- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
- Konu Sahibi yorgunedebiyatci
Beni çağırsınlar demiyorum ama duyuyorum gel demek yerine gelin denmeli sonuçta ben onlara hiçbir şey yapmadım her ne kadar bazılarınız büyüklenmeci konuştuğumu düşünseniz de ( açıktan okuyup öve öve bitiremiyorlar kendini ben Türkiyenin en iyi devlet üniversitelerinden birinden mezunum meslekte özel başarı belgem var genç yaşıma rağmen bu belgeyi bilmezler bile dile getirmedim onlar gibi övmedim kendimi utandım... Millet beni överken onların çevresi kendi kızlarını ve kendilerini övüyorlar. Övdükleri tek şey de güzel yemek yapmalarıymış... Ben anormal güzellikte bir şey görmedim de neyse...) İnsanlar beni görmeden ön yargılıydı... Çünkü ailem beni kv kp o sus diye büyütmedi. İstemiyorum sevmiyorum dedim yalakalık yapmadım içimden gelmediği halde anne baba demedim onlara bunlar hep saygısızlık geldi... Saygıda kusurum yok kötü lafım yok laf taşımacılığım yok... Bugün olmuş bir şey alırken kendim alıyorum eşime aldırmıyorum... Görümcemden nefret ettiğim halde korona olduklarında eşime aldıklarımdan ona da aldım aman ablası dedim geçmiş olsun diledim. Düğüne kadar birinin bana bir kere merhabası oldu Allah aşkına ne yapmış olabilirim bir merhaba ile...
Su mesajlarinizi bic anlamiyotum. Adaletsizlik nerede onu da göremiyorum.
Neticede evladimi mi oveyim, nasada çalışan iq su bilmem kac kuzeni mi oveyim. Evladimi overim.
Evladim yanlış tapsa evladimi mi silerim, yoksa bagrima mi basarim. E bagrima basarim.
Kayin aileniz gorumcenizle kavganizla elbette gorumcenizi tutacaklar. Bu adaletsizlik degil ki.
Yerinizde olsam görmem duymam bilmem, kafam rahat eder. Esim eger ailesi ile sık görüşüp beni tatmin etmiyorsa ona carlarim o ayri. Sonucta sadece pazar öğleden sonraları görüşmek icin evlenilnlmiyor. Madem sürekli partneriniz olarak size eslik etmiyor, eslik ettiği zamanlarda ilgisi alakasi daha fazla olmasi lazin.
Su durumda aslında en cok isyan etmesi gereken esiniz. Hem sizi hem ailesini mutlu etmesi gerek.
Siz ama taleplerini eşinizden yapacaksınız. Hic biri de kayin aileyle ilgili olmamali.