- Konu Sahibi _bilsemki_
Eşiniz sizi aldatmış ötesi yok.. bu durumda siz de eşinizden ziyade abiye neden takıldınız anlamadım. Abi zaten meczup gibi bir şey herhalde devamlı Allah böyle istiyor diyip üstüne kredi çeken bir tip dikkate alınmaz ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten hamile olduğumu öğrendim. Yalan söylemedim ki burdaDi mi, en az 2 aylık hamile oluyorlar.
Abiye destan yazmışsınız ama.aldatma olayı tabiki kısa olmadı ama ben sizleri uzun uzadıya daha fazla sıkmamak için yazmadım.
Çoktan affetmiş ki... Abi kardeşler yanlış yaptığını söylemeden üstelik.Abi kardeşinin yanlış yaptığını söylese affedeceksiniz o hissiyatı alıyorum yazdıklarınızdan.
yanlış anlaşıldım kötü olmaları değil sadece bunun yanlış olduğunu belirtmelerini istedim. Demek ki hatalı dşünmüşm.E adam iyi yapmış. Zaten barışacaktınız niye mlleti gazlıyorsunuz. Ablaları abisiyle kötü olsa sonradan haksız çıkacaklardı. Mantıklı davranmışlar.
çok garipsiniz gerçekten.Abisi şöyleydi böyleydi uzun uzun anlatıyorsunuz sonra da ha bu arada küçük bir ayrıntı eşim beni aldattı.
Ben gerçekten anlamıyorum, bu herifler normalde dünyanın en düzgün adamı da, birkaç haftada mı cozutuyorlar, bebenin kokusunu mu alıyorlar bunlar?Gerçekten hamile olduğumu öğrendim. Yalan söylemedim ki burda
Diiii tabisi :)) hep bi bahane yemiyoruz ama doymuş gibi yapalım :)Di mi, en az 2 aylık hamile oluyorlar.
yanlış anlaşıldım kötü olmaları değil sadece bunun yanlış olduğunu belirtmelerini istedim. Demek ki hatalı dşünmüşm.
Eşini siz söylediğinizde kabul etmediği şeyi yarı terelelli abisi söylediğinde kabul edecek miydi? İnsanlar eşler arasına bu yüzden girmiyorlar. İlerde barışırlar biz kötü oluruz diyorlar ki aynı da düşündükleri gibi olmuş.yanlış anlaşıldım kötü olmaları değil sadece bunun yanlış olduğunu belirtmelerini istedim. Demek ki hatalı dşünmüşm.
Hasan mezarci çok eziyet görmüş kafası gitmiş hadi tamam da bu abi de neyin nesi acaba.Adam peygamberliğini ne zaman ilan edecek diye bekledim ama etmemiş henüz.
Eli kulağında yalnız.
Psikiyatrik vaka.
Hasan Mezarcı muadili galiba.
Eşini siz söylediğinizde kabul etmediği şeyi yarı terelelli abisi söylediğinde kabul edecek miydi? İnsanlar eşler arasına bu yüzden girmiyorlar. İlerde barışırlar biz kötü oluruz diyorlar ki aynı da düşündükleri gibi olmuş.