• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir haftalık bir şey için mi sevgili kelimesi kullanılmış 🙄 şu forumda sevgili kelimesi acayip harcanıyor ya benim gözünde sevgili ile derin yaşanmışlıklar vardır. Bir hafta çıktığım kimse sevgilim değildi yani.

Askim filan diyince sevgili oluyorsun iste 😂😂 ya 15 yasinda ne derinlihi yasanabilir zaten. Ben de sandim yetişkinlikte olan bisey.

Askim filan diyince sevgili oluyorsun iste 😂😂 ya 15 yasinda ne derinlihi yasanabilir zaten. Ben de sandim yetişkinlikte olan bisey.
Evet ben de öyle sanmıştım. Bu durumda eşinin unutamadığı geliyor akla. Belki doğru değil ama ilk akla gelen bu

Evet ben de öyle sanmıştım. Bu durumda eşinin unutamadığı geliyor akla. Belki doğru değil ama ilk akla gelen bu

Herkes begenmedim butonunu cokertse de ben baştan beri konu sahibinin eşinin tepkilerini abartili bulmustum.
Sonucta kardesi o kadini secerek abisiyle gorusmemeyi goze almissa daha baski yapmaya, evliligi engellemeye, ana babayi silmeye gerek var mi? Konu sahibi 1 haftalik bisey oldugu icin ve esinin sevmedigine emin oldugu icin rahatmis, sevmese bile şu hareketleri sergilemek disardan bakinca hiç hoş gorunmuyor bence.

Herkes begenmedim butonunu cokertse de ben baştan beri konu sahibinin eşinin tepkilerini abartili bulmustum.
Sonucta kardesi o kadini secerek abisiyle gorusmemeyi goze almissa daha baski yapmaya, evliligi engellemeye, ana babayi silmeye gerek var mi? Konu sahibi 1 haftalik bisey oldugu icin ve esinin sevmedigine emin oldugu icin rahatmis, sevmese bile şu hareketleri sergilemek disardan bakinca hiç hoş gorunmuyor bence.
Yorumları okumadım açıkçası,sizinkini görünce okumama gerek kalmadı 😂. Ben olsam amma abarttın bir haftalık şeyi hayırdır diye eşimi bi şarlardım.

Siz de pek rahatsiniz ayol.Adam cok hakli tepkisinde.Siz bir kadin olarak nasil kabulleniyorsunuz yok ailesiyle arasi bozulacak yok kardesiyle konusmicak.Tabiki konusmasin olacak is mi bu.Zamaninda aralarinda ne gectigini nerden bileceksiniz adam size soyleyecek degil herhalde her detayi.Belki kadin esini takinti haline getirdi kaynini kullaniyor ona yakin olmak icin nerden biliyosun? Cok iyi niyetlisiniz ancak bu olay kimsenin kolay kolay sindirecegi bir durum degil.Benim basima gelse kaynimi silerdim net.
size katiliyorum aklima gelen bu oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X