Eşimin ailesi

Eşine hiç üzülme bencilin teki ne demek bu kadar karisilmasina rağmen birşey demiyor.Benim eşim de ilk yıllar ailesini dinlerdi boşanma derecesine geldik.Ben de senin gibi eşim üzülmesin aman diyordum.Ne oldu olan bana oldu sınır hastası oldum.Onlar yüzünden yüzlerini görmek istemiyorum.Yalanlar iftiralar oyunlar neye uğradığımı şaşırmıştım.Eşimi çalıştırıp para vermemeler.Bizim paramizi catir catir yemeler.Sakın kendini ezdirme görümcene gitme anası baksın kızına kimseye yaranamassin..ilk önce eşine acimiyacaksin o sana bak hiç acimiyor

Bundan sonra öyle yapıcam bana acimayana bnde acimayacam konuşmazlarsa konuşmasınlar kafaya taka taka insan sağlığından oluyor gerçekten.

Araya kesinlikle mesafe koyun benim eşimde aşırı derecede ailesine düşkün abisine kardeşine ve annesine e onlarda bildiği için herşeyine karışırlar yani düşünün bende 1 bucuk senelik evliyim eşimle 1 kere bile tek şehir dışına çıkamadım oysaki cok çıktığınız oldu kağıt işleri için ve bebeğim için konsolosluk vs abisi bizimle geldi neymiş tek gitmesin uzun yol ve yine konsolosluk işimiz var eşime dedimki bundan once abin geldi bunda tek gidelim bizde aile olduk artık cocugumuz var bak tek gidelim neymiş abisi izin vermezmiş annesiyle kardeşide gelcek veya abisi gelicek yoksa gidemezmişiz.hayatı zindan ettiler bana diyorumki ya sen evlendin cocukmusun bizde bıyle diyor.eşin eğerki seni değilde aileyi ön planda tutuyorsa haklıysanda seni haklı görmez malesef cok zor her şeyine karışan aile ile ömür geçirmek senin evin varken ne alaka kaynının evinde kalmak sen evinde bakamıyormuymuşsun.boyle kişiler arayı açmak isteyenler emin ol

Ne zormuş değilmi evlilik aynı bende bunları yaşıyorum piskopatlık derecesinde bağlılık ve bizim adımıza karar vermeler bende daynamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Aynı bende o durumdayım ve patlamamak icin kendimi zor tutuyorum aile işinde çalısıyor ve annede toplanıyor para eşim bana harçlık dahi bırakmaz cunku parası yok annesinden para istediğinde anne hesap soruyo ne icin şazım diye ona gore veriyor cok aşırı derecede aileci benim dediğim hicbişey umrunda değil ama soz konusu aile olunca sular duruluyo eşimde.anne herşeyimize karışıyo gorumce ve kaynımda dahil..cok bunaldım

Siz calısıyormusunuz ?
Belki hani calısıyorsanız gün icinde eşinize bakan yok diye teklif etmişlerdir ne bileyim iyiyi düşüneyim dedim
Birde eşiniz ne diyor tüm bu olanlara ?
Calısmıyorsanız artık bi zahmet ogullarının kardeslerinin evlendigini ayrı bir evi oldugunu idrak etmeliler ama eşine de cok iş düşüyor

Ayy vallaha aynısı bendede var seninde allah yardımcın olsun. Evime aldığım en ufak şeye bile karışıyorlar niye aliyon diye artık çok bunlamaya başladim. Aslinda asıl mesele eşlerde onlar bi mesafe koysa bizi birşeylere mecbur etmeseler keşke.

Çalışıyordum ama 4 ay önce ayrıldım çalışırken çok iyiydim çünkü para getiriyodum eve ama işten ayrılınca evime herşeyime karışır oldular eşim de ailem atamam mecbursun çekmeye diyo

Ya gerçekten Allah yardımcımız olsun biz evlendik diye bunlara köle değiliz ki bunlar bizi ne olarak görüyor bilmiyorum. Banada bırakmaz para falan. Kadınsın sonuçta ihtiyaçların oluyor demez. Benimde büyük kaynım öyle hem evime bana evliliğime karışıyorlar sonrada arayıp sen avradının sözünden çıkmıyosun falan diye kışkırtıyorlar.

Ne zormuş değilmi evlilik aynı bende bunları yaşıyorum piskopatlık derecesinde bağlılık ve bizim adımıza karar vermeler bende daynamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun ben kendi ailemde böyle şeyler görmeyince bunlar bana hiç normal gelmiyor. Benimde iyice psikolojim bozuldu. Bunlar insana kafayı yedirtir vallaha.

Ya tabiki alsın anne karışma dese korusalar bizi bir der iki der görürki eşlerimiz arkamızda birdaha karışmaz koca koca değilki çocuk daha anne ne derse o ben hepsinden soğudum vallahi araya mesafemi koyuyorum morelini bozacak insanlardan uzak durmak en iyisi

Bundan sonra bende öyle yapacam ne derse desin ilgilendirmiyo artık.

Bu adamdan hemen çocuk yapma
Hatta boşanmayı aklının bi kenarında tut
Böyle ömür geçmez, bir kere geldiğin hayatı, tanımadığın insanların kölesi olarak harcama.

Rezillik yaa dün konusmamız oldu eşimle bebegime konusuyo güya diyo oglun senin baban patron bende dedimki hıımm patron ama parası yok bu nasıl iş keşke işci olsaydında en azından maaşın olurdu :)) dedim nereye kadar neden annende birikiyor neymiş annesi bize ve kaynımgillere ev alcakmış onun icin biriktiriyormuş dedimki biz neyiz birikim yapanıyormuyuz oysaki ben hiç savurgan biri değilimdir.yalan işte cocuklarını kullanıyor bir tartışma oldugundada dilbaz gorumcem derki siz değil hep annem yaptı herşeyi terbiyesiz.eşime dedimki siz annede biriktiriyosunuz bişey sahibi olamıyoruz bırakın herkez kendi payına düşeni alsın ev mi alıyo ne alıyosa alır sonra annem aldı diye minnettarlık duyarsınız.anneleride kendi ayyaş kardeşlerine veriyo sonra alamıyo parasını düşündükce sinirlerim bozuluo

Allah yardımcımız olsun ben kendi ailemde böyle şeyler görmeyince bunlar bana hiç normal gelmiyor. Benimde iyice psikolojim bozuldu. Bunlar insana kafayı yedirtir vallaha.
Aynen oyle uzak durmak en iyisi kendi hallerine bırakmak bizimkiler kadayı yemiş soyluyorumda eşime siz gerçekmisiniz yaa diye gülüyorum biri birini arayıpta cvp vermediğinde panik oluyorlar noldu neden açmıyo diye veya birbirlerini aksam eve bırakıyo oysaki evi yakın eee vardınmı eve hep ararlar birbirlerini :)) deliler

Bu adamdan hemen çocuk yapma
Hatta boşanmayı aklının bi kenarında tut
Böyle ömür geçmez, bir kere geldiğin hayatı, tanımadığın insanların kölesi olarak harcama.
Boşanma gibi lüksüm yok malesef çünkü arkamda destekcim kimsem yok kimseye hiçbirşey söyleyemiyorum kaçarak evlendim tanimadan zaten benim en büyük hatam bu. Bazen bütün suçun bende olduğunu düşünüyorum hakkattende öyle keşke yapamasaydım hayatimi mahvettim değdimi değmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…