• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ve abi sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde nişanlıyken uzak memleketten ise gayette gelinir kalınır. Hatta kalmazsa sorun edilir. Aileniz tamam dedikten sonra abinizin çıkışı uygun olmamış bencede

Problem abinizde değil. Eşiniz takıntılı, kuruntulu bir adam. Abinizin yaptığını herkes yapıyor , nişanlıyken ne işi var evinizde yatılı. Kimse kabul etmez bunu . Eşinizin bunu anlayabilmesi gerekirdi. İşiniz zor valla böyle bir adamla. Allah kolaylık versin

Bizde uzaktan ise mutlaka kalınır 😂

Bizde nişanlıyken uzak memleketten ise gayette gelinir kalınır. Hatta kalmazsa sorun edilir. Aileniz tamam dedikten sonra abinizin çıkışı uygun olmamış bencede
Avrupa yakasından anadolu yakasına geçiş söz konusu. Farklı bir şehirden gelme söz konusu değil.

Sorunu onlar çıkarmış onlar çözsünler sen abinle görüş sorarsa nedenini söyle onlar ister görüşsün ister görüşmesin senin hatırına alttan almıyorlarsa ara bulmaya çalışma ne halleri varsa görsünler

Merhaba arkadaşlar,
Evliliğimde bir konuda sıkıntım var ve nasıl davranmam konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
3 yıldır evliyiz ve rabbim nasip ederse bebek bekliyoruz. Evlendiğimizden beri aşamadığımız bir konu var o da abim. Onun dışında ufak tefek her ailede olan sorunlar dışında bir sıkıntımız yok çok şükür. Ama bu abi konusu benim canımı aşırı derecede sıkmaya başladı artık arada kalmaktan çok yoruldum. Özet geçmek gerekirse biz nişanlılıyken eşim bir gün kardeşimin doğum günü olduğu için akşam bize gelecekti o da evimiz uzak olduğundan dolayı gelirsem kalıyım yoksa gelemem dedi ve bende annemi aradım. O sırada babam iş için şehir dışındaydı ama kalmasına iizn verdi. Abimde kesinlikle kalmasını kabul etmedi ve bana mesaj attı o bu eve evlenmeden gelip kalmayacak hele bir gelip kalsın bak ne yapıyorum şeklinde artislikler yaptı ve eşim bunları maalesefki gördü. Sonrasında gelmek istemedi benim zorumla geldi ama kalmadan geri döndü. O olaydan beri abime 3 yıldır takık. Abim ne dese üzerine alınıyor halbuki eşime dediği birşey yok. Abim ve eşimin hiç ortak yönü yok olmasınıda beklemiyorum zaten. Ama arada aile yemeklerimiz oluyor ve bunlara gitmek istemiyor ve burnumdan getiriyor. Abim şimdi nişanlandı ve geçen gün sizede gelemedik bir gün nişanlımı alıp çaya geliriz dedi. Eşim abim gittikten sonra kıyameti kopardı. O bu eve gelmeyecek. Gelirse ben giderim siz 3ünüz oturursunuz vs. Hep bu şekilde abimin olduğu hiç bir ortama girmiyor ve kavga çıkartıyor. Ben bu duruma çok üzülüyorum artık. Tabi bu durumlardan abimin hiç haberi yok o hala eşimi her gördüğünde samimi davranıyor yardımcı olmaya çalışıyor. Ne yapıcağımı nasıl davranıcağımı bilmiyorum bazen çıldırtma noktasına geldiğinde boşanmak istiyorum diyorum oda ben ağlamaya başlayınca yumuşuyor o gün barışıyoruz gönlümü alıyor ama aileme gitmek istediğimde veya onlar geldiğinde yine aynı kavga.
Bu arada eşim acaip takıntılı biri kendi akrabalarına karşıda böyle takıntıları var. Bende akraba ilişkilerine önem veren biriyim. Tabi ailem diye tutturmuyorum inanın ailemle aynı şehirde yaşıyoruz ama ayda 1, 2 defa anca görüyorum. Kendi ailesi ayrı şehirde ama arada gelir kalırlar biz gideriz vs hiç bir zaman sorun çıkarmam. Onun ailesini kendi ailemden çok görürüm farklı şehirde olmamıza rağmen. Ben sadece ondan arada sırada görüştüğümüzde benim için idare etmesini bekliyorum. Samimi olmasını beklemiyorum zaten.
Bu durumu yaşıyıp çözebilen var mı? Ne yapayım ailemle konuşup eşimin abimle görüşmek istemediğini mi söyliyim bu seferde ailem tavır alır. Ama böylede arada kalmaktan çok yoruldum.
:KK43:
Sanki konuyu ben açmışım ben maalesef bir çözüm bulamadım😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X