• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemlerin arabasi

Hanımlar iyimisinizz sizz ? Onun arabası konmussunuz bilmem ne ? Pardon ama aile bisey soylemişmi arabayı kullanamzsınız diye yok !! Kadın kocası ile beraber gıdıyorken neden dolmuşa binsin bu bir ikincisi adam sen ben muhabbeti yapmıs madem ozmn evlilikte niye birlik var !? Saçma sapan konusmssunuz elin malına sahip cıkmıssın blmem ne anası babası bu ınsanlar bişey soylemıyor kocası kadını mandal yerine koyuyor siz arabayı vermelerine takılmıssınız gerçekten pes!
Teşekkür ederim anlayışınız için.Benim de üzüldüğüm nokta bu zaten.

Yorumların bazılarını hayretle okudum gerçekten, yok üstüne yatmışsınız kendinizin bile olmayan araba bilmemne. Konu arabanın kardeşine ait olmasından ziyade eşinin tavrı olduğunu anlamak zor değil. Kaldı ki eşinin o arabayı kullanmasını ailesi bile sorun etmiyorken burda baya takılanlar olmuş ki bana gerçekten tuhaf geldi size ne isterse arkadaşının arabasını kullanırlar burda asıl sorun eşinin bizim arabamız sanane tarzında konuşması. Neyse konuya gelirsek eşinin o lafı çok çirkin olmuş bence o arabaya birdaha binme hatta biraz biriktir kredi çek kendine bir araba al park sorunu vs hallolur kendine de güven bırak eşin kendisinin bile olmayan arabasıyla biraz daha takılsın sonra nasılolsa satılır birşey olur o sana yalvarsın benide götür diye :KK48:

Eşimin abisi 4 sene önce fln otomatik vites araba almıştı.Böbrek hastasıydı ve sonra bacağında kangren olduğu için bacağı kesildi.Sonra arabayı eşim kullanmaya başladı.Onların her ihtiyacı olduğunda eşim arabayla götürüp getirdi.Tabi bu arada araba bizde kalmıştı ve biz de hep kullandık.Sonra abisi vefat etti ve araba hala bizde,satmadılar.Tabi eşim o araba olduğu için başka araba almaya gerek duymadı.Eşimle aynı yerde çalıştığımız için işe beraber gidip geliyoruz.Sonra iş yerinde ögle nöbeti olayı çıktı ve eşimin yanında çalışan kişi her sabah işe geç gelip öğle paydosuna çıkmamaya başladı,yani öyle anlaştılar.Sonra eşim erken kalkmak istemediği için ben sabahlari gelmiyim demeye başladı bana.Ben de yani beni yalnız mı bırakacaksın,ayri ayri mi gelelim dedim.Hem sen arabayla rahat gelirken ben otobüsle gelmek zorunda kalicam dedim.Aman sen de iyi alıştın arabaya,önceden ne yapiyodun dedi.Ben de o zaman sen de binme verelim dedim.Sanane bizim arabamiz binerim dedi.Ben de sizin arabaniza kalmadim o zaman diyip binmedim sonra.Ben zaten araba kullanmayi bilsem ona muhtaç olmam ama buralarda kullanmak zor.Park edecek yer de olmuyor.Kendimiz alsak onu da istememisti ama bu söylediği cok gururuma dokundu.Kendimi dış kapının dıs mandali gibi hissettim🙁
Sanırım eşim bana böyle şeyler söyleseydi maaşımı önemli bir kısmını ayırır ve araba alırdım.

Eşinin dediği hiç hoş değil, ben olsam bundan sonra sen ve ben ayrımı yapardım her şeyde.

Ama sen de suçsuz değilsin, çalışırken sabah geç uyanmak gibi bir şansım olsa ben de değerlendirmek isterdim
Farklı iş yerinde çalışsanız hep ayrı ayrı gideceksiniz,
Ne yani ben niye otobüsle gideyim diyeceğime hem araba hem otobüs parası vermeyelim boşa masraf diye girerdim konuya.

Kimsenin kimsenin malının üstüne konduğu yok abisi ölünce diğer kimse de kullanmadığı için hanımefendinin eşine vermiş ailesi ayrıca eş kişisi aynı işyerine araba ile giderken acaba hanginiz otobüs ile giderdi merak ediyorum.Esinizin bu sözünden sonra arabaya da binmeyin burnundan da getirin bu sözünü lütfen.

Eşinin dediği hiç hoş değil, ben olsam bundan sonra sen ve ben ayrımı yapardım her şeyde.

Ama sen de suçsuz değilsin, çalışırken sabah geç uyanmak gibi bir şansım olsa ben de değerlendirmek isterdim
Farklı iş yerinde çalışsanız hep ayrı ayrı gideceksiniz,
Ne yani ben niye otobüsle gideyim diyeceğime hem araba hem otobüs parası vermeyelim boşa masraf diye girerdim konuya.
Aslında öyle dedim ben de ama o konuyu başka yere çekti.

Kimsenin kimsenin malının üstüne konduğu yok abisi ölünce diğer kimse de kullanmadığı için hanımefendinin eşine vermiş ailesi ayrıca eş kişisi aynı işyerine araba ile giderken acaba hanginiz otobüs ile giderdi merak ediyorum.Esinizin bu sözünden sonra arabaya da binmeyin burnundan da getirin bu sözünü lütfen.
Teşekkürler ben de öyle düşünüyorum.

Kaynınızın evli olmaması o arabanın sizin ya da eşinizin olduğu anlamına gelmez. Sonuçta size hediye etmemiş ki kaynınız. Sadece kullanmanız için müsaade vermiş. Yaptığınız şey çok yanlış. O araba sizin malınız değil. Paraya kıyıp kendinize araba alın.

Esimle ayni is yerinde calisiyoruz kendi arabami var. Hic kusura bakmasin ama o izindeykende ben ise gitmek zorundaysam tabiki beni birakacak ve alacak. He zor geliyosa banada ogretcek:) yani demek istedigim esiniz herhalde sinirle cok sacmalamis. Bunu daha sakin ortamda tekrar konusun size ozur borclu

Kaynınızın evli olmaması o arabanın sizin ya da eşinizin olduğu anlamına gelmez. Sonuçta size hediye etmemiş ki kaynınız. Sadece kullanmanız için müsaade vermiş. Yaptığınız şey çok yanlış. O araba sizin malınız değil. Paraya kıyıp kendinize bir araba alın.
Ben zaten bizim demedim.Eşim de kendi ailesiyle birlikte bizim dedi.Yani tabi ki araba onlara kaldı.Aksini söyleyen yok zaten,konu bu değil.

Ben zaten bizim demedim.Eşim de kendi ailesiyle birlikte bizim dedi.Yani tabi ki araba onlara kaldı.Aksini söyleyen yok zaten,konu bu değil.
Valla konu haric herseye aciklama yapmak zorunda birakilmissiniz. Ya arkadaslar size ne kayninin arabasi dayisinin bilmemnesi. Burda konu sahibi kocasinin sozune icerlemis yani

Esimle ayni is yerinde calisiyoruz kendi arabami var. Hic kusura bakmasin ama o izindeykende ben ise gitmek zorundaysam tabiki beni birakacak ve alacak. He zor geliyosa banada ogretcek:) yani demek istedigim esiniz herhalde sinirle cok sacmalamis. Bunu daha sakin ortamda tekrar konusun size ozur borclu
Benim eşim malesef böyle çok saçmalar ve daha sonra pişman olsa da gelip özür dilemez.Bu sefer ben de inat ettim ve büyük bir şey olmadığı sürece kolay kolay o arabaya binmem ve eşimle de konuşmam.

Valla konu haric herseye aciklama yapmak zorunda birakilmissiniz. Ya arkadaslar size ne kayninin arabasi dayisinin bilmemnesi. Burda konu sahibi kocasinin sozune icerlemis yani
Çok teşekkürler gerçekten,sizin gibi bir kaç kişi çıkıyor işte.Sanki arabaya binmemiz ayipmiş gibi azarlaniyoruz bir de.Onlar kendileri istemeseler zaten vermezler.Bu insanlar ne kadar fesat şaşıyorum doğrusu.Kiskaniyorlar mi nedir🤔

Kim ne derse desin araba kullanmak; nefes almak, su içmek gibi elzem bir durum. Araba kullanmayı bilmemek başka bir insana bağımlı olmak demek. Çalışıyormuşsunuz gidin kendinize araba alın. Kocanız da olsa kimseye minnet etmeyin.

Çok teşekkürler gerçekten,sizin gibi bir kaç kişi çıkıyor işte.Sanki arabaya binmemiz ayipmiş gibi azarlaniyoruz bir de.Onlar kendileri istemeseler zaten vermezler.Bu insanlar ne kadar fesat şaşıyorum doğrusu.Kiskaniyorlar mi nedir🤔
BEnde bi konu acmistim sagolsun bir cok kisi konu haricinde herseye kafayi takmisti

Back
X