Eşim her izin gününde onlarla değil şükür. Benim yanımda... ama çağırdıklarında 1 saat de olsa gidiyor. Evet suç eşimde... Gitmesin demiyorum ama o ablası her çağırdığında gitmemeli. Ben babasının arayıp kızından dolayı gitmediğim yer için beni suçlu bulmasından sonra bu kadar bilendim sonra herkesin o gelince eşimi çağırmalarından dolayı. Eşimle de bana daha çok vakit ayırması dışarıda daha fazla vakit geçirip bana bunları unutturması adına konuştuk. Çağırmamaları benim işime geliyor evet ama onlara yapılan kötülük yokken onların bilenmesini kaldıramıyorum. bu arda eşime asla maddi şeylerin lafını yapmadım yapsaydım bunca sene beraber olmazdık. Bu adam benden çok maaş alıyor bana ihtiyacı da yok. Anne babası ile görüşmesin demedim demem de ki sevmem etmem ama hastaymış kek yapayım gidelim dedim eşim bana gel demediği halde. (He he evet kendimi övüyorum hadi yerin
) Sorun ablasının kendi kardeşlerine davrandığı gibi söverim de severim de mantığı ile yaklaşması... Çok alttan aldım ama son radde kaldıramayacağım olaydı. Eşim kızdı mı bunun arkasında durup gerekeni yapmalıydı o en azından bir daha yapamayacağını anlamalıydı bana bazılarınızın söyledikleri saçma geliyor. Neymiş kök aile... Kendi kocasına yapılınca hiçbir şey de yoktu ortada bana yapıldı aynısı alınmadım bile normal bir şeydi annesine bağıran bir görümceye benim eşim de pek ala tavır koyabilir. Sonuçta karşımdaki bir melek değil. Ailesi de bunu bilirken.
Terapistim kıskanmak anlamında demiyor daha bilimsel söylüyor ama siz olayların hepsini biliyor musunuz laf ediyorsunuz... Gayet devlet üniversitesi mezunu (buna dikkat ettim yüksek lisansı olan bir psikolog...) Görümcenin eşiyle bizim eşimle ilişkimize bak gör koca nasıl olunur gör diye herkesin içinde bağırıp çağırdığını biliyor muydunuz?
Evet bu hırs beni fazlasıyla bürüdü bu kadar değildim ama sonraki terapimde mutlaka bunun üzerinde duracağım. Bu aile beni bu hale getirdi. Onlardan uzak ailemle arkadaşlarımla musmutluyken onların adlarının geçtiği yerde enerjim sömürülüyor. Eşimle birbirimizi seviyoruz yansıtmak istemiyorum ama eşimi de suçlarken bu mümkün olmuyor