
Benim gorumcemde aynısı herşeye küser kardeşini dolduruşa getirir herkesin atkasindan konuşur ama can ciğer olur geri o yüzden yaklaşmak istemiyorum sevdiklerine öyle diyeGaliba turlerinin son ornegi uzun zamandir boyle tipleri duymamistim Allah yardımcın olsun... Eften puften kaynana konusu acanlar şunu okusunlar da hallerine şükretsinler..
Zamanla duzene girersiniz.. Benim de gorumcem rahat vermezdi... Cok olaylar problemler yasadik..
Hic sormayı inanın bazen keşke biraz daha bekleseydim evlenmeseydim bile diyorum.Nasıl bi aileye düştünüz siz ya Allah sabır versin..
Eşime aynısını söyledim gidiyosan kapı orda beni istemediğim yere götüremezsin dedim çünkü önceki gittiklerimde hep ağlayarak döndüm eve artık hicbirisini arayıp sormicamHizmetçileri misin pardon da?
Bu kadar pasif olma sessiz kalma.
Eşine evimizde kalırsan ben bakarım ha yok diyorsan buyur git annenler baksın de çek restini.
Bırak kötü gelin ilan etsinler uzak dursunlar
Yapamam rahatsızım gribim onlara da bulaşır gidemem de geç.
Inşallah yaOnlar bence son uzatmalarını oynuyorlar onlar yorulup pes edene kadar sende kesinlikle pes etme biraz zorlu bir yol olacak ama inan bana kazanan sen olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?