• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin abisine kredi çekmek

Tabiki cekmeyin ...
Borcu odemeyecek ve sizin ustunuze kalacak ..
Az miktarda degil yani .. sakin sakin!!

evet çekmiycem, doğru olanı bu.. ben hayır diyeceğim için ezilip büzülüyorum. sonradan pişman olmam en azından.
Bikere hayir demek icin ezil buzul bisey olmaz ..
Inan krediyi cekip verdikten sonra odemese ki odemez , defalarca ezilip buzulursun is isten gecmis olur ozamanda.

hayır sizinki yuva değil mi sizin daha iyi şartlarda yaşama hakkınız yok mu. kendinizi düşünün kendiniz için göze alamadığınız bir şeyi başkası için yapmayın.

hayır demek istiyorum ama bozulacak diye çekiniyorum. kendisi ev kredisi ödüyor, oyuzden çekemiyor. ailesi ile para konuları yüzünden araları bozuk isteyemiyor sanırım. zaten görüşmüyorlarda.[/QU Ailesi ile para yüzünden görüşmeyen adama kredimi çekilir,böyle birisi bozulsa ne olur bozulmasa ne olur :KK54::KK54:

bana sormadan araştırmış iş yerinde birinin eşi bankacı ona sorgulatmış bile. ama benim diyeceğim şu olacak; kendi kardeşlerim içinde kredi çekmedim, senin içinde çekemem diyeceğim.
Bu adam sizin maaşınıza ortakmı ki maaşınızı sorgulatıyor,ne hakları var böyle bir şeye arkadaşınızada eşini şikayet edeceğini söyleyin

boşver canım çekme
ne olur ne olmaz
ne zaman söyleyeceksin abiye?

konuyu bana açtığında, hiçbir bahane sunmadan söylemek istiyorum.
aynen.. kırmadan kısa ve net bir şekilde
eşi çalışıyor mu bu arada? çalışmıyorsa oda çalışsın canım
hem kendisi sizden zenginmiş baksana.. ikinizin aldığı maaşı alıyormuş:KK53:

aynen.. kırmadan kısa ve net bir şekilde
eşi çalışıyor mu bu arada? çalışmıyorsa oda çalışsın canım
hem kendisi sizden zenginmiş baksana.. ikinizin aldığı maaşı alıyormuş:KK53:
hayır çalışmıyor. çalışmaya da niyeti yok sanırım.
ben sabahın köründe, sıcak yatağımdan kalkıp işe giderken o mışıl mışıl uyuyor.
abi de ikimizin aldığı maaşı tek başına aldığını söylüyordu. sonradan borç para gibi talepleri oldu, vermedik olmadığı için. ki bizim durumumuzda zaten iyi değildi. şimdi de kredi çekme saçmalığı çıktı. demek ki zengin olsak göz açtırmayacaklar bize.

hayır çalışmıyor. çalışmaya da niyeti yok sanırım.
ben sabahın köründe, sıcak yatağımdan kalkıp işe giderken o mışıl mışıl uyuyor.
abi de ikimizin aldığı maaşı tek başına aldığını söylüyordu. sonradan borç para gibi talepleri oldu, vermedik olmadığı için. ki bizim durumumuzda zaten iyi değildi. şimdi de kredi çekme saçmalığı çıktı. demek ki zengin olsak göz açtırmayacaklar bize.
o zaman dersin canım
zaten bizim aldığımız maaşı alıyorsun abi.. bence benim çekeceğim krediye ihtiyacın yoktur
artı eşin de çalışabilir durumun bu kadar zor ise üzülüyorum sana
zengin olamazsınız yüz verirseniz canım..
yapılacak bişey yok.. hanımı evde yatarken tövbe tövbeee

arkadaşlar, eşim abisiyle görüşmüş.
ben eşimle para konuları yüzünden huzursuz olmak istemiyorum demiş. bence nomadd çekmez kredi, sen hiç konuyu açma demiş. kardeşin olarak elimden gelen bir şey olsa yapardım ama nomadd yapmak zorunda değil, zaten yapmazda demiş. abi eşime tamam tamam, ikinizden de Allah razı olsun çok yardımcı oldunuz demiş ve telefonu kapatmış.
göründüğü gibi hemen tavır almaya başlamış.
kardeşlik duygusu maddiyattan öte değil.
tavır alırsa da alsın hiiiç umrumda değil...

ben eşimle para konuları yüzünden huzursuz olmak istemiyorum demiş. bence nomadd çekmez kredi, sen hiç konuyu açma demiş. kardeşin olarak elimden gelen bir şey olsa yapardım ama nomadd yapmak zorunda değil, zaten yapmazda demiş. abi eşime tamam tamam, ikinizden de Allah razı olsun çok yardımcı oldunuz demiş ve telefonu kapatmış.
kredi çekip sen ödemeye başlasaydın ve abi vermeseydi
yine kötü olacaktınız.siz istemeye utanacaktınız.
şimdi kafan rahat bence.
ilerde yaşanacak şeylerin,bazı isteklerinde önüne geçmiş oldunuz şimdi.

kredi çekip sen ödemeye başlasaydın ve abi vermeseydi
yine kötü olacaktınız.siz istemeye utanacaktınız.
şimdi kafan rahat bence.
ilerde yaşanacak şeylerin,bazı isteklerinde önüne geçmiş oldunuz şimdi.
kesinlikle öyle. içim ferahladı. her ay stres çekmek istemezdim bende...

eyer sizden istedikleri zaman para alip odemeyeceklerse isiniz zor.
sizin devamli borca girmeniz lazim demek.
baksana esinin borcu olmasa abiye cekecek kredi.
ha esin odemis onun borcunu ha sen ne farkeder.
bence bunu da esinle konusmalisin.

PS: Gerci, ben kardesime annemin bize paylastirdigi paranin buyuk bir kismini verdim ev alabilsin diye.
Uzerine kredi de cekti, ve kredisini bile 6 senede odeyebilecek.
Benim verdigim ise dolar uzerinden. Simdi dolarin bu haliyle bana ne zaman odeyebilecek Allah bilir. Bu 7 sene mi olur 10 sene mi olur.
Ama sonucta kardesim istemedi bile, ben gonlumden kopup ta verdim, esimin rizasiyla.
Ve elinden gelir ve eninde sonunda da oder.
Zaten ben kazanmamistim, annemin bize verdigi bir paraydi.
Yoksa kiralarda surunecekti.
Akilsiz kocasinin zamaninda batirdigi paralar yuzunden.

Back
X