Bu erkeklerin kafasını kopartmak lazım. Böyle olacaktı niye evlendirdin oğlunu o zaman yaninda oturtup evini alsaydın. Ailesi önemli değil derdim önceden ama gerçekten aile seçtiğin eş kadar önemliymiş.Rezillik yaa dün konusmamız oldu eşimle bebegime konusuyo güya diyo oglun senin baban patron bende dedimki hıımm patron ama parası yok bu nasıl iş keşke işci olsaydında en azından maaşın olurdu :)) dedim nereye kadar neden annende birikiyor neymiş annesi bize ve kaynımgillere ev alcakmış onun icin biriktiriyormuş dedimki biz neyiz birikim yapanıyormuyuz oysaki ben hiç savurgan biri değilimdir.yalan işte cocuklarını kullanıyor bir tartışma oldugundada dilbaz gorumcem derki siz değil hep annem yaptı herşeyi terbiyesiz.eşime dedimki siz annede biriktiriyosunuz bişey sahibi olamıyoruz bırakın herkez kendi payına düşeni alsın ev mi alıyo ne alıyosa alır sonra annem aldı diye minnettarlık duyarsınız.anneleride kendi ayyaş kardeşlerine veriyo sonra alamıyo parasını düşündükce sinirlerim bozuluo
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim ailem katlanmak zorundasın sana birşey deselerde onlara hep güleceksin falan diyor.eşin bu olaylar karşıısnda ne yapıyor?
- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 33
Kesinlikle oyle canım şimdi sorsalar evlenirmiydin niye aslaa bu 1 bucuk senede ne kadar dengesiz olduklarını gordumya benim ailem melekmiş mutluydum evlendim evleneli hep ağladım annesi hep oğlunu sürdü üzerime bizim tüm tartışmalarımız bu kadın yuzundenBu erkeklerin kafasını kopartmak lazım. Böyle olacaktı niye evlendirdin oğlunu o zaman yaninda oturtup evini alsaydın. Ailesi önemli değil derdim önceden ama gerçekten aile seçtiğin eş kadar önemliymiş.
Bizim de bütün tartışmalarımız onların yüzüne o kaar saygısızlar ki yatak odama bile direk dalıyolar insan bi kapı falan tıklatır çamaşırlarımın olduğu dolapları karıştırır ben bıktım bu kadindan artık Allaha havale ediyorum rabbim en iyisini bilir en güzelini yapar.Kesinlikle oyle canım şimdi sorsalar evlenirmiydin niye aslaa bu 1 bucuk senede ne kadar dengesiz olduklarını gordumya benim ailem melekmiş mutluydum evlendim evleneli hep ağladım annesi hep oğlunu sürdü üzerime bizim tüm tartışmalarımız bu kadın yuzunden
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Sal gitsin o eşi. Seni takmayan ezdiren bir adam düşünKızlar merhaba takip ediyordum ama daha önce hiç konu açmadım. Lütfen sonuna kadar okuyun. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Eşimin ailesiyle ilgili çok sıkıntılarım var. 1 buçuk yıllık evliyim. 3 ay kadar eşimin ailesiyle birlikte oturuyoduk. Kendi evimize çıkmaya karar verdik sürekli laf ettiler eşimi doldurup üzerime kışkırttılar. Açıktım onun için bir ton laf ettiler. Bunlar gelip geçti çokta tinlamadım. Ondan sonra çok olaylar geçti söylemediğim şeyleri söyledi diyerek beni sürekli öne attılar. Geçen ay eşimin yıllık izini vardı ikimizde evimizde 1 hafta geçirelim gezelim ondan sonrada memlekete gidelim dedik ama burnumuzdan getirdiler abisigil bizi almaya geldiler zorla gittim. Çünkü gittiğimde sürekli laf sokma çabasındalar ama eşim için katlandım. 2 gün eşimin abisigilde kaldık 2 gün babaannesigilde kaldık 4 gün ablasıgilde kaldık onlar farkli yerde oturuyorlar sürekli arayıp gelin gelin diye çağırdılar gidincede yüzleri gülmedi. Neyse bunu böyle atlattık. 1 hafta önce hastaneye gittim sağlık sorunlarım vardı. O arada eşimin de iş kazası geçirdiğini duydum. O an ne yapacagimi bilemedim ayağı yanmış eve geldim kendi derdimi sıkıntımı unuttum. O gün bütün ailesi geldiler. Benimde canım çok yaniyordu ve eşime canım sıkıldığı için gülmedim normal olarak. Bunlar başladı sen kimseyi istemiyon bidaha gelmeyiz senin evine falan demeye ve kayınvalidemle kavga ettik ve ben çok rahatsızdım bide nerdeyse her ay gelirler 3 4 gün kalirlar hiç-bir saygısızlık yapmam. Eltim görümcem falan gelir daha çok gençler ama hepsi oturu ben ytaklarini falan sererim toplarım orali bile olmazlar. Tabiki yapacam ama biz oraya gittigimizde öyle yapmiyoruz yada ailede görülen görgü mü bilmiyorum. Bide eşimin ayağı yandığı için biz burda raporlarla uğraşıyoruz onlar tutturmuş kaynımın evine gidip orda kalacakmış orda bakacaklarmış ya benim kendi evim varken neden gideyim neden kalayım başkasının evinde. Bunun içinde bana tavır aldilar konuşmuyorlar. Artık araya mesafe koymayı düşünüyorum ama eşim fazlaca aileci ne yapmam lazım yardım edin lütfen...
- 13 Ekim 2018
- 171
- 216
- 18
- 45
suçlayacak biri varsa o da sizin eşinizdir. özel hayatınıza bu denli karışılmasına müdahale edilmesine baştan beri izin verince onlarda har türlü tavrı göstermeyi kendilerine rol biçmişler. baştan beri vıcık vıcık bir ilişki. yazık olmuş. zaten kısa süreli bir ömrümüz ve gençliğimiz var. onu da sizi düşünmeyen eşinizi ve sizi insan yerine koymayan ailesi ile boşa harcamayın. tavır koymanızın vakti geldi.
- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 33
Ahahaa aynen bizimkide dalıyor bebeğe bakmak icin bi tıklat değilmi kapıyı işte dağdan gelme diye bosuna demez annem nişanlıyken cok severdim kv demi ama kendi nolduysa soğuttu oysaki burda kimsem yok oğlunu sevmişim herşeyi bırakmışım onun icin saygıda kusur etmiyorum bide tavırlı hareketleri eve ayak bastığı gibi bebek nerde napıyo diyo yani tek onun icin geliyorum demeye çalısıoBizim de bütün tartışmalarımız onların yüzüne o kaar saygısızlar ki yatak odama bile direk dalıyolar insan bi kapı falan tıklatır çamaşırlarımın olduğu dolapları karıştırır ben bıktım bu kadindan artık Allaha havale ediyorum rabbim en iyisini bilir en güzelini yapar.
Herşeye tamam der bir kere olsun demez ama evimizin içine gelince yok. Artık onlar benim için bittiler konuşmicam artık onlarlasuçlayacak biri varsa o da sizin eşinizdir. özel hayatınıza bu denli karışılmasına müdahale edilmesine baştan beri izin verince onlarda har türlü tavrı göstermeyi kendilerine rol biçmişler. baştan beri vıcık vıcık bir ilişki. yazık olmuş. zaten kısa süreli bir ömrümüz ve gençliğimiz var. onu da sizi düşünmeyen eşinizi ve sizi insan yerine koymayan ailesi ile boşa harcamayın. tavır koymanızın vakti geldi.
Vallaha evlenmeden önce iyiydi ama evlenince kadın şeytana dönüştü dengesiz.Ahahaa aynen bizimkide dalıyor bebeğe bakmak icin bi tıklat değilmi kapıyı işte dağdan gelme diye bosuna demez annem nişanlıyken cok severdim kv demi ama kendi nolduysa soğuttu oysaki burda kimsem yok oğlunu sevmişim herşeyi bırakmışım onun icin saygıda kusur etmiyorum bide tavırlı hareketleri eve ayak bastığı gibi bebek nerde napıyo diyo yani tek onun icin geliyorum demeye çalısıo
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Benim ailem katlanmak zorundasın sana birşey deselerde onlara hep güleceksin falan diyor.
katlanmak zorunda değilsin.
- 20 Aralık 2018
- 323
- 262
- 18
- 31
Ben de eşim için hep sabrettim kayınvalidemle kötü olmayayım diye alttan aldım Eşim benim annem ile görüşmüyor Ama ben her zaman onun ailesi ile görüştüm ve saygıda kusur etmedim. Eşimin telefonunda aramaları kaydeden bir uygulama var. Geçen gün bir telefon konuşmasında kayınvalidemle Eşimin beni çekiştirmelerine şahit oldum. Bayağı Kayınvalidem eşimi dolduruyordu. Eşimin de ondan altta kalır yanı yoktu Tabii ben bunu duyduğum hâlde kayınvalideme kötü bir söz söylemedim sadece durumumda Allah iki yüzlülerin şerrinden korusun diye bir söz paylaştım , Tabii kayınvalide üzerine almış., Biliyor tabii eşime ayrı,bana ayrı konuştuğunu geçen telefon açtı o durumu bana paylaştığını biliyorum dedi Ben de konuyu anlattım ne oldu biliyor musun o bana küstü Ben ona küseceğime. Artık hiç umursamayacağım istediği gibi küsebilir ben asla evine gitmeyi ve o'nunla görüşmeyi düşünmüyorum. Eşiniz için sabretmeyin kendi tavrınızı koruyun derim çünkü eşim için deyip de sustuklarımızın hiçbir şekilde kıymeti olmuyor. Ne eşiniz sizi taktir ediyor ne de kayınvalideniz.Kızlar merhaba takip ediyordum ama daha önce hiç konu açmadım. Lütfen sonuna kadar okuyun. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Eşimin ailesiyle ilgili çok sıkıntılarım var. 1 buçuk yıllık evliyim. 3 ay kadar eşimin ailesiyle birlikte oturuyoduk. Kendi evimize çıkmaya karar verdik sürekli laf ettiler eşimi doldurup üzerime kışkırttılar. Açıktım onun için bir ton laf ettiler. Bunlar gelip geçti çokta tinlamadım. Ondan sonra çok olaylar geçti söylemediğim şeyleri söyledi diyerek beni sürekli öne attılar. Geçen ay eşimin yıllık izini vardı ikimizde evimizde 1 hafta geçirelim gezelim ondan sonrada memlekete gidelim dedik ama burnumuzdan getirdiler abisigil bizi almaya geldiler zorla gittim. Çünkü gittiğimde sürekli laf sokma çabasındalar ama eşim için katlandım. 2 gün eşimin abisigilde kaldık 2 gün babaannesigilde kaldık 4 gün ablasıgilde kaldık onlar farkli yerde oturuyorlar sürekli arayıp gelin gelin diye çağırdılar gidincede yüzleri gülmedi. Neyse bunu böyle atlattık. 1 hafta önce hastaneye gittim sağlık sorunlarım vardı. O arada eşimin de iş kazası geçirdiğini duydum. O an ne yapacagimi bilemedim ayağı yanmış eve geldim kendi derdimi sıkıntımı unuttum. O gün bütün ailesi geldiler. Benimde canım çok yaniyordu ve eşime canım sıkıldığı için gülmedim normal olarak. Bunlar başladı sen kimseyi istemiyon bidaha gelmeyiz senin evine falan demeye ve kayınvalidemle kavga ettik ve ben çok rahatsızdım bide nerdeyse her ay gelirler 3 4 gün kalirlar hiç-bir saygısızlık yapmam. Eltim görümcem falan gelir daha çok gençler ama hepsi oturu ben ytaklarini falan sererim toplarım orali bile olmazlar. Tabiki yapacam ama biz oraya gittigimizde öyle yapmiyoruz yada ailede görülen görgü mü bilmiyorum. Bide eşimin ayağı yandığı için biz burda raporlarla uğraşıyoruz onlar tutturmuş kaynımın evine gidip orda kalacakmış orda bakacaklarmış ya benim kendi evim varken neden gideyim neden kalayım başkasının evinde. Bunun içinde bana tavır aldilar konuşmuyorlar. Artık araya mesafe koymayı düşünüyorum ama eşim fazlaca aileci ne yapmam lazım yardım edin lütfen...
- 23 Ekim 2018
- 633
- 915
- 103
Zorla götürdüler diye kimsenin evinde 2gün 4 gün her neyse kalmayın .Ben kayınvalidemin evinde 2 günde daralıyorum. Eşimle baştan anlaşıp gidiyoruz diyorum en fazla 3 gün o da öldüm kaldım. 3. Gün dönüş günü oluyor. Eviniz varken niye başkasının evinde kalsın eşiniz. Biraz net olun sınırlar iyidir. Her şeye he demeyin, zorla götürdüler demeyin. İstemezseniz kimse götüremez. Kayınvalidem yok mevlide götüreyim, yon duaya gidelim derse ben sevmiyorum yada gelmek istemiyorum derim gitmem. Eşim de ne işi var onun oralarda der kapanır mevzu. Küstülerse zaten bazı sınırları koymak için tam zaman gelmiş demektir. Eşinize 2nizin aile olduğunu ve zorlamalara gelemeyeceğinizi, kimsenin evinde kalmak istemediğinizi belirtin.Kızlar merhaba takip ediyordum ama daha önce hiç konu açmadım. Lütfen sonuna kadar okuyun. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Eşimin ailesiyle ilgili çok sıkıntılarım var. 1 buçuk yıllık evliyim. 3 ay kadar eşimin ailesiyle birlikte oturuyoduk. Kendi evimize çıkmaya karar verdik sürekli laf ettiler eşimi doldurup üzerime kışkırttılar. Açıktım onun için bir ton laf ettiler. Bunlar gelip geçti çokta tinlamadım. Ondan sonra çok olaylar geçti söylemediğim şeyleri söyledi diyerek beni sürekli öne attılar. Geçen ay eşimin yıllık izini vardı ikimizde evimizde 1 hafta geçirelim gezelim ondan sonrada memlekete gidelim dedik ama burnumuzdan getirdiler abisigil bizi almaya geldiler zorla gittim. Çünkü gittiğimde sürekli laf sokma çabasındalar ama eşim için katlandım. 2 gün eşimin abisigilde kaldık 2 gün babaannesigilde kaldık 4 gün ablasıgilde kaldık onlar farkli yerde oturuyorlar sürekli arayıp gelin gelin diye çağırdılar gidincede yüzleri gülmedi. Neyse bunu böyle atlattık. 1 hafta önce hastaneye gittim sağlık sorunlarım vardı. O arada eşimin de iş kazası geçirdiğini duydum. O an ne yapacagimi bilemedim ayağı yanmış eve geldim kendi derdimi sıkıntımı unuttum. O gün bütün ailesi geldiler. Benimde canım çok yaniyordu ve eşime canım sıkıldığı için gülmedim normal olarak. Bunlar başladı sen kimseyi istemiyon bidaha gelmeyiz senin evine falan demeye ve kayınvalidemle kavga ettik ve ben çok rahatsızdım bide nerdeyse her ay gelirler 3 4 gün kalirlar hiç-bir saygısızlık yapmam. Eltim görümcem falan gelir daha çok gençler ama hepsi oturu ben ytaklarini falan sererim toplarım orali bile olmazlar. Tabiki yapacam ama biz oraya gittigimizde öyle yapmiyoruz yada ailede görülen görgü mü bilmiyorum. Bide eşimin ayağı yandığı için biz burda raporlarla uğraşıyoruz onlar tutturmuş kaynımın evine gidip orda kalacakmış orda bakacaklarmış ya benim kendi evim varken neden gideyim neden kalayım başkasının evinde. Bunun içinde bana tavır aldilar konuşmuyorlar. Artık araya mesafe koymayı düşünüyorum ama eşim fazlaca aileci ne yapmam lazım yardım edin lütfen...
Evet çok haklısın. Eşine yaptığın fedakarlıklar bile değmiyor. Artık kendiler bilir küserse küssünler.Ben de eşim için hep sabrettim kayınvalidemle kötü olmayayım diye alttan aldım Eşim benim annem ile görüşmüyor Ama ben her zaman onun ailesi ile görüştüm ve saygıda kusur etmedim. Eşimin telefonunda aramaları kaydeden bir uygulama var. Geçen gün bir telefon konuşmasında kayınvalidemle Eşimin beni çekiştirmelerine şahit oldum. Bayağı Kayınvalidem eşimi dolduruyordu. Eşimin de ondan altta kalır yanı yoktu Tabii ben bunu duyduğum hâlde kayınvalideme kötü bir söz söylemedim sadece durumumda Allah iki yüzlülerin şerrinden korusun diye bir söz paylaştım , Tabii kayınvalide üzerine almış., Biliyor tabii eşime ayrı,bana ayrı konuştuğunu geçen telefon açtı o durumu bana paylaştığını biliyorum dedi Ben de konuyu anlattım ne oldu biliyor musun o bana küstü Ben ona küseceğime. Artık hiç umursamayacağım istediği gibi küsebilir ben asla evine gitmeyi ve o'nunla görüşmeyi düşünmüyorum. Eşiniz için sabretmeyin kendi tavrınızı koruyun derim çünkü eşim için deyip de sustuklarımızın hiçbir şekilde kıymeti olmuyor. Ne eşiniz sizi taktir ediyor ne de kayınvalideniz.
B
Ona belirtsemde anlamiyor bazen çok iui haklısın falan der ama bazen beni yerin dibine sokar gitmezsem onları arayıp yok şöyle böyle der durur ama bundan sonra kapı orda kendisi gitsin kalsın. Bide kaynimgil ilçede oturuyorlar hastane falan iyi değil zaten ama neyin kafasindalar bilmiyorum.Zorla götürdüler diye kimsenin evinde 2gün 4 gün her neyse kalmayın .Ben kayınvalidemin evinde 2 günde daralıyorum. Eşimle baştan anlaşıp gidiyoruz diyorum en fazla 3 gün o da öldüm kaldım. 3. Gün dönüş günü oluyor. Eviniz varken niye başkasının evinde kalsın eşiniz. Biraz net olun sınırlar iyidir. Her şeye he demeyin, zorla götürdüler demeyin. İstemezseniz kimse götüremez. Kayınvalidem yok mevlide götüreyim, yon duaya gidelim derse ben sevmiyorum yada gelmek istemiyorum derim gitmem. Eşim de ne işi var onun oralarda der kapanır mevzu. Küstülerse zaten bazı sınırları koymak için tam zaman gelmiş demektir. Eşinize 2nizin aile olduğunu ve zorlamalara gelemeyeceğinizi, kimsenin evinde kalmak istemediğinizi belirtin.
- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.324
- 498
Çalışıyor musun?
Çalışmıyorsan öncelikle iş ara ve bir iş bul. Eşim izin vermez deme ikna et para lazım de bir şey de çalış.
Sonra para biriktirmeye başla
Sonra baktın böyle gitmiyor açarsın boşanma davanı tek başına küçük bir ev tutarsın yaşar gidersin zaten çocuk da yok hele İstanbul gibi bir şehirde de değilsen ne ala.
Ama demem o ki çocuk yapma şimdi dikkat et.
Çocuk olunca düzelir belki adam diye düşünme.
Çalışmıyorsan öncelikle iş ara ve bir iş bul. Eşim izin vermez deme ikna et para lazım de bir şey de çalış.
Sonra baktın böyle gitmiyor açarsın boşanma davanı tek başına küçük bir ev tutarsın yaşar gidersin zaten çocuk da yok hele İstanbul gibi bir şehirde de değilsen ne ala.
Çocuk olunca düzelir belki adam diye düşünme.
Çalışıyor musun?
Çocuk olunca düzelir belki adam diye düşünme. [/QUO
Aslında eşim kendine çeki düzen verse ben onu o da beni çok seviyoruz. Eşimin iki tarafida dengede tutması lazim ama tutamıyor. Ben buna sinir oluyorum. Hem boşanmak gibi hiçbirşeyi düşünemem Allah onu yaşatmasın bana. Tabi hayatta herşey var.
- 23 Ekim 2018
- 633
- 915
- 103
Niye ayıp olsun ki peki böyle yapınca size ayıp olmuyor mu. Bence bu ayıp olaylarını geçmek lazım. Açıkçası zamanla daha farklılaşır diye düşünüyorum. Siz bir şeyleri yoluna koyana kadar fazlaca taviz vermeyin sadece. Net olmak iyidir böylece sizi ezip geçemezler, eğip bükemezler.B
Ona belirtsemde anlamiyor bazen çok iui haklısın falan der ama bazen beni yerin dibine sokar gitmezsem onları arayıp yok şöyle böyle der durur ama bundan sonra kapı orda kendisi gitsin kalsın. Bide kaynimgil ilçede oturuyorlar hastane falan iyi değil zaten ama neyin kafasindalar bilmiyorum.