Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimin abisine kredi çekmek
- Konu Sahibi nomadd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar, ne yapacağımı bilemiyorum.
eşimin abisi ile aynı işyerinde çalışıyoruz. ben idari kadrodayım, o sürücü olarak çalışıyor.
bugün eşimi yanına çağırıp, ara borçlarının olduğunu ve nomadd bana 10 milyar kredi çekebilirmi ben konusucam demiş. eşim ev için kredi çektiğinden dolayı, eşim çekemez. kendi maaşımdan kestiricem demiş her ay ama güvenemiyorum.
ama ben pek fazla sıcak bakamıyorum bu konuya.
çünkü eşimin ailesinden hiçbir destek görmedim. ailesini geçtim, kredi isteyen kişi bizim düğünümüze gelmedi, aile sorunlarından dolayı. evimde bir çöpü dahi yok. sürekli borç para istiyor bizden.
eşim kararı bana bıraktı ama sanki eşimde istemiyor gibi. ne yapmalıyım sizce? ben pek sıcak bakmıyorum, çekemem desem de bozulacak..
Su eslerin abileri bilhassa asalak gecinenler yerin dibine batsin.
Birakin bozuluversin. Alistirmayin sonra yoldukca yolar...
inanın bende anlam veremiyorum.bu aralar birilerine kefil olmuş geri ödenmemiş borcun kefile kaldığı konularla dolu ,
yardım ettiğine edeceğine bin pişman ediyorlar
özellikle sizinki bir de adınıza asla ödenmez
üstelik ömrü boyunca size bir iğne yardımı dokunmamış düğünüze gelmeyen biri için hiç bu borcun altına girmeyin
nasıl bir cesaret, ben başkasına kredi çektiremem şahsen başımın çaresine bakarım. ama bu insan sürekli eşimden birşeyler isteme peşinde.
ekmek param yok der, eşimin montu yok der ister de ister. eşim zaten veremiyor istediğinde, çünkü kendi kredimizi ödüyor. ona da maaşından bir şey kalmıyor. şimdi benden istemeye başladı.
zaten kendi evim için kredi çekmek durumunda kalabilirim, takas yapmak düşüncesindeyim, yalan değil. ama onlar istemeye utanmıyor, ben yok demeye utanıyorum.Uzun vadede kredi limitimi doluramam falan diyin. Eve bisey alacagiz yada oyle birseyler diyin. İnsanlar ne kadar rahat borc istiyor. Kredi cektirmek ne demek ya?!?
keşke bende karşımdakiler kadar rahat olabilsem. yok diycem ama utana utana..çekme bozulursa da bozulsun.
kumar oynamadığını net biliyorum.O borç büyük ihtimal ile ya kumardan dolayidir, yada ayagini yorgana göre denk almamak ve kredi kartina yüklenerek olmustur. Her iki ithimalde size asla terkar o borcu geri ödemez. Ki o parasina sahip çikamadi diye, siz niye pazar, kiyafet alisverisinden kismaniz lazim ki? Zamaninda parasina sahip çiksaydi!
Hani desen çok acil birsey, hastane, saglik ile ilgili, elbette insan elinden geleni yapar fakat ben sahsen sabahin köründe baskalarin borcunu ödemek için kalkmiyorum.
çok yakın zaman koltuk takımı aldı evine. sonra 5 yaşındaki çocuğu tablet istiyor diye gitti tablette aldı.
bana mı sordu alırken, borcun altına girerken anlamıyorum. sağlıkla ilgili durum değil yani.
eşime maaşımdan kesinti yaptırıcam demiş ama ben her ay onun stresini çekmek istemiyorum.
bence çekmeyin derim ben. uygun bir dille başka planlarınız olduğunu söyleyin. size hiç bir iyiliği olmayan biri için bu riske girmeyin bence. haa diğer yandan iç dünyanızı siz daha iyi biliyosunuz borcuna sadık gerçekten çok ihtiyacı olan biriyse sizi geri ödemede zora sokmayacaksa siz bilirsiniz. ama babamın başına geldi arabasını ve kredi çekip bir miktar parayı bir akrabamıza zor durumda olduğu için verdi krediye faiz ödedi. aradan tam 15 yıl geçti adam borcunu ödemiyor. resmen umurunda değil.arkadaşlar, ne yapacağımı bilemiyorum.
eşimin abisi ile aynı işyerinde çalışıyoruz. ben idari kadrodayım, o sürücü olarak çalışıyor.
bugün eşimi yanına çağırıp, ara borçlarının olduğunu ve nomadd bana 10 milyar kredi çekebilirmi ben konusucam demiş. eşim ev için kredi çektiğinden dolayı, eşim çekemez. kendi maaşımdan kestiricem demiş her ay ama güvenemiyorum.
çünkü eşimin ailesinden hiçbir destek görmedim. ailesini geçtim, kredi isteyen kişi bizim düğünümüze gelmedi, aile sorunlarından dolayı. evimde bir çöpü dahi yok. sürekli borç para istiyor bizden.
eşim kararı bana bıraktı ama sanki eşimde istemiyor gibi. ne yapmalıyım sizce? ben pek sıcak bakmıyorum, çekemem desem de bozulacak..
Sizde çekmeyin bence. Eşinizde güvenememişki size bırakmış kararı. Kaldı ki ödemezse siz eşinizle sorun yaşarsınız.arkadaşlar, ne yapacağımı bilemiyorum.
eşim zamanında para konularında çok sıkıntı yaşadığını söylemişti abisi ile. her fırsatta borç istemeye çalışıyor. çok zor günlerimiz oldu kendisi de şahit oldu. ama bir kuruşunu görmedik, zaten teklif etse de kabul etmezdim. ama şimdi böyle emir vakit yapıp çeksin demesi sinirimi bozuyor. bizim düğünümüze gelmedi, düğünden sonra da bir iğnesini görmedim. çekmek istemiyorum kredi, uygun bir dille reddettiğimi söylemem gerek.bence çekmeyin derim ben. uygun bir dille başka planlarınız olduğunu söyleyin. size hiç bir iyiliği olmayan biri için bu riske girmeyin bence. haa diğer yandan iç dünyanızı siz daha iyi biliyosunuz borcuna sadık gerçekten çok ihtiyacı olan biriyse sizi geri ödemede zora sokmayacaksa siz bilirsiniz. ama babamın başına geldi arabasını ve kredi çekip bir miktar parayı bir akrabamıza zor durumda olduğu için verdi krediye faiz ödedi. aradan tam 15 yıl geçti adam borcunu ödemiyor. resmen umurunda değil.
anlattıklarınızdan sonra niye hayır demek içn bu kadar düşündüğünüze şaştım doğrusu kendiside maaşlı çalışan değilmi çekebiliyorsa çeksin yada babasından istesin .net hayır düşünmez bile gereksiz geldi bu anlattıklarınızdan sonra.eşim zamanında para konularında çok sıkıntı yaşadığını söylemişti abisi ile. her fırsatta borç istemeye çalışıyor. çok zor günlerimiz oldu kendisi de şahit oldu. ama bir kuruşunu görmedik, zaten teklif etse de kabul etmezdim. ama şimdi böyle emir vakit yapıp çeksin demesi sinirimi bozuyor. bizim düğünümüze gelmedi, düğünden sonra da bir iğnesini görmedim. çekmek istemiyorum kredi, uygun bir dille reddettiğimi söylemem gerek.
evet aynen böyle yap. ya başkaları için kendini huzursuz etme baksana adam emrivaki yapıyo o rahat, sense burda danışıyosun. zaten istesen direk çeker verirdin. danışm ihtiyacı hissetmezdin. bence de çekme kredi falan.eşim zamanında para konularında çok sıkıntı yaşadığını söylemişti abisi ile. her fırsatta borç istemeye çalışıyor. çok zor günlerimiz oldu kendisi de şahit oldu. ama bir kuruşunu görmedik, zaten teklif etse de kabul etmezdim. ama şimdi böyle emir vakit yapıp çeksin demesi sinirimi bozuyor. bizim düğünümüze gelmedi, düğünden sonra da bir iğnesini görmedim. çekmek istemiyorum kredi, uygun bir dille reddettiğimi söylemem gerek.
Dedem derdi ki param seni vereyim de mi üzüleyim vermeyeyim de mi üzüleyim.arkadaşlar, ne yapacağımı bilemiyorum.
Ben sizin yerinizde olsam cekmezdim.
hayır demek istiyorum ama bozulacak diye çekiniyorum. kendisi ev kredisi ödüyor, oyuzden çekemiyor. ailesi ile para konuları yüzünden araları bozuk isteyemiyor sanırım. zaten görüşmüyorlarda.anlattıklarınızdan sonra niye hayır demek içn bu kadar düşündüğünüze şaştım doğrusu kendiside maaşlı çalışan değilmi çekebiliyorsa çeksin yada babasından istesin .net hayır düşünmez bile gereksiz geldi bu anlattıklarınızdan sonra.
Slm canımarkadaşlar, ne yapacağımı bilemiyorum.
Sakıııın, sakın yapma, ben olsam hiçkimse için kredi çekmem. Sonra ayıkla pirinçin taşını. Boşver , hem elinde istemiyor belliki