• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemlerin arabasi

Kim ne derse desin araba kullanmak; nefes almak, su içmek gibi elzem bir durum. Araba kullanmayı bilmemek başka bir insana bağımlı olmak demek. Çalışıyormuşsunuz gidin kendinize araba alın. Kocanız da olsa kimseye minnet etmeyin.
Çok haklisiniz,aslinda param var ama korkudan süremedim bu zamana kadar.

Çok teşekkürler gerçekten,sizin gibi bir kaç kişi çıkıyor işte.Sanki arabaya binmemiz ayipmiş gibi azarlaniyoruz bir de.Onlar kendileri istemeseler zaten vermezler.Bu insanlar ne kadar fesat şaşıyorum doğrusu.Kiskaniyorlar mi nedir🤔

ben de bir konu açmıştım, eşimin yaptığı pislikleri saydım ve boşanma sürecinde nasıl toparlaniriz, kızımın az etkilenmesi için neler yaparım diye sordum. çoğu kişi hicbir öneri sunmadan eşimin yaptıklarını bana tekrar sayip bundan koca olmaz demiş.

zaten koca olmamış ki bosanmayi düşünüyorum değil mi?

ama yok 3-5 beğeni kapacaklar diye oraya buraya muhalefet olup saldırıyorlar.

eşinize gelince, sizin eşiniz anladığım kadarıyla biraz çocuksu davranıyor. bence surat yapın uzunca bir sure, eğer sorarsa neye kirildiginizi düzgün ve sakince anlatın. ona da dusunmesi için zaman verin eminim sizi anlayacak hak verecektir.

Çok haklisiniz,aslinda param var ama korkudan süremedim bu zamana kadar.
Sizi idare edebilecek orta halli bir araba alın. Sonra da özel ders alın bir eğitmenden. Biraz kendine güven ve dikkatle herkes öğrenebilir korkmayın. Öğrendikten sonra iyi ki diyeceksiniz. Bunu kendiniz için yapın. Kazasız belasız kullanın inşallah.

ben de bir konu açmıştım, eşimin yaptığı pislikleri saydım ve boşanma sürecinde nasıl toparlaniriz, kızımın az etkilenmesi için neler yaparım diye sordum. çoğu kişi hicbir öneri sunmadan eşimin yaptıklarını bana tekrar sayip bundan koca olmaz demiş.

zaten koca olmamış ki bosanmayi düşünüyorum değil mi?

ama yok 3-5 beğeni kapacaklar diye oraya buraya muhalefet olup saldırıyorlar.

eşinize gelince, sizin eşiniz anladığım kadarıyla biraz çocuksu davranıyor. bence surat yapın uzunca bir sure, eğer sorarsa neye kirildiginizi düzgün ve sakince anlatın. ona da dusunmesi için zaman verin eminim sizi anlayacak hak verecektir.
Evet çok haklısınız ,insanlar bir tuhaf olmuşlar.Eşim de dediğiniz gibi çocuk gibi davranıyor çoğu zaman.Olgun bir şekilde tartışamiyoruz malesef,çok yoruldum bu yüzden.Surat yapinca biraz anliyor ama olan geçen zamana oluyor.Sonradan da hiç bir şey olmamiş gibi konusuyor.

İlkokul çocuğu gibi tartışmışsınız

Ne alakasi var biz arabaya konmuşuz falan.Abisi evli değildi ve araba annesiyle kardeslerine kaldı.Diğerleri de kullanamadiklari için eşime sen kullan dediler.Zaten eşim de onlar ne isteseler yapıyor,yani her şey karşılıklı.Benim üzüldüğüm şeyse eşimin beni dışlar gibi konuşması.
Bu sitedeki bazı insanlar çok değişik böyle konuları kendilerince yorumlayip konudaki soruna odaklanamiyorlar işte boşverin:işsiz:

Ama üzülmekte haklısınız çocuk kavgasi gibi olmuş..

Vine saçmalık evlilikte sen ben olmaz. Sizi şöyle kabahatli buluyorum neden siz ogrenmedinjz ,öğrenin tamam hayatım diyin arabayı siz alın kullanın beyefendi otobüs kullansın

Eşimin abisi 4 sene önce fln otomatik vites araba almıştı.Böbrek hastasıydı ve sonra bacağında kangren olduğu için bacağı kesildi.Sonra arabayı eşim kullanmaya başladı.Onların her ihtiyacı olduğunda eşim arabayla götürüp getirdi.Tabi bu arada araba bizde kalmıştı ve biz de hep kullandık.Sonra abisi vefat etti ve araba hala bizde,satmadılar.Tabi eşim o araba olduğu için başka araba almaya gerek duymadı.Eşimle aynı yerde çalıştığımız için işe beraber gidip geliyoruz.Sonra iş yerinde ögle nöbeti olayı çıktı ve eşimin yanında çalışan kişi her sabah işe geç gelip öğle paydosuna çıkmamaya başladı,yani öyle anlaştılar.Sonra eşim erken kalkmak istemediği için ben sabahlari gelmiyim demeye başladı bana.Ben de yani beni yalnız mı bırakacaksın,ayri ayri mi gelelim dedim.Hem sen arabayla rahat gelirken ben otobüsle gelmek zorunda kalicam dedim.Aman sen de iyi alıştın arabaya,önceden ne yapiyodun dedi.Ben de o zaman sen de binme verelim dedim.Sanane bizim arabamiz binerim dedi.Ben de sizin arabaniza kalmadim o zaman diyip binmedim sonra.Ben zaten araba kullanmayi bilsem ona muhtaç olmam ama buralarda kullanmak zor.Park edecek yer de olmuyor.Kendimiz alsak onu da istememisti ama bu söylediği cok gururuma dokundu.Kendimi dış kapının dıs mandali gibi hissettim🙁
Abisinin malina konmuşsunuz diyenlere şunu belirtmek isterim.Abisi evli değildi ve onlar istemişlerdi eşimde kalmasını arabanın kendileri kullanamadikları için.Eşim de her ihtiyaçlarında onlara yardımcı oluyor ayrica.
Esin seni dislamis resmen

Kadınların genel tavrı " ben o arabaya bir daha binmem, ben o yemeği bir daha yemem ". gereksiz gurur bunlar.

Inat edip , o anki durum.neyse ona küsmek erkeğe sadece rahatlık verir , ders vermez.

Umursamaz olacaksınız ve daha çok kullanacaksanız arabayı.

Ve lütfen ehliyet alın.

Eşimin abisi 4 sene önce fln otomatik vites araba almıştı.Böbrek hastasıydı ve sonra bacağında kangren olduğu için bacağı kesildi.Sonra arabayı eşim kullanmaya başladı.Onların her ihtiyacı olduğunda eşim arabayla götürüp getirdi.Tabi bu arada araba bizde kalmıştı ve biz de hep kullandık.Sonra abisi vefat etti ve araba hala bizde,satmadılar.Tabi eşim o araba olduğu için başka araba almaya gerek duymadı.Eşimle aynı yerde çalıştığımız için işe beraber gidip geliyoruz.Sonra iş yerinde ögle nöbeti olayı çıktı ve eşimin yanında çalışan kişi her sabah işe geç gelip öğle paydosuna çıkmamaya başladı,yani öyle anlaştılar.Sonra eşim erken kalkmak istemediği için ben sabahlari gelmiyim demeye başladı bana.Ben de yani beni yalnız mı bırakacaksın,ayri ayri mi gelelim dedim.Hem sen arabayla rahat gelirken ben otobüsle gelmek zorunda kalicam dedim.Aman sen de iyi alıştın arabaya,önceden ne yapiyodun dedi.Ben de o zaman sen de binme verelim dedim.Sanane bizim arabamiz binerim dedi.Ben de sizin arabaniza kalmadim o zaman diyip binmedim sonra.Ben zaten araba kullanmayi bilsem ona muhtaç olmam ama buralarda kullanmak zor.Park edecek yer de olmuyor.Kendimiz alsak onu da istememisti ama bu söylediği cok gururuma dokundu.Kendimi dış kapının dıs mandali gibi hissettim🙁
Abisinin malina konmuşsunuz diyenlere şunu belirtmek isterim.Abisi evli değildi ve onlar istemişlerdi eşimde kalmasını arabanın kendileri kullanamadikları için.Eşim de her ihtiyaçlarında onlara yardımcı oluyor ayrica.

Eşinizin cevabı çok karaktersizce. Napacaksın, katlanacaksın böyle odunlara. Sen de kendine otomatik bir araba al geç...

Back
X