Çocukluk arkadaşım benzer bir evlilik yaptı.Damadın ailesini ilk gördüğümde şoka girmiştim,hakir görmek değil ama aradaki fark aşikardı.Beni kimse böyle güzel sevmedi ,sevemez de dedi evlendi.Süper minileri olmadan dışarı çıkmayan kızımız nişanda sıfır kol abiyesine kol diktirdi, damat tarafı ayıp karşılar diye.Ve bunu yapmaktan gocunmadı,ilk başlarda karşılıklı ortada buluşmalar,alttan almalar zor gelmedi.Düğün takıları sorun oldu,köyde yapılacak düğün,düğünde havaya sıkılan kurşunlar vs..bi sürü sorun yaşandı ama düğün dernek bitip de aileler aradan çekilince her şey yoluna girecek sandılar.Esas sorun birlikte yaşamaya başlayınca patlak verdi.Sebep mi?Farklı dünyaların insanı olmaları.Ne kadar üniversite okumus olsa da o adam orada doğmuş büyümüş,oranın kültürüyle yoğurulmuş.Kadının adının olmadığı ,kadına değer verilmeyen bir ailede büyüyen bir adam bizim prenses kızımızın beklentilerine cevap veremez oldu.Çocuk doğdu ,çocuğuna mis gibi bakan lohusa karısına destek olacağına anneliğini sorguladı ,eşini eleştirip kendi babalık ve kocalık durumunu pofpoflayarak kendi kendine mastürbasyon yaptı adeta.Benim canım arkadaşım çok mu kusursuz?Elbette değil,böyle bir adamdan kapasitesinin üzerinde şeyler bekleyerek hem kendi hayatını hem eşinin hayatını zindan ediyordu.Sonuç,3 aylık minnoş kızını aldı ,evinden ayrıldı.Baba evine sığmaya çalışıyor bebişiyle.Bu evde siz kalın ,düzeniniz bozulmasın,başımın çaresine bakarım diyemedi adam(!)
Demem o ki ,en başlarda karşılıklı fedakarlıklar yapılıyor,aşıksın göz görmüyor,ama ilerde bir gün mutlaka patlak veriyor.Aşık olduğunuz adamın o sevemediğiniz ailesinin bir parçası olduğunu,asla onlardan kopamayacağını ve daha önemlisi onlar yokken dahi kendi ruhunda onlardan kalma bir takım şeyler taşığını aklınızdan çıkarmayın.Tüm bunlar sizin için sorun olmayacak olsa ,daha en başlarda bu tarz ayrıntılara takılmazdınız.İyi düşünüp doğru karar verin.Hayatınızda bol şans dilerim..