Ben de eşim için hep sabrettim kayınvalidemle kötü olmayayım diye alttan aldım Eşim benim annem ile görüşmüyor Ama ben her zaman onun ailesi ile görüştüm ve saygıda kusur etmedim. Eşimin telefonunda aramaları kaydeden bir uygulama var. Geçen gün bir telefon konuşmasında kayınvalidemle Eşimin beni çekiştirmelerine şahit oldum. Bayağı Kayınvalidem eşimi dolduruyordu. Eşimin de ondan altta kalır yanı yoktu Tabii ben bunu duyduğum hâlde kayınvalideme kötü bir söz söylemedim sadece durumumda Allah iki yüzlülerin şerrinden korusun diye bir söz paylaştım , Tabii kayınvalide üzerine almış., Biliyor tabii eşime ayrı,bana ayrı konuştuğunu geçen telefon açtı o durumu bana paylaştığını biliyorum dedi Ben de konuyu anlattım ne oldu biliyor musun o bana küstü Ben ona küseceğime. Artık hiç umursamayacağım istediği gibi küsebilir ben asla evine gitmeyi ve o'nunla görüşmeyi düşünmüyorum. Eşiniz için sabretmeyin kendi tavrınızı koruyun derim çünkü eşim için deyip de sustuklarımızın hiçbir şekilde kıymeti olmuyor. Ne eşiniz sizi taktir ediyor ne de kayınvalideniz.