Eşimin Ailesi İle Yaşadıklarım

Eşim eltimle iğrenç bir şekilde yakınlık kuracak,anında bitiririm o evliliği.
Kusura bakmayın ama ortada bir evlilik yok.
Kimseye göre iğrenç değildi iki elti hariç herkes normal bir sarılma olduğunu hatta o gün orda olmayan anne babası bile nasıl o kızı savundular inanamazsın kendimi çok sorguladım nasıl biriyim diye

Hayır sadece eltim farklı odaya geçti artık kavga çıkacağını hesap etti muhtemelen ama kavga sonrasında çıktı zaten sonra o kavga bizim de ayrıca çıktı aileye girdi ve eşim dahil herkes samimi olmakta zorluyor ben samimi değilim sadece normal bir şekilde herhangi bir insanmış gibi davranıyorum ama yüz yüze gelmemizin dışında görüşmüyoruz numaralarımız bile birbirimizde yok diğer eltim tavrını çok net ortaya koydu ama belki benden daha beter baskıya maruz kalmıştır diye düşünüyorum sırf kızla görüş herşey normale dönsün kardeşler sizin yüzünüzden kötü etkileniyor diye öyle yani

Cevaplarını veriyorum aslında ama nedir bunları bu kadar cesaretli kılan anlam veremiyorum

Sana o gün ne oldu merak ediyorlar diyene kadar kendisi cevap versin ya işte?

Hatirliyorum bu konuyu ben ama sanki buyuk elti ve kocasi basip gitmislerdi, ortaligi buyuk elti karistirmista sizin üstünüze kalmis gibiydi?

Konuyu bulayim bi okuyayim.

Cevaplarını veriyorum aslında ama nedir bunları bu kadar cesaretli kılan anlam veremiyorum
Kocan. Bunu da biliyorsun. Bi şekilde şerbetleneceksin, bu evlilik akıl sağlığını kaybetmeden sürecekse takmamayı çözmen lazım. Kanını maviye boyamaya mecbursun başka yolu yok.

Hatirliyorum bu konuyu ben ama sanki buyuk elti ve kocasi basip gitmislerdi, ortaligi buyuk elti karistirmista sizin üstünüze kalmis gibiydi?

Yok eltim sadece farklı odaya geçti ve uyumaya gitti sinirlendiği için.Biz abinin evine küçük erkek kardeşi ve sevgilisini alıp gitmiştik olacakları önden kestiremedik tabii ki

Yok eltim sadece farklı odaya geçti ve uyumaya gitti sinirlendiği için.Biz abinin evine küçük erkek kardeşi ve sevgilisini alıp gitmiştik olacakları önden kestiremedik tabii ki
Kocan. Bunu da biliyorsun. Bi şekilde şerbetleneceksin, bu evlilik akıl sağlığını kaybetmeden sürecekse takmamayı çözmen lazım. Kanını maviye boyamaya mecbursun başka yolu yok.
Psikolojimi çok kötü bozuyorsun yapma artık yapmayın dedim eşim geldiğin de evlendiğimizde normal miydi dedi ben cidden terapi gibi alıyorum artık ama dediğin gibi mecbur olduğum bazı durumlar var her seferinde sorun çıkaran ben mişim gibi lanse ediliyor

Oluver sorun çıkaran, zaten bundan kurtuluşun yok ki. Sen kar beyazı olsan üstüne karabiber serperler, he he deyip işine bakacaksın, kimseye kendini anlatma artık.

28 Ağustos 2024 konunuz

Önceki konunuzda bu durumdan sizin dışınızda kimsenin rahatsız olmadığını yazmışsınız.

Nasıl bir aile bu ya. Düğünde böyle bir konu mu açılırmis? Haricinde bu muhabbetler ne kadar iğrenç. O kızın kulağına gitmiyor mu bunlar, nasıl böyle bir aileye gelin damat gelecek.

28 Ağustos 2024 konunuz

Önceki konunuzda bu durumdan sizin dışınızda kimsenin rahatsız olmadığını yazmışsınız.
Yaklaşık bir buçuk yıl olmuş hala aşamamışlar ailecek, insan gerçekten hayret ediyor.

Nasıl bir aile bu ya. Düğünde böyle bir konu mu açılırmis? Haricinde bu muhabbetler ne kadar iğrenç. O kızın kulağına gitmiyor mu bunlar, nasıl böyle bir aileye gelin damat gelecek.
Gidiyor o gün ne olduğunu halen merak ediyorlar ben kocamla bir problem yaşıyorum ama o kızın hareketini sarılmasını doğru bulmadım dedim halen içki içti mi cidden taciz mi etti aklını bunlar kurcalıyor ailenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…