• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemlerin arabasi

Sanane bizim arabamız cümlesinden sonra hiçbir güç bir daha beni o arabaya bindiremezdi. Sizde binmemişsiniz zaten. İyi yapmışsınız. Bu olayla beraber hırslanıp kendinize araba almalısınız ve kendiniz kullanmalısınız.Ayrı gayrı nasıl yapılırmış gösterin.

Başkasının malına konup, üstüne onun için kavga etmek,hmm..

neden bu şeklide değerlendiriyorsunuz ki? başkasının malına konmuş olduğunu nereden bilebiliriz, bir sorun olsa zaten eşinin anne babasi geri alırdı arabayı.

vefat eden kişinin kardeşi o da sonucta.

Eşimin abisi 4 sene önce fln otomatik vites araba almıştı.Böbrek hastasıydı ve sonra bacağında kangren olduğu için bacağı kesildi.Sonra arabayı eşim kullanmaya başladı.Onların her ihtiyacı olduğunda eşim arabayla götürüp getirdi.Tabi bu arada araba bizde kalmıştı ve biz de hep kullandık.Sonra abisi vefat etti ve araba hala bizde,satmadılar.Tabi eşim o araba olduğu için başka araba almaya gerek duymadı.Eşimle aynı yerde çalıştığımız için işe beraber gidip geliyoruz.Sonra iş yerinde ögle nöbeti olayı çıktı ve eşimin yanında çalışan kişi her sabah işe geç gelip öğle paydosuna çıkmamaya başladı,yani öyle anlaştılar.Sonra eşim erken kalkmak istemediği için ben sabahlari gelmiyim demeye başladı bana.Ben de yani beni yalnız mı bırakacaksın,ayri ayri mi gelelim dedim.Hem sen arabayla rahat gelirken ben otobüsle gelmek zorunda kalicam dedim.Aman sen de iyi alıştın arabaya,önceden ne yapiyodun dedi.Ben de o zaman sen de binme verelim dedim.Sanane bizim arabamiz binerim dedi.Ben de sizin arabaniza kalmadim o zaman diyip binmedim sonra.Ben zaten araba kullanmayi bilsem ona muhtaç olmam ama buralarda kullanmak zor.Park edecek yer de olmuyor.Kendimiz alsak onu da istememisti ama bu söylediği cok gururuma dokundu.Kendimi dış kapının dıs mandali gibi hissettim🙁
Hanımlar iyimisinizz sizz ? Onun arabası konmussunuz bilmem ne ? Pardon ama aile bisey soylemişmi arabayı kullanamzsınız diye yok !! Kadın kocası ile beraber gıdıyorken neden dolmuşa binsin bu bir ikincisi adam sen ben muhabbeti yapmıs madem ozmn evlilikte niye birlik var !? Saçma sapan konusmssunuz elin malına sahip cıkmıssın blmem ne anası babası bu ınsanlar bişey soylemıyor kocası kadını mandal yerine koyuyor siz arabayı vermelerine takılmıssınız gerçekten pes!

neden bu şeklide değerlendiriyorsunuz ki? başkasının malına konmuş olduğunu nereden bilebiliriz, bir sorun olsa zaten eşinin anne babasi geri alırdı arabayı.

vefat eden kişinin kardeşi o da sonucta.
"eşimin abisi almıştı" diyor. Yani araba eşinin değil abisinin.
Dolayısıyla kendi malları değil.
Şahsen benim kardeşim ölse ve onun arabası bende olsa, ailesine, yoksa aileme verirdim arabayı. Kardeş diye herşeyini kullanma hakkını kendimizde bulamayız değil mi? Ben rahat edemezdim, siz rahat edebiliyorsanız bilemem.

Adam büyük ihtimalle evlidir, eşine varsa çocuğuna vermeliler arabayı.
Kaldı ki başkasının malı üzerinden kavga etmek çok ters geldi bana.

Eşimin abisi 4 sene önce fln otomatik vites araba almıştı.Böbrek hastasıydı ve sonra bacağında kangren olduğu için bacağı kesildi.Sonra arabayı eşim kullanmaya başladı.Onların her ihtiyacı olduğunda eşim arabayla götürüp getirdi.Tabi bu arada araba bizde kalmıştı ve biz de hep kullandık.Sonra abisi vefat etti ve araba hala bizde,satmadılar.Tabi eşim o araba olduğu için başka araba almaya gerek duymadı.Eşimle aynı yerde çalıştığımız için işe beraber gidip geliyoruz.Sonra iş yerinde ögle nöbeti olayı çıktı ve eşimin yanında çalışan kişi her sabah işe geç gelip öğle paydosuna çıkmamaya başladı,yani öyle anlaştılar.Sonra eşim erken kalkmak istemediği için ben sabahlari gelmiyim demeye başladı bana.Ben de yani beni yalnız mı bırakacaksın,ayri ayri mi gelelim dedim.Hem sen arabayla rahat gelirken ben otobüsle gelmek zorunda kalicam dedim.Aman sen de iyi alıştın arabaya,önceden ne yapiyodun dedi.Ben de o zaman sen de binme verelim dedim.Sanane bizim arabamiz binerim dedi.Ben de sizin arabaniza kalmadim o zaman diyip binmedim sonra.Ben zaten araba kullanmayi bilsem ona muhtaç olmam ama buralarda kullanmak zor.Park edecek yer de olmuyor.Kendimiz alsak onu da istememisti ama bu söylediği cok gururuma dokundu.Kendimi dış kapının dıs mandali gibi hissettim🙁
Ölmüş adamın arabasına konmuşsunuz 🙈 ona bişey diyemem...🤷🏼‍♀️ de eşinizin sanane bizim arabamız demesi cok sacma! Pardon da siz komşunun cocugumusunuz ne alaka evden aileden görmüyormu sizi

Bu arada konu sahibi
Eşiniz aile ne demek bilmeyen biri.
Sanırım el kızına kullandırmak ya da arabaya bindirmek istemiyor, yani sizi yabancı görüyor
Size tavsiyem kendinize bir araba alın, ona kullandırtmayın

Şahsen benim kardeşim ölse ve onun arabası bende olsa, ailesine, yoksa aileme verirdim arabayı. Kardeş diye herşeyini kullanma hakkını kendimizde bulamayız değil mi? Ben rahat edemezdim, siz rahat edebiliyorsanız bilemem.

hayır adam evli değilmiş. olsa bile bu bizi ilgilendirmez ki. amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi?

belki ihtiyaçları yok, belki hatırası var diye satmak istemiyorlar.

ayrıca konu sahibi hanımefendi, bence eşiniz sizi el gibi görmüyor ama rahatına düşkün. o yüzden de ne dediğini bilmiyor.

hayır adam evli değilmiş. olsa bile bu bizi ilgilendirmez ki. amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi?

ayrıca konu sahibi hanımefendi, bence eşiniz sizi el gibi görmüyor ama rahatına düşkün. o yüzden de ne dediğini bilmiyor.

Araba olmadan önce sen ne yapıyorduysan, ben de onu yapıyordum. Sen de iyi alıştın arabaya, deseydiniz. Yani araba onun bile değil, neyin havasını atıyor? Siz biz muhabbeti de çok çirkin ya. Uzatmak yerine, ben ailenden değil miyim demeliydiniz. Hatasını fark ederdi belki. Oysa onun saçmalığını onaylamış gibi olmuşsunuz.
Yok ben dedim aslında ben kimim diye ama anlamadı beni.Bazen ne dediğini bilmiyor hiç.Ben de binmem o zaman dedim.

Benim görüşüm üzerinden yorumunuzu yapmayın lütfen.
Ben bana uygun olan görüşü belirttim, benim görüşüm sizi ilgilendirmez. Neden sürekli görüşüme karışıyorsunuz, anlamıyorum.
Bana göre el gibi görüyor ki "sanan bizim arabamızdan" diyebiliyor. Siz sizden gördüğünüz birisine ortak kullanılan bir üründen bahsederken "senin/benim, bizim/sizin" diye mi hitap ediyorsunuz?

Arabayı vermeyi dahi teklif ettiler mi bilmiyorum ancak bana göre yanlış olan budur, dediğim gibi bu benim görüşüm, sizi pek alakadar edeceğini sanmıyorum. Benim gibi yazan bir sürü insan varken özellikle beni hedef almanızı da anlayamıyorum. Rica ediyorum alıntılamayın, sohbet burada bitsin.

Teşekkürler anlayışınız için.Zaten ben istemedim hiçbir şey.Onlar kendi aralarında anlaşıyorlar eşimle.Bana kalsa ben kimseye minnet etmem zaten.Abisinin eşi ve çocukları olmadığı için eşime biraktilar şimdilik kullansin diye.Eşim de onların işleri olduğu zaman koşturuyor.Yani bir bakima su an onlarin evinin de reisi gibi oldu.

Benim görüşüm üzerinden yorumunuzu yapmayın lütfen.
Ben bana uygun olan görüşü belirttim, benim görüşüm sizi ilgilendirmez. Neden sürekli görüşüme karışıyorsunuz, anlamıyorum.
Bana göre el gibi görüyor ki "sanan bizim arabamızdan" diyebiliyor. Siz sizden gördüğünüz birisine ortak kullanılan bir üründen bahsederken "senin/benim, bizim/sizin" diye mi hitap ediyorsunuz?

Arabayı vermeyi dahi teklif ettiler mi bilmiyorum ancak bana göre yanlış olan budur, dediğim gibi bu benim görüşüm, sizi pek alakadar edeceğini sanmıyorum. Benim gibi yazan bir sürü insan varken özellikle beni hedef almanızı da anlayamıyorum. Rica ediyorum alıntılamayın, sohbet burada bitsin.

Beni alakadar etmez tabi ki, neden o bakış açısıyla baktığınızı merak ettiğim için sordum. Sizi neden hedef alayım, tanıyor muyuz birbirimizi? Yalvarmadım sizinle sohbet etmek icin, cevap vermezsiniz olur biter :-)

bu arada ben de sizi begenmedim :-)

Bu başkasının malı diyenler iyi mi ya. Miras diye bi şey var adam ölmüş bekarmış anasına babasına kalmış onlarda diğer çocuklarına vermişler kullanamadıkları için. Kadın sanki bunu sormuş gibi laf etmek kimin haddine herkes şaşırdı bu sitede kendini .

Hoş değil size olan tepkisi konu sahibi ama sizin sırf rahatınız için adamı erken kalkmaya zorlamanız da hoş değil. Milyonlarca insan gibi toplu taşımayla işinize gidebilirsiniz. Araba kullanmayı öğrenmenizi tavsiye ederim ayrıca

Teşekkürler anlayışınız için.Zaten ben istemedim hiçbir şey.Onlar kendi aralarında anlaşıyorlar eşimle.Bana kalsa ben kimseye minnet etmem zaten.Abisinin eşi ve çocukları olmadığı için eşime biraktilar şimdilik kullansin diye.Eşim de onların işleri olduğu zaman koşturuyor.Yani bir bakima su an onlarin evinin de reisi gibi oldu.

olabilir böyle şeyler, sizin yazdiginiz mesajdan arabaya kondu sonucunu çıkarmak büyük bir başarı zaten.

dediğim gibi eşiniz rahatına düşkün gibi geldi bana, belki kendisi de pisman olmuştur soyledigine. belki de kendisinin arabası olmadığı için o tip bir anlam sezip sözlerinize ters karşılık vermiş olabilir. arabaya binmemekle iyi etmissiniz..

Valla arabayı sahiplerine vermeyi önerseydi eşiniz keşke. Kendisi arabayla mı doğmuş? Size söylediği lafın çirkinliği de ayrı. Seviye nerelerde yani

aynı yerde çalışıp farklı saatlerde işe gitmek nasıl oluyor ben onu anlamadım cidden.

biz eşimle aynı yerde çalışıyorduk, baya uzaktı 3 araba değiştiriyorduk. Onun mesaisi benden 1 buçuk saat sonra başlıyordu yine de benimle birlikte çıkıp geliyordu işe.

kaldı ki sizde araba var. üzüldüm sizin için, ben olsam o arabaya binmezdim bir daha gerçekten.
Teşekkürler beni anladığınız için.Beni üzen de bu zaten🙁

Back
X