Filmlerde olur sanırdım böyle şeyler.
Çok fazla filmde izlemem amakafamçokkarıştı
Aynen katılıyyorum,
Zaten bu facebook tweeter falan çok saçma şeyler,
Evli iki insanın bu tip yerlerde hesabı mesabı olamaz arkadaşım,olmamalı,
Gerçek arkadaşlarınız yetmiyo mu,sanal alemde arkadaş bulmak da nedir?
Bu tip olaylar yüzünden kaç kişi eşinden ailesinden işinden oluyo haberiniz var mı?
Ne dolaplar dönüyo,ne işler çevriliyo bu gibi yerlerde hiç tvde izlemiyor musunuz?
Böyle lüzumsuz işlerle uğraşmamak gerek,biraz olgun olun,
Millet birbirini katlediyo bu tip olaylar yüzünden,
Ne gerek var böyle hesaplara anlayamıyorum insanları...
ALLAH kolaylık versin ne diyeyim,hayırlısı olsun...
O zaman evlenmeseydin
ortada fol yok yumurta yok böyle bir
oyun yada tuzakmi desek kurman cok acayip...
evlilik kurumuna saygisizlik...
ne kadar zamandir evlisin bilmiyorum
ama daha yeniysen dahada kötü
bu sekilde zaten evlilik yürümez...
ne kadar güzel akıllar veriyorsunuz maaşallah.oldu olacak boşa deyin bitsin.ne kadar kolay başkasına yorum yapmak.bu kadar eminsen kendinden sen kocana yap aynısını bakalım farklı ne olacak.ama yok eminim snein kocan aslaaaaaa yapmaz :)
Benimi elestirdin yoksa yapanimi tam olarak anlayamadim yada tam konsantire olamadim yaziya..
Benim demem su,simdi 3 senelik bir evlilik var hersey yolunda gidiyor(ki)basta yazilandan onu cikardim ben,adam yapiyorsa belli ettmiyor ve hic bir falso vermemis karisina..
Sonra es yani kadin deneme amacli bir oyunla esinin karsisina cikiyor ve bir erkegi etkileyecek msjlar yazdim diyor..Sonuc o msja karsilik cevaplar gelmis,davete olur cevabida verilmis...
Simdi ne olacak,gidecek bulusma yerine,orda kocasina görünecek,adam büyük ihtimalle kiviracak,hadi kadinda buna inandim gibi davranacak yada cikip gidecek..
Böyle bir oyun yapiliyorsa sonunu iyi düsünmek lazim..
Ya inandim moduna girecek ve kendi kendini yiyecek,yada hayir sen beni aldattin deyip kapiyi vurup cikacak...
Ben kendimi baz alarak söylüyorum,
Egerki esime böyle bir deneme yaptim ve ayni durumla karsilastiysam,bosanmayida göze almisim demektir..Cünkü karsimdaki beni ikna etmek icin ne derse desin onun adi artik Aldatan erkektir benim icin...
Minareyi calan kilifinida hazirlar...
insan sadece görmek istedıklerıyle yaşamamalı bence...
bugun ben yapmasaydım bunu, baska bır kadın yapabılırdı. o zman da sadece aldatılmıs bı kadın olurdum. olan bana olurdu. sımdı en azından ona ne kadar guvenmem gerektiğini bılıyorum
Aynen katılıyyorum,
Zaten bu facebook tweeter falan çok saçma şeyler,
Evli iki insanın bu tip yerlerde hesabı mesabı olamaz arkadaşım,olmamalı,
Gerçek arkadaşlarınız yetmiyo mu,sanal alemde arkadaş bulmak da nedir?
Bu tip olaylar yüzünden kaç kişi eşinden ailesinden işinden oluyo haberiniz var mı?
Ne dolaplar dönüyo,ne işler çevriliyo bu gibi yerlerde hiç tvde izlemiyor musunuz?
Böyle lüzumsuz işlerle uğraşmamak gerek,biraz olgun olun,
Millet birbirini katlediyo bu tip olaylar yüzünden,
Ne gerek var böyle hesaplara anlayamıyorum insanları...
ALLAH kolaylık versin ne diyeyim,hayırlısı olsun...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay az önce ediz hunla filiz akının filmi vardı konu benzer tabii
ya hemende beni aldatcak diye hava girmişin, belki eşinde başkası sandığı kadına numara yapıyo, oyun oynuyo, belkide sonunda salakmısın kızım ben evliyim dicekkaydirigubbakcemile3
ayrıca eşinin profilinde evli yazmıyo, fotolarında hiç mi beraber fotonuz yok, valla kocasının profiline evli yazdırmayan bi kadın daha görmedim ben
ay ayrıca erkekler her göz kırpana giden basit, salak yaratıklarmı ya, onlarda seçim yapıyo herhalde artık, bi standartları oluyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
insan sadece görmek istedıklerıyle yaşamamalı bence...
bugun ben yapmasaydım bunu, baska bır kadın yapabılırdı. o zman da sadece aldatılmıs bı kadın olurdum. olan bana olurdu. sımdı en azından ona ne kadar guvenmem gerektiğini bılıyorum
ne alakası var ya, bi şeyi ne amacla ne niyetle kullandığın önemli, eşiminde benimde hesabımız var, ve doğal olarak sadece normalde tanıdığımız insnaları akrabaları falan ekliyoruz, illa face hesabı olunca sanal arkadaşlık, sapıklık peşinde mi olmuş oluyo insankafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
neye nasıl yorum yapacağımı sana sorucak değilimyorum yapmak için zaten konu açılmış sonuçta sen kendi yorumunu yap arkadaşa sanane benimkinden lmaz: bırak arkadaş yapsın yorumunu benim kocama yapıp yapmayacağımda seni ilgilendirmez öyle dalga geçer gibide senin kocan yapmaz falan diyede yazamazsın benim kocam değil arkadaşın eşini konuşuyoruz ben böyle yapsaydım neden kabul etti diye tepki verirdim diyorum niye boşansın arkadaş öyle birşey de yazmadım zaten konuyu saptırmaya ne meraklısın arkadaşım rica ediyorum benimle ilgili yorum yapma hele eşimi hiç karıştırmaalsanaalsanasmilekötükedihüso
evlı oldugunu söyledı zaten... resımler de var... bılmıyorum yaaaa offfffff inş senın dedıgın gıbı olur
Yok yok, seni eleştirmedim, ben de aynı fikirdeyim.. Yani bir amacı, hedefi olmadan böyle bir oyun oynayınca evlilikte huzursuzluk çıkıyor. Ve sonra birgün gerçekten ihanet olursa, kadın geçmişte yaptıklarını hatırlıyor, faturayı kendine çıkarıyor ve aldatan kocasını affediyor. Özellikle çocuk varsa.. Demek istedimki, boşuna böyle gerginlikler çıkartmamak ve adam huzurlu bir evlilik içinde aldattıysa bir dakika bile düşünmemek daha mantıklı..